Június 16,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hátsó ajtón menekülő gyáva senkik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,071,262 forint, még hiányzik 1,928,738 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Üdvözlöm a hölgyeket, urakat! Végre szombat van, de ez senkit ne zavarjon össze, a hétvége örömére sem függesztjük fel a bolondokházát. Mármint nem mi, hanem azok, akik főállásban, láthatóan elég nagy profittal működtetik. Pedig jó lenne egy kis egészséges pihenés, regenerálódás, mert így hamarosan belezavarodunk. Itt az abszurd, fekete humornak aligha nevezhető baszakodás a mindennapok részévé vált. Bödőcséknek egyre jobban fel kell kötni a gatyát. Magamat se irigylem, őket se.

Ismeritek azt a viccet, ami úgy kezdődik, hogy a Pestisrácok megírták, hogy a Borsonline tényfeltáró cikkéből kiderül… ? Pedig ez van. Ha már a Vajna kartárspajtás tulajdonában álló harcdore bulvárszennylap tényfeltáró izének számít, akkor tényleg nem sok van hátra, ameddig lekapcsolhatjuk a villanyt is, meg az egész kurva internetet. Szóval most onnan gurították az pártpropagandát, az Origóig meg sem állt: háromhavonta egyeztet Soros embereivel az Európai Bizottság első alelnöke, Frans Timmermans. Aztakurva. Hát tényleg. Ahhoz képest, hogy a miniszterelnök úr már azt a fáradságot sem veszi, hogy legalább arról ne hazudjon, hogy egy-egy brüsszeli csúcson mi a napirend, ez valóban egy igen fajsúlyos, már-már komolyan vehető hír. A 7. cikkelyről egyébiránt nem esett szó a tényfeltárásban.

Nem akartam semmilyen előjellel szót ejteni a világranglista 136. helyén álló Kazahsztántól elszenvedett kínosnál is kínosabb vereségről, megér pedig néhány szót. Leginkább azért, mert bár Storck után Georges Leekens szövetségi kapitányt sokan főnyereménynek tartották, másoknak már a leszerződtetése pillanatában is világos volt, hogy aligha lesz főnyeremény ő. Eszembejut, hogy Leeekens úr milyen lelkesen nyalogatta körbe Orbán Viktort (és Csányi Sándort), a legvérmesebb propagandistákat megszégyenítve mondott ilyeneket, hogy

… az embereknek fontos a futball, szükségük van rá. Ez is egyike azoknak a dolgoknak, amit az önök miniszterelnöke, Orbán Viktor nagyon helyesen lát. Az itteni embereknek nagyon fontos a labdarúgás, ahogy a miniszterelnöküknek is, aki rengeteget tesz érte, illetve a többi sportágért is. (…) bíznunk kell a két elnökben, Magyarország miniszterelnökében és az MLSZ elnökében, hinnünk kell bennük, mert ők mindketten nagyszerű vezetők, és az önök országának, ahogy Belgiumnak is, ilyen nagyszerű vezetőkre van szüksége.

Én nem szeretném Leekens úr nyakába varrni a teljes felelősséget ezért a szégyenteljes zakóért, de lehet, hogy kevesebb felszopás és több munka más eredményeket hozna. Bár, lófaszt. Leekens azt is mondta: … mindenki az eredményekre gondol, de nem ez a legfontosabb. Azt látjuk, barátom. Gratulálok! Igaz, ez csupán egy szaros felkészülési mérkőzés volt, fátylat rá, majd kedden a skótok ellen! Vagy valami. Végül is Andorránál is van lejjebb, azon éppen most vagyunk túl.

Itt van aztán Szabó Zsolt kolléga, aki Szita Károllyal ellentétben nem volt III/II-es ügynök, Semjénnel ellentétben nem lőtte ki más emberek rénszarvasait, és nem is verte át egy csengeri háziasszony, mint Kósa Lajost, ámazonban sajtóhírek szerint egy belize-i offshore-számlán pihentet 1,2 milliárdot. (Ehhez képest ugye az nem hír, hogy a Brüsszel megállításában jeleskedő Lázár János 1,7 millió forint vissza nem térítendő EU-támogatást felejtett el feltüntetni vagyonnyilatkozatában?) Első dolga az volt, hogy kiadott egy közleményt, amiben mindenkit befenyített, hogy rágalmazásért és lejáratásért így meg úgy, neki is tiszta a lelkiismerete és büntetőjogi felelősségének tudatában van. Aha. Aztán Szabó Zsoltot nem lehetett elérni Hatvanban, ellenben a lelkes fideszesek szitkozódva hajtották el az Index újságíróját, aki holléte felől érdeklődött. Szabó elmondhatta volna, hogy mi az igazság azzal szemben, amit Simicska lapjában állítanak róla. Aztán Szabó Zsolt feltűnt Vámospércsen, ahol nyilvános fórumot tartott (Némethszilus után szabadon), ahova a 24.hu stábja is szeretett volna bejutni. Nem jött össze. Az ajtóban álló két két kopasz ember nem engedte be őket, és azt sem voltak hajlandóak elmondani, hogy kik ők. Szerintük az nem lakossági fórum, hanem támogatói, és a támogatók nem így viselkednek, ahogy az újságírók, akik nemtomhogy viselkedtek. Szabó Zsoltot végül a hátsó kijáraton csempészték ki az emberei, nehogy a jóistenért kérdezni lehessen tőle. Pedig elmondhatta volna, hogy miért próbálják őt lejáratni azok, akik hazudnak róla.

