November 28,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Aki a NER-rel szennyes kis kompromisszumokra törekszik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,207,742 forint, még hiányzik 1,792,258 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Verőfényes szép reggelt kívánok, szerda van, június és támad a hőség! Bálint kollégának kívánjunk együtt kellemes ébredezést, megtisztelő, hogy elvehetem a munkáját. Úgy gondoltam, hogy a foci vébéről nem fogok egyetlen szót sem ejteni, ám a foci vébétől független és távoli magyar futball háza tájáról azért idekívánkozik egy kósza hír. Az Orbán Viktorról, Csányi Sándorról és a kismillió üresen álló stadion országáról lelkendezve, ömlengve, vérbeli propagandamunkásokat megszégyenítő módon fecsegő-locsogó, ám a magyar válogatott élén mindössze négy nyeretlen meccset (3 vereség, 1 döntetlen) felmutatni képes, örök optimista Georges Leekensszel valóban szerződést bontott az MLSZ. A magyar csapat új szövetségi kapitánya Marco Rossi névre hallgat, a Leekens kirúgásának indokául szolgáló közleményből viszont muszáj idéznem:

Az MLSZ elnöksége továbbra is elismeri a szakmai felkészültségét, emberi kvalitásait, és megköszöni eddigi erőfeszítéseit. A belga szakember nem tart igényt végkielégítésre.

A kommentárt megspórolom. Vannak itt sokkal fontosabb fejlemények. Leekensszel szemben például Hadházy Ákos saját elhatározásából döntött úgy, hogy kilép az LMP-ből. Mondhatnám, hogy az április 8-át követő hetek fejleményei alapján ez volt az egyetlen logikus lépés számára, de nem mondom. A vele készült interjúból ez teljesen világossá válik, ajánlom elolvasásra mindenkinek. Egyetlen passzust ízelítőül kiemelnék belőle, ami megerősíti: egyáltalán nem tévedtünk az LMP megítélésében, hiába sértődtek meg rendre a párt szimpatizánsai a róluk szóló cikkeink alatt.

A pártot elhagyó, de általam intelligenciája miatt mindazonáltal nagyon nagyra becsült politikustársam (Schiffer András – szerk.) érveivel akkor sem tudtam azonosulni, amikor azt magyarázta, hogy ne nyomjuk teljes erővel a korrupciós történeteket, a rázósabbakat inkább írassuk meg újságírókkal, mert különben még kevésbé tudunk majd bejutni a kormányzati sajtóba, pedig az emberek többségét ma már csak azon keresztül lehet elérni.  

Mi itt hisszük és valljuk, hogy aki a NER-rel szennyes kis kompromisszumokra törekszik, az nem érti a helyzet súlyosságát. Sőt, az végső soron nem ellenzéki politikus, nem ellenzéki párt. Pont.

Most pedig tekintsük meg az alábbi felemelő videót. Olyan szempontból felemelő és majdhogynem merőben szokatlan, hogy Semjén nem kezdett el azonnal féknyúzt kiáltani, ahogy megpillantotta az újságírót. És ez ahhoz mérten is kimagasló teljesítmény ez, hogy Orbán tegnap a változatosság kedvéért megállt egy nagyarcú – többségünk van, úgyhogy azt csinálunk, amit akarunk jellegű – röffentés erejéig a korábban éppen általa leféknyúzozott Hír TV-nek válaszolni. A Stop Soros nevű, hatalomtechnikai gyalázatként is felfogható csomagról. Nem, nem gondolom egyáltalán, hogy ennek az országnak jelen állás szerint az lenne a legnagyobb gondja, hogy a miniszterelnök helyettese szenvedélyesen vadászik olyan élőlényekre, akik védtelenek az ő puskájával szemben. De nézzék csak:

Hazudozás, a nyilvánvaló letagadása, a felelősség elhárítása, a magánélet összekeverése a közélettel és a közpénzekkel, én ott se voltam, nem tudok semmiről, és nem is kötelességem tudni semmiről, különben is azt írok a vagyonnyilatkozatomba, amit akarok. Ez megy. Kétharmadtól kétharmadig.

