Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezért az álellenzéki bohóckodásért tök felesleges volt pártot alapítani

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,249,571 forint, még hiányzik 1,750,429 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben Orbán 133 legbátrabb magyarjából a legeslegbátrabb 128 ma alázatosan megszavazta a fideszes parlamentben, hogy a nem sok mindennel, de a drámai járványhelyzettel biztosan nem indokolható rendeleti kormányzást a migrációs (v)álsághelyzet analógiájára legalább Lovasberényig és Moszkváig őszig meghosszabbítsák (majd akkor megint kitalálnak valamit megmagyarázandó, hogy miért kell a választásokig meghosszabbítani a járványügyi bazdmeghelyzetet), őfényessége kamuellenzéke versenyt fut a fideszes propagandával. Mármint a magát valamiért ellenzéknek nevező ellenzéknek az a része, amelyik se nem úgy néz ki, se nem látszik annak.

Persze aki képes saját magáról pártot elnevezni, az minden bizonnyal egyéb alantasságokra is képes, és hát VolNER János megjárta már a hadak útját minden tekintetben. A Jobbikból elmenekült, a Mi Hazánk nevű álellenzéki képződményt megjárt, majd az öncélú pártalapítás örömére saját magáról elnevezett nem tudom hány személyes pártban nyomuló VolNER – akit még öt évvel ezelőtt a fideszes propaganda lesifotósa a susnyásban kergetett, midőn az állítólagos szeretőjével ott szabadidős tevékenységet űzött – mára egymagában is képes a komplett KESMA-t lekörözni a habonyista szólamok pufogtatása terén. Nagyjából minden hétre jut egy MTI-hírt érő sajtótájékoztató, ahol a NER kottájából felmondja, hogy miért rohadjon meg a baloldali ellenzék.

Például amikor néhány hete a Fidesz a pártkatonákkal feltöltött alapítványokba lapátolta át ezermilliárdos tételben a közvagyont, akkor a Fidesszel együtt szavazó VolNER egy igen sajátosan beteg gondolatmenet felvázolásával azon akadt ki, hogy az ellenzéki pártok ezen miért akadtak ki. Hát hiszen a pártalapítványokhoz is ugyanúgy közpénz kerül (!!!), ugyanúgy nem számolnak el a nyilvánosság előtt a szerződéseikkel (!!!!), és ugyanúgy nem kötelesek közbeszerzéseket lefolytatni, mint ahogy a most létrehozott közalapítványok.

Aztán múlt héten azzal szórakoztatta a közönségét, hogy veszélyezteti a jogállamot a baloldali összefogás, amennyiben szerinte alkotmányos puccsot jelent, amikor az önkormányzatokat arra biztatják, hogy szabotálják el a tulajdonukban álló lakások privatizációját, ha a parlament elfogadja az erről rendelkező jogszabályt. A kettő között, előtt és után egyebek mellett azért állt ki sajtót tájékoztatni, hogy elmondja:

– a főpolgármester alkalmatlan a posztjára,

– veszélybe kerülhet a fővárosi tömegközlekedés,

– eltitkolják a brüsszeli vakcinakorrupciót,

– Karácsony eladósítaná Magyarországot.

Ma újfent szólította a kötelesség a Volner Párt elnökét. Valószínűleg nem volt elég, hogy három nap alatt hárommilliós nézettséget hozott a Fidesz Karácsony lejáratását célzó gyurcsányozós reklámkampánya, nem elég, hogy a KESMA minden pórusán, a parlamentben, égen és földön üvöltözik, hogy Gyurcsány, Volnernek is kutyakötelessége lenyomni a pánikkeltő Habony-kottát: Karácsony Gergely képében térne vissza a Gyurcsány-korszak, ha a baloldal nyerne a 2022-es országgyűlési választáson.

Nekem nincs semmi bajom azzal, ha valaki az orbánizmus 12. évében magát ellenzékinek nevezi, és közben főállásban az ellenzéket bírálja, sőt, olyannyira aggódik az ellenzéki kamupártok miatt, hogy még a fideszes választási törvénymódosításánál is durvábbat nyújt be (amit aztán az ellenzéki javaslatokat rendszerint az asztalról csuklóból lesöprő Fidesz boldogan és örömmel fogad el), de akkor Volner János miért nem iratkozik be a Fideszbe? Ezért az álellenzéki bohóckodásért tök felesleges volt pártot alapítani, ha Volner minden egyes megszólalásával az ellenzéket gyepálja, miközben a Fidesszel együtt szavaz, hazajár a fideszes párttévékbe, és messziről kerüli még a lehetőségét is annak, hogy valami kivetnivalót találjon az orbánizmusban. Hát nem tisztességesebb lenne a választókkal szemben is hivatalosan csatlakozni az állampárthoz, mint teli pofával, egyetlen önálló gondolat hiányában, megkésett visszhangként hetente szolgaian felböfögni ugyanazokat a paneleket, amelyeket a fideszes propaganda előregyártott?

Azt mondta, Karácsony Gergely főpolgármesterről “régóta tudjuk”, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök embere – közölte Volner János, aki szerint a baloldal a fővárosi receptet szeretné követni, és országosan is visszahozná Gyurcsány Ferenc embereit, ugyanúgy ahogy Budapesten is történt.

A baloldali politikusok arra készülnek, hogy Karácsony Gergellyel az egész országra visszahozzák a Gyurcsány-korszakot, azokat a hazug politikusokat, akik korrupt, magyarellenes politikájuk miatt egyszer már megbuktak – értékelt.

Volner János szerint “kamu” a baloldali előválasztás, mert előre eldöntötte Gyurcsány Ferenc, hogy a baloldali tömbön belül Karácsony Gergely lesz a befutó. Erre utal, hogy az uniós helyreállítási alap felhasználására a baloldali politikusok közül egyedül Karácsony Gergely készített tervet és hogy a “többi kamujelölt” lelkesen üdvözölte Karácsony Gergely indulását, illetve valamennyien biztosították Karácsonyt arról, hogy bármikor hajlandóak visszalépni a javára – sorolta.

A Volner Párt arra számít, hogy az előválasztás első fordulója után Gyurcsány Ferenc jelöltje, vagyis Karácsony Gergely javára sorban visszalépnek a baloldali politikusok – fűzte hozzá.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy Karácsony Gergely bebizonyította szociális érzéketlenségét is, mert a bérlakások építésére vonatkozó ígéretével szemben a baloldali polgármesterek Budapest szerte eladják a szociálisan rászoruló emberek számára fenntartott önkormányzati bérlakásokat.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy szerinte Karácsony Gergely emberek élete árán spórolt akkor, amikor a pandémia kezdetén ritkította a budapesti tömegközlekedési járatokat, fertőzési gócpontokat hozva létre a túlzsúfolt járműveken.

“A Volner Párt elszánt annak érdekében, hogy megakadályozza Gyurcsány Ferenc Karácsony Gergely képében történő visszatérését” – jelentette ki a pártelnök. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!