Március 31,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A hatalom- és pénzmániás gazda kedvéért naponta megmártózni a mocsokban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,837,291 forint, még hiányzik 1,162,709 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azért ez mekkora húzás volt: rögtön miután a szaros pelenkát kibaszták Horvátországban az út szélére, mert amúgy is retek volt mindenfelé, meg kuka sem volt, Orbán Ráhel Tiborcz Szállodaüzemeltető István nevű férjeura előrángatott a sifonérból 6 milliárd magyar forintot és megvásárolta Mészáros Lölö Konzum PE magántőkealapjától az Appeninn Holding Zrt, 20,59 százalékát. Zsír. Lepapírozták a szajrét, fátylat a szaros pelenkára, a Balaton már az övék, a fél ország már az övék, most meg már hivatalosan is az Orbán-família pénze az, amit a közbeiktatott nemstróman által kimartak a közösből. Jól értettem? Ha nem, akkor bocs.

De szerintem jól értettem, úgyhogy pálinkás szépjóreggelt mindenkinek, péntek van és a NER ezennel egy új korszakba lépve dübörög tovább. Amit az értelmesebb polgár eddig is világosan látott, de amit hatalmasék sértődötten, maguknak kikérve (és közben toppantgatva) titkoltak, az immár hivatalos tény. Majd most lehet azzal védeni a mindenféle hazugsággal leöntött törvényesített korrupciót, hogy mennyivel előrébb vagyunk, mint az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc évben: ameddig Gyurcsány az idegenszívű multik nevére íratta az országot, az Orbán dinasztia a saját nevére íratja. Ugye micsoda különbség? Nekem EZ a júliusi cikkünk jut eszembe erről a rivaldafénybe kitolt beismerő vallomásról, és kurvára nem vigasztal, hogy ekkor már nem először szóltunk.

Úgy tűnik, az ország választásokat eldönteni képes része még mindig nem aggódik, ellenben tapsikolva rágja a mindmeghalunkhanemaFidesz-migránsok-Brüsszel-elnyomnakminketlázadókat gittet, az Orbán família megmilliárdosodását pedig tegnaptól is ugyanolyan vehemenciával fogja tagadni, bagetellizálni, szaros témákkal figyelemelterelni a holdudvar. A legutolsó közönséges, mezei, bénakacsa, semmiből semmit nem értő képviselőtől az utolsó betanított propaganda-szalagmunkásig. De azért engem változatlanul érdekelne, milyen érzés lehet (nyilván ehhez szükséges volna az idecitáltaknak rendelkezniük valamiféle lelkiismeretnek csúfolt izével) a küldetéstudatos, hatalommániás, pénzéhes, gátlástalan gazdájuk kedvéért naponta megmártózni a mocsokban úgy, hogy miközben a miniszterelnök pereputtya csilliárdokban méri a boldogságát, nekik ehhez mérten csak konc és alamizsna jut? Milyen lehet egy erkölcsi hulla szolgálatában erkölcsi hullává zülleni és a szentnek vélt cél(ok) nevében naponta hazudni, bemószerolni, nekirondítani olyan polgártársaiknak (is), akiknek semmi közük ezekhez a mocskos politikai küzdelmekhez, akiknek nem aköré szerveződik az életük, hogy a Fideszt lehetőleg az idők végezetéig hatalomban tartsák, mert akkor nekik életük végéig nem kell hagyományőrzésből nélkülözni, saját erőből boldogulni és saját jogon lenni valakivé?

Sajnos, de inkább szerencsére soha nem fogom megtudni, milyen lehet éhező embereket éheztető bakelitkeresztények láncos kutyájaként reggeltől estig óbégatni, hogy engem elnyomnak, el akarnak hallgattatni, hogy a kétharmados hatalom seggéből kilógva, közpénzből zabáltatva én vagyok az áldozat. És azt se fogom megtudni, milyen lehet Schmidt Máriaként (Kásler Miklós emberi erőforrás alufóliasisakjára hajolva) az emberi gonoszságon, minden emberi, szabad és demokratikus érték tagadásán sopánkodva kommunistázni az Európai Uniót, miközben őtörténelemhamisító nagyasszonysága egy olyan rendszer szekerét tolja, amelyiknek az emberi jogok bevallottan handabandák, amelyik minden áldott nap teker egyet visszafelé a történelem kerekén, eltapos, vegzál, kizsigerel, lejárat civileket, tudományos intézményeket és szakembereket, miközben a teljességgel kiüresített, leamortizált nemzeti-keresztény-jobboldali ragaccsal házalva hajlítja a múltat-jelent-jövőt vérkorrupt gazdája pillanatnyi hatalmi, politikai céljaihoz.

