Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennyire futja a kicsi Szijjártóktól és az aprócska Rogánoktól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem tudom megkerülni, pedig a francnak van kedve reklámozni az intellektuális alultápláltság és a szellemi elsivatagosodás százötven árnyalatát. Miután apák napja alkalmából egy Orbán Viktort ábrázoló fotóra ráírták, hogy apa csak van, illetve miután benzines kaszával estek neki a szerintük haszontalan gaznak számító budapesti méhlegelőknek, mer’ Karácsony alkalmatlan, azt hittem, jó ideig várni kell, ameddig a Fidesz keltetője alulmúlja önmagát. Most már kijelenthető: azért nem kellett olyan nagyon sokat várni.

Nem sokkal azután, hogy Schmidt Mária NER-ideológus múlt héten még első felindulásában kivisított a propagandából, és azon tajtékzott, hogy miféle dolog már az, hogy a baloldali ellenzék csont nélkül átáll a Márki-Zay által fémjelzett jobboldalra, viszonylag helyreállt a párhuzamos valóság, a Rogán-központ kipréselte magából a fideszes táborra nézve is megalázóan igénytelen egyenmegfejtést: az ellenzéki előválasztás konzervatív győztese valójában vérbaloldali. Volt mindig is.

Ennek a méltatlanul ostoba és hazug sorvezetőnek a debilkretén manifesztációja az alábbi remekmű, amelyet az állampárt ifjúsági szervezete préselt ki magából. Szájbarágós, bugyuta, de megcsinálták, és büszkén hirdetik: Márki-Zay Péterről Nicolae Ceaușescu, néhai román diktátor jutott eszébe a Fidelitas nevű pártállami utánpótlás-nevelési részlegnek. És nemcsak hogy eszükbe jutott, hanem mindenféle kommentár nélkül (értsd: odaírták, hogy mindenféle kommentár nélkül) nyilvánították baloldali ikertornyoknak az említetteket. Ám mivel mindféle kommentár nélkül terjesztik a debilkreténséget, az sajnos nem derült ki, hogy a külcsín vagy a belbecs alapján vetemedtek arra, hogy ilyen szekunder szégyentől ordító módon kössék a szolgalelkű öntudatlanság ebét a fideszes hatalomba kapaszkodás karójához.

És nem értik, hogy az a 220 ezer, zömében fiatal ember, aki az ellenzéki előválasztás második fordulójában megmozdult, miért mozdult meg.

Nem értik, hogy e kontraszelektált, reménytelenül ostoba emberanyag mellett, amelyik ilyen típusú agyhalott üzeneteket képes magából kiokádni, miért nem verik le egymást a fiatalok a Fidesz körül.

Eleve azt sem értik, hogy miért Márki-Zay Péternek sikerült megmozdítania a fiatalokat olyan mértékben, ahogyan ezeknek a kivénhedt, sosem volt demokraták árnyékában haszontalankodó nyomorultaknak nem sikerült, és már soha nem is fog. Hiába módosítottak törvényt is azért, hogy egy felsőfokú diplomával nem rendelkező primadonna helyettes államtitkári rangban tehessen éjt nappallá a fiatalokért.

Ennyire futja a kicsi Szijjártóktól és az aprócska Rogánoktól. És nem értik, hogy jóérzésű ember miért fordul el tőlük undorodva, és miért fordul fel a gyomruk már azoknak is a Fidesztől, akik eddig úgy voltak vele, hogy a politika nem az ő ügyük.

Úgyhogy teljesen mindegy is, hogy ez Rogán kottája, vagy saját kútfőből voltak ennyire kreatívak a fideszes ifjak; hogy ez már az a bizonyos ellenségmenedzselés, vagy az még csak ezután jön, sokadszorra is a nagyszerű Hofi Gézát tudom idézni e kiábrándítóan semmirekellő generációval, azaz jövőnk zálogával kapcsolatban:

Dögöljek meg, ha kiváltom.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!