Július 1,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Viktor bácsi szereti a gyerekeket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,752,089 forint, még hiányzik 1,247,911 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor ovisokat látogat. Nem, ez nem politikai pedofília, a világért sem. Ez törődés a dedekkel, végtelen emberség, odafigyelés, nagyotkoppanakkorazutánelhallgat.

Orbán Viktor minden nap látogat ovisokat, de szerénysége tiltja, hogy hencegjen vele. Csak most, kivételesen tett fel erről videót a közösségi oldalára. Nem ő, a cseléd. Amit nem fogok itt megosztani (a videót se, a cselédet se), mert megint jön egy dúlt keblű gyerektulajdonos és kikéri magának hogy ilyen szennyoldalon látja viszont a csemetéjét, kikéri magának, hogy politikai célból visszaéljenek az utód fejével. Akit politikai célból odalátogató politikussal fotóztak, videóztak, a szülő engedélyével, de az nem baj, mert az a politikus rendes keresztény ember, mi meg gecik vagyunk. Szóval nincs videó az eseményről.

Orbán Viktor szereti a gyerekeket. A politikusok általában szeretik a gyerekeket. Mi pedig a politikusokat szeretjük. Jó, ez nem igaz. De a hívek igenis szeretik a politikusokat. Nem mindet, de Orbán Viktort nagyon. Úgyhogy kárpótlásul most a felnőtt ovisok rajongó kommentjeiből szakajtottam egy csokorral. Szagoljátok szépen.

Ezek a gyermekek öreg korukban is emlékezni fognak arra,hogy az egykori miniszterelnök kezet fogott velük kisgyermekkorukban !

 Egyszer ezek a kis gyerekek elmesélik az ő gyerekeiknek, hogyan lettek részesei a haza, nemzet építésének. Akkor, amikor kezet fogtak Európa és szent hazánk megmentőjével.

Tiszteletreméltóan emberi .Miniszterelnökünk.minden helyzetben. Nagy áldás ez az országnak. Nagyon meg kell becsűlnünk.

HAJRÁ-ÉLJEN A MINISZTERELNÖK ÚR, ÉS A MINDIG OKOS-BÖLCS-MEGFONTOLT POLITIKÁJA !!!

Elöttem az utódom Isten haza család, hajrá Magyarország hajrá magyarok!

Kedves közvetlen ember , hazáját féltő és védő !! Tisztelet érte!!!

Hajrá, gyerekek, fiatalok, a ti jövőtökért dolgozik Miniszterelnök Urunk! <3

Nagyon kedves ez a videó ) <3

Remek ember!

KÖSZÖNET MINDENÉRT!

Nagyon édesek voltak !! Fülig ért a pici szájuk !!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Viktor!

Örök emlék, mindenkinek!

hajrá miniszter elnök úr 

Ijen egy jo ember!

 Kezeteket nehogy megmossatok!

Nagyon szep ahogy es amit csinalsz Elnok ur!

A jövő reménységei!! C U K I K !!!!!!!!!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!