Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ameddig ők egy fedél alatt háltak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mióta a fideszes politikusok a legnagyobb internetes trollokat is megszégyenítő Facebook-kommunikációba kezdtek (valamiért úgy gondolják, hogy a közösségi oldalakról üzengetéssel és a zavartalan monologizálással egyenesbe hozható és kibekkelhető az újságírók elől testületileg menekülés), nehéz válogatni a remekművek közül.

Úgy tűnik, Orbán Viktornak tényleg eszege ágában nem volt ma a dél-pesti kórházban migránsozni (Szilus barátunk különben is több mint kielégítően oldotta meg ezt a feladatot), miután a vasárnap éjszakát Lázár János hódmezővásárhelyi otthonában töltötte.

Ez nem először fordul elő vele, Lázár János vadiúj Facebook-huszár pedig boldogan számolt be ezúttal arról, hogy a hódmezővásárhelyi taknyolás után nem esett ki ő a pixisből egyáltalán se. Hanemhogy:

Szóval mindenkinek legyen világos, hogy ma március 26-a van, és hétfő (kösz, János), tegnap meg ebből kifolyólag 25-e volt. Tyűűűű, az igen. Ez majdnem olyan elmés-vicces felvilágosító beszólás volt, mint Polt Péter elsikálóművész mai, MTI-nek küldött távirata, amelyben azt bizonygatja ő, hogy tényleg, becsszóra, komolyan valódi nyomozás folyik a közvilágítási projektekkel kapcsolatos ügyben. Hiába minden ármánykodás és lejáratás, ő tényleg dolgozik Tiborcz István és zenekara ügyében. De sajnos az OLAF félrevezette a nyilvánosságot, mert

az OLAF az EU pénzügyi érdekeinek védelméért közigazgatási vizsgálatokra jogosult, de büntetőügyek lefolytatására, bűncselekmények gyanújának vizsgálatára nincs hatásköre. Amennyiben az OLAF bűncselekmény gyanúját észleli, az illetékes tagállami hatósághoz kell fordulnia, ezért  – írta a legfőbb ügyész – téves és a közvélemény félrevezetésére alkalmas Ingeborg Grässle azon kijelentése, hogy az OLAF vizsgálata kimondta, csalás történt. A szervezet ugyanis bűncselekmény gyanúját észlelte, de az elkövetését és személyi felelősséget nem állapított meg.

Jó, mindegy, hagyja a dagadt ruhát másra, Polt elvtárs! Ne oktasson, foglalkozzon szépen a maga dolgával, mi pontosan tudjuk, mit állapított meg az OLAF és önök miért hosszabbították meg a nyomozási határidőt május 40-ig! Elnézést elkanyarodtunk kissé a témától, szóval a két gyűrött arc (tejóisten, milyen áhítattal néz az egyik a másikra) kemény dolgozott tegnap is, amikor nem 26-a volt, hanem még csak 25-e, azért hogy

kampányüzemmódban is zavartalanul működjön Magyarország.

Azt nem tudjuk megállapítani, hogy amikor ez megejtő felvétel készült, az urak olvastak-e már magukról az újságban, de mindegy is. Az, hogy egymásnál aludtak ők, és hogy Orbán Viktor Lázár János szerény hajlékából indult útnak a Vajdaságba szavazatokért kuncsorogni, a tényeken nem sokat változtat. Ameddig ők egy fedél alatt háltak, kiderült, hogy a magyarországi kormányzati korrupció híre már az FBI-ig jutott, úgyhogy tényleg lesz mit megtárgyalni azon a gondosan előkészített kormányülésen. Ami a tartalom lényegét illeti: ez kampányüzemmód nem három hete, hanem nyolc éve tart és teljesen független attól, hogy ez idő alatt Orbánnak hányszor osztottak pizsamát Lázár János hódmezővásárhelyi villájában.

Az országot nem lehet Facebook-üzenetek révén kormányozni, a migránsozás-sorosozás-határon túli szavazatgyűjtés nem kormányprogram, nem is program, hanem – szilárdulszólva – szimpla hablaty, hamuka, hazugság. Ez az ország már nem fog zavartalanul működni, ameddig a Lázárok és Orbánok állnak a kormányrúdnál. Attól tartok és annak örülök, hogy a nettó pusztítást, a NER-ből szivárgó fekáliát már nem lehet olyan emberinek szánt facebookos sztorikkal elfedni, hogy Orbán az éjt nappallá, a hévégét hétköznappá tévő fenenagy munkában házon kívül aludt.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!