Március 22,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akkor meghosszabbítjuk Bicskéig…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,428,453 forint, még hiányzik 1,571,547 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lefordítom: tovább öntjük a közpénzt az egyházak zsebébe és akinek ez nem tetszik, az bátran bekaphatja.

Hitéleti és közösségi célú programok támogatása

Az elmúlt években számos templom, plébánia, parókia, közösségi ház újult meg, illetve épült, valamint több ezer egyházi közösségi program valósult meg Magyarországon és a határon túli magyar területeken. Magyarország Kormánya 2019-ben is folytatja az egyházi jogi személyek hitéleti, illetve közösségi célú beruházásainak, épület-felújításainak, valamint programjainak támogatását. 
A támogatási igényt elektronikus úton lehet benyújtani az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER). Az internetes felület a Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit ZRt. honlapján az EPER belépési ponton keresztül érhető el. 
A támogatási igény elektronikus benyújtásának határideje: 2018. november 30. (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!