Itt tartanak az elvtársak a 2018-as parlamenti választás előtt két kibaszott héttel. Menekülnek, bujkálnak, sunnyognak és kerülik a nyilvánosságot. Ezek az emberek hazudják naponta bele a pofánkba, minden szerencsétlenséget meglovagolva, holttestekre felkapaszkodva, hogy majd ők megvédenek minket. Kik? Ezek? Akik rettegve mondják le a nyilvános fórumaikat, akik verőlegényekkel védik magukat az újságíróktól, akiknek annyi gerincük nincs, hogy a nyilvánosságra került disznóságaikat az ország szemébe nézve legalább letagadják? Akik lassan már csak Facebook-monológokban adják elő az agyhalott dumáikat, de lefossák a bokájukat, ha meglátnak egy újságírót, aki nem a saját mikrofonállványuk? Ezek fogják megvédeni az országot? Ezek, akik szétlopják és a hátsó ajtón hordják kifele azt, amit az adót fizetők összekapirgáltak?

Semjén Zsolt, akinek svédországi mészárlása ügyében már a rendőrség nyomoz? Akiről újabb és újabb geciségek derülnek ki? Most éppen az, hogy a Dunagép Zrt. fizette a születésnapi buliját, a büfésátoros KDNP-s összejöveteleket, de még az édesanyja házát is féláron újították fel? Ez megvolt? Hogy cserében a Dunagép vezérigazgatója is jól járt, amikor szemet vetett egy zirci vadászterületre? És hogy ezzel nincs semmi baj? Hát persze, hogy nincs. Ha Semjént kérdezzük, akkor pláne:

a Dunagép valószínűleg szimpatizált a KDNP-vel, a KDNP-nek vannak szimpatizánsai, egyébként nagyon sok ember beszállt, ki pálinkával, ki borral, ki egy kis felvágottal. Mi ezzel a probléma, ha önszántukból egy KDNP-s nap szervezésében részt vettek?

Nincs ezzel semmi probléma. Semjén nem üzérkedett a befolyásával, kéz kezet most, paraszt, te meg húzzad az igát és szavazz a Fidesz-KDNP-re, különben mindmeghalunk.

Nem mondom, a Kétfarkú Kutyapárt 5 perces kotkodácsolása is viccses volt a köztévén, de szerintem az még inkább, hogy Juhász Péter valódi hírekkel hekkelte meg a műsort, ahova sajnos a választási kampány okán az ellenzéki pártok képviselőit is be kell engedni.

Mivel futok ki az időből már csak pár szót a méltatlanul elfeledett Farkas Flóriánról, aki a börtönből került a Parlamentbe, és akinek enyves kezét nem engedi el Orbán. Okkal. Lopott pénzből alapította a Lungo Drom-ot Farkas Flórián, Orbán Viktor milliárdokat elsíboló szövetségese – állítja a Célpontnak „Miniszter Flóri” egykori politikai szövetségese, akivel a kilencvenes évek legelején még egy másik cigány politikai szervezetet gründoltak. A férfi azt állítja, hogy 1992-ben a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségétől sinkófált el Farkas kétmillió forintot, amiből aztán megcsinálta a Lungo Dromot. A férfi, aki a börtönt is megjárta a Farkas Flóriánnal, azt állítja, amit mi is tudunk: a díszcigány azért fontos a Fidesznek, mert fixen tud szállítani több százezer roma szavazatot, ami kulcskérdés a Orbánéknak. Ez lehet a magyarázat arra, hogy a korábban a Hazafias Népfornttól, a Kisgazdapárton és a szocialistákon át a Fideszig minden politikai szervezetnél bepróbálkozó Farkas miért lehet a stratégiai szövetségese Orbánnak. Annak ellenére is, hogy a közelmúltban az általa vezetett ORÖ 1,7 milliárd forint közpénzt tüntetett el, a Parlamentben pedig nyolc év alatt egyszer sem szólalt fel. Lakatos Oszkár, aki 25 évig volt Flórián hevesi embere, a Célpontban azt állította, hogy a roma politikus 1994-ben még Horn Gyulával akart szövetséget kötni, de a volt miniszterelnök visszautasította, hogy büntetett előéletű embert segítsen a Parlamentbe. A cigány politikusok kész tényként kezelik, hogy Farkas és a Lungo Drom megkérdőjelezhető módszerekkel ugyan, da majdnem félmillió roma szavazatot tud szállítani a Fidesznek. Závecz Tibor, a Závecz Research vezetője szerint, ha ez a félmillió szavazat 2014-ben nem lett volna meg a Fidesznek nagyon távol lettek volna a kétharmadtól. Ez megmagyarázza, hogy a viselt dolgai ellenére miért olyan fontos a Fidesznek Farkas Flórián.

Hát így bizony. Bűnözők ejtették foglyul ezt az országot, és lehet fenyegetőzni, menekülni, mellébeszélni, a helyzet így áll. Szebb napokat, jó hétvégét, mi toljuk tovább ma is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!