Jó, tehát az, hogy a miniszterelnök helyettese nem fizet adót az évi többmilliós ajándékai után (a törvény szerint parlamenti képviselőknek a fizetésük 1/12-ed részét meghaladó ajándékokat és ingyenes szolgáltatásokat is fel kellene tüntetniük a vagyonnyilatkozatukban!!!), az nem probléma, hiszen a Kósa Lajos is megmondta, hogy a magánélet azért magánélet, mert magánélet.

Az viszont feltétlenül a közélet rothadásának súlyosan elborzasztó vonatkozása, amit Schmidt Mária NER-ideológus Figyelő című, elenyésző példányszámú, de közpénzből nagyvonalúan kitömött Figyelő című lapja művel. Alig két hónap telt el, amióta összehordták a Soros-zsoldosok – még a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) szerint is aggályos – listáját. Most újra megtalálták a gyalogsági ásót és az MTA renitens, szerintük túlságosan liberális kutatóiról állítottak össze egy ocsmány listát annak apropóján, hogy az illetékesek nem hajtottak fejet hivatalból a Palkovics-féle költségvetési átcsoportosítás előtt. A névtelen cikkben főként azon hisztériáznak Schmidt alkalmazottai, hogy a kutatók túl sokat foglalkoznak a bevándorlással, a homoszexuálisok jogaival és a gendertudománnyal. Gondolom, a bevándorlással nem kell foglalkozni, elég ha a kormány foglalkozik vele napi 24 órában. Az ostoba, félművelt írástudatlanok sorra vesznek a nemek közötti egyenlőséget, a romaügyet, vagy éppen prostitúciót taglaló tanulmánycímeket, melléjük biggyesztik a kutatók fényképeit és forgatják a szemüket. Mintha bűn, vagy a mindenható kormánnyal szembeni támadás lenne a magyarországi idegenellenesség okait, vagy a meleg romák életét kutatni. Sötét van, irtózatos sötét.

És miközben ott tart a rezsim, hogy listázza, megfélemlíti, szankciókkal sújtja mindazokat, akik nem állnak be a sorba, Orbánnak volt bőr az orcáján tegnap azt mondani a Gulag áldozatainak emlékmű-avatásán, hogy büszkének kell lenni arra, hogy Magyarország sohasem termelt ki elnyomó ideológiákat. Hogy

a mi népünk a józan emberek országa, tudja, hogy a békesség, a szabadság, a függetlenség nem csak nekünk fontos, ezért tiszteli és elismeri más népek jogát is erre.

Hát igen. Közben meg ma, június 20-án több mint jelzésértékkel a menekültek világnapján pedig áttolják a parlamenten a hetedik alkotmánymódosításukat és a Stop Soros törvénycsomagjukat, amelybe a sorok között beleírták, hogy minden idegen népesség annyit is ér a fehérbőrű, keresztény magyar néppel szemben. Aztán jön a bevándorlást segítő-nek kikiáltott szervezetek 25%-os megsarcolása (bevándorlás szervezésének számít akár egy médiakampány is, vagy ha valaki részt vesz egy szemináriumon!!!) és szépen lekapcsolhatjuk a villanyt.

Ugyan drágább lesz a csipsz, az üdítő és az alkohol, az Unicumot és a pálinkát is beleértve (e tekintetben kapituláltunk a senki által meg nem választott Brüsszel előtt), de a biztonságosnak hazudott, szögesdróttal szegélyezett akol melegében lehet tovább butulni és hálálkodni a bálványnak. Mint a Hidrokefál család Susnyásfalva-alsón a 40 éve bevakolatlan házuk legszebb szobájában.

Jön az újabb szemfényvesztő nemzeti konzultáció a családtámogatásokkal és a családalapítással összefüggésben (ha már az MTA liberálisan elfajzott kutatói nem foglalkoznak a kormány legújabb slágertémájával, és nem kutatják a demográfiai válságot), az Országos Bírói Tanács még válaszolhat halkan a hazaárulózásra, meg az állandó ellenük irányuló támadásokra, de szép lassan elfogy a levegő. Marad Orbán Viktor és sleppje az összes életszerűtlen ideájával és zavaros gondolatával, mindenkit hülyére vesz, mindenkit kijátszik (ITT olvasható egy remek levezetés erről) és pontosan addig él boldogan, amíg magához nem szólítja a Teremtő.

Innen folytatjuk. Szép napot mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!