Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mutánsok és zombik kóborolnak Európa országainak utcáin

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma arra ébredtem, hogy a párhuzamos univerzumban kitört a háború. A kormánypropaganda lassan irányt vált – jut azért hely az országon belüli ellenséggel szembeni hergelésnek is -, az országkerítésen túli világot kezdik el megmutatni a híveiknek. Azt a világot, melyet éppen úgy ők kreáltak, mint azt, amiben a hívek napi 24 órában rettegnek a gyilkos migránsoktól, a gyerekeiket buzivá változtató színházi előadásoktól és az országot elfoglalni akaró liberális kommunistáktól. Nem elég tehertétel el ez szegényeknek, még azzal a gondolattal is meg kell küzdeniük, hogy ez még így is a béke szigete, körülöttünk véres háború dúl, talán már az atomot is bevetették, valószínűleg mutánsok és zombik kóborolnak Európa országainak utcáin és Magyarország az a végső menedék, ahol még a keresztény fehér ember utolsó példányai megtalálhatóak. De persze csak akkor, ha képesek (ők és Orbán Viktor) megvédeni a keresztény kultúrát. Elsősorban az önkormányzati választásokon és az uniós választáson.

Az egyre romosabb kéményen szorgosan dolgozó kisember gond nélkül elhiszi, hogy Németországtól Spanyolországig és Svédországig egy füstölgő romhalmaz minden, ahol a túlélők a pincék mélyén rettegnek az utcákon üvöltő muszlimoktól, akik néha hajánál fogva kihúznak valakit a menedékéből és megerőszakolják, majd megölik.

Bezzeg itt, ingyen kapnak enni a nyári szünetben is az éhező gyerekek, apahajó indul apák napján, Horthy Miklós, a meg nem értett, de egyre fényesebbre nyalt példakép (Antall József és Orbán Viktor közös példaképe, mert ne felejtsük el, hogy ez az egész az első szabadon választott kormány idején kezdődött) születésnapját ünnepli az ország. De legalábbis a kormánypropaganda.

Azt is megtudhatják a hívek, hogy Angela Merkel kétségbeesve hívta Orbán Viktort, hogy segítsen megtartani a hatalmát és Orbán – mert jó ember ő – megy és segít. Közben Amerikában fegyverkeznek a buzik, hamarosan itt a világvége.

Ül a Hidrokefál család Susnyásfalva-alsón a 40 éve bevakolatlan házuk legszebb szobájában, nézik a köztévét, hallgatják a közrádiót, olvassák a nemzeti napilapokat, esetleg portálokat és biztosan tudják: ők a büdös életben nem akarják kitenni a lábukat ebből a biztonságos országból és azt akarják, hogy ide senki ne jöjjön! A pap is mondta a templomban, a tévé is ezt mondja, az újság is és Orbán Viktor is, tehát úgy is van. Hidrokefálék amúgy sem jártak soha külföldön, Budapesten is csak egyszer, amikor jött értük a busz és elvitték őket a békemenetre. Egyébként csak vakolatlan faltól vakolatlan falig léteznek, sárgacsekktől leárazott lecsókolbászig látnak, közmunkától közmunkáig túlélnek. És rettegnek. Teljes erőből, reggeltől estig és még éjjel is.

Nem tudják, soha nem is fogják megtudni, hogy a propagandaoldalak lapjait megtöltő erőszak annyira igaz, mintha Magyarországon kizárólag arról szólna a média, hogy aznap hány erőszakos cselekmény, gyilkosság, tűzeset, baleset történt az országban. Messze több, mint ahány szörnyű migránstámadással a kormánypropagadna rettegésben tartja a polgárait.

Így aztán ők soha nem fogják megtudni, hogy Európa nem olyan, amilyennek a közpénzzabálók lefestik. Azt sem tudja meg, hogy az élet nem arról szól, hogy még hó végén is jut talán egy falat kenyér és nem is arról, hogy meg kell ölni mindenkit, aki nem úgy néz ki, mint ő. Nem tudja meg soha, hogy lehet sokkal jobban élni, hogy nem az ócska díványon, a tévé előtt zajlik az élet, hanem odakint a tereken és parkokban, fagyizókban és múzeumokban, éttermek teraszain, színházakban, koncerteken, utcabálokon. Nem tudja, ha olvassa, akkor sem hiszi el. Mert a rettegésre van dresszírozva.

Életek ezrei, százezrei nyomorodnak meg, emberek milliói élnek rettegésben. Ezzel egyszer el kell számolni. Annak is, akinek az érdekében mindez történik és azoknak is, akik tevőlegesen részt vállaltak ennek az elviselhetetlen légkörnek a kialakításában. Bármennyire hihetetlennek tűnik most, egyszer, hamarosan el kell számolniuk ezzel a rombolással. Mindannyiuknak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.