Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hogy az emberarcú miniszterelnök úrnak legyen mit naponta lehányni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az a baj, hogy megy a jogászkodás ezerrel, hogy akkor Orbán Viktor kisbéri óvodás-simogató performansza jogsértő-e, és ha igen, akkor miért nem. Ha olvassák a propagandamédiát, akkor tudják, hogy indokolatlan a hőbörgés, mindössze egy szívmelengető, emberi pillanatról volt szó. Idézem:

Orbán Viktor a dadi és kisbéri kampányútja során egy oktatási intézményben is tiszteletét tette, amelyről a közösségi oldalán tett közé egy rövid videót. A lurkók láthatóan közvetlenül fogadták a miniszterelnököt.

Annak, aki elfelejtette volna, íme:

Mindenki nyugodjon meg, aki jogászkodásra adta a fejét. Elkészült a hirtelen-váratlan folytatás is:

Ugye milyen spontán ez a szép ember? Váratlanul beugrik Bakonysárkányra és mit ad a jóisten? Tök véletlenül össze van trombitálva egy teremnyi ember, akik polgármersterestül egyik ámulatból a másikba esnek. Aminél csak a Fidesz női szárnyának csodálattól kipirult orcája elborzasztóbb. Most azzal nem szeretnék külön foglalkozni, hogy lassan minden második Orbán-féle kampányvideón feltűnik egy fényes nappal bebaszott honpolgár, aki kurjongatva örül annak, hogy kivel találkozott.

Na, de hogy már megint a gyereksimogatás. A drága miniszterelnök úr nem jött zavarba a törvények tiszteletben tartásának rá is vonatkozó elvárásain. Miközben a salakmédia teleóbégatta tegnap az ég alját is azzal, hogy a Jobbik erőszakkal be akart törni egy iskolába – mert OTT AKARTAK POLITIZÁLNI!!!!!!! – Orbán esetében egy oktatási intézmény meglátogatása és elmeroggyant diktátorokat megszégyenítő dedsimogatása emberi megnyilvánulás.

Zömítsünk: Orbán 24 óra leforgása alatt két olyan kampányvideóval rukkolt elő, amelyeken gyerekeket használ biodíszletként a Fidesz kampányában.

Valószínűnek tűnik, hogy a miként az elsőn, úgy ez utóbbi videón is szüleik engedélye nélkül szerepeltek a kicsik.

Ez abból következik, hogy az első videón szereplő óvodavezető elmondta: a drága miniszterelnök úr és kampányzenekara váratlanul toppant be az óvodába, nem volt előzetes egyeztetés. Ez ez utóbbi esetben ő maga írta ki, hogy váratlan látogatást tett Bakonysárkányon.

Ha le is szarjuk, hogy köznevelési intézményekben egyébként is tilos politikai tevékenységet, Orbán Viktor tudatosan sértette meg a gyermekek képmáshoz való jogát egyszerűen azért, mert 14 év alatti személyek esetében a törvényes képviselő hozzájárulása kell ahhoz is, hogy akár egy riportban szerepeljenek.

Nos, ha a Jobbiknak nagyon helyesen nincs joga iskolában politizálni, Orbán Viktornak miért van joga ugyanehhez egy óvodában? Ami egyeseknél pofátlanság, jogsértés, az mások esetében emberi cselekedet. Értjük. De akkor mi a büdös francért vannak még egyáltalán törvények ebben az országban? Minek? Azért, hogy az enberarcú miniszterelnök úrnak legyen mit naponta lehányni? Akár gyerekek jogainak pofán törlése árán is? Vagy erről is Soros tehet? Meg a jogászkodó ballibsik, akiknek semmi sem szent? Ja, jó.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!