Márpedig ezeknek semmi nem drága. Miközben már az amerikai hatóságok vizsgálják a magyar kormány és a Microsoft közös, sikkasztással, csalással nyakon öntött korrupciós ügyét (nincs az a keresztény isten, hogy ki tudnának maradni bármiből, ami a korrupciótól bűzlik és történetesen nem a szaros pelenkától), és miután istentelenül nagy veszteségeket termelt a Szijjártó-féle toporzékolásügyi és teremfocista minisztérium fennhatósága alá tartozó Magyar Nemzeti Kereskedőház – a több milliárdos veszteségben mérhető unortodox sikeren felbuzdulva! – Szerbia, Montenegró és Macedónia fővárosában, valamint Oroszországban és hat kínai városban is új irodát nyitnának az elvtik. Nyugi, csak közel 3 milliárd forintba fog kerülni a terjeszkedés, csapjuk oda a többi mellé, már olyan mindegy.

De legalább van jó hír is (ja, nem), méghozzá az ellenzék háza tájáról. Csak az MSZP és a Jobbik kerülne be a parlamentbe a kormánypártokon kívül, ha most vasárnap lennének az országgyűlési választások – derült ki a Publicus Intézet közvélemény-kutatásából, amelyet a Népszava osztott meg. Ejjha. Pedig a napos oldal (és nem csak a napos oldal) azt írta, hogy az LMP és az MSZP is hajlandó volna összehajolni a Jobbikkal. Külön bírom ezt a Keresztes nevű LMP-társelnököt, aki éppen a minap döbbent rá, hogy nem migránsoztak eleget, pedig kellett volna. Hát én is úgy látom, hogy a Sallai Róbert Benedek által a napokban éppen fröcsögve gyepált LMP nagy lehetőségek előtt áll. Akárkivel is borul össze, és akárkivel is nem. Szerintem egyszerűen csak arról van szó, Schiffer András egyenes gerincének és múlni nem akaró rögeszméinek szolgálatában nem hajlandóak tudomásul venni, hogy a választóik akarata a végtelenben sem találkozik a párt elképzeléseivel. Úgyhogy innen lesz szép még egyszer bejutni a parlamentbe melegedni. Is.

A Fidesz közben köszöni szépen, remekül érzi magát, és magasról leszarhatják az újabb kétharmad birtokában, hogy a bizonytalanok tábora a korábbi 42-ről augusztusra 49 százalékra nőtt. Nem téma, úgyhogy lehet folytatni, amit elkezdtek. Kultúrharcolnak, mert most ez még a sorosozásnál is nagyobb üzlet. Úgy tűnik, Szombathelyen is lecsapott a fideszes kultúra vasökle: Jordán Tamást már a római karneválon se látná szívesen a szombathelyi Fidesz. Pedig a Nyugat.hu beszámolója szerint, meg úgy amúgy is régóta hagyomány, hogy a Savaria Történelmi Karnevál jelmezes felvonulásainak élén Jordán Tamás áll a bigában (római kétfogatú kocsiban) mint Claudius császár. Úgy tűnik, ennek a hagyománynak vége szakad az idén. Szerintem is tapossanak el mindenkit, Jordán Tamás-féle büdöslibsikből elég volt.

Aminek viszont képtelenek pontot tenni a végére: Heller Ágnes mocskolása. A lopott pénzből működő Magyar Idők háromnevű kultúrafelelőse okádott ki magából egy cikkentyűt, amelyben Heller Ágnes celebségéről és múlandóságáról értekezik. Akiről nem tudjuk, hogy miből áll a filozófiája, akire a kutya nem tekint filozófusként, akinek nincsen szellemi öröksége, aki tehát egy politikai celebbohóccá torzult valaki, aki – Lukács Györgyhöz hasonlóan – dicstelenül  fog fölszívódni az érdektelenség és a feledés semmijében. Szeretném megkérdezni az össze pallérozott műveltségű, háromnevű, összeorbánozott szája szélű kultúrketrecharcostól: miért fektetnek ennyi energiát Heller Ágnes jelentéktelenségének bizonygatásába? Nem okádják el magukat a közpénzek milliárdjaival kistafírungozva, hogy egy semmiféle politikai hatalommal nem rendelkező, nyolcvankilencven éves embert, akinek a legnagyobb bűne az, hogy nem orbánozta össze a szája szélét és nem is fogja soha, minden felületen rugdossák?

Szerintem ugyanúgy járnak majd Hellerrel is, mint Esterházyval járnak. Tudniillik kiradírozhatják mindenhonnan, de ettől csak népszerűbb lesz. Pontosan úgy, ahogy azt Parti Nagy Lajos felvázolta.

Nagyjából ennyi fért ma reggeli műsoromba, a végére azért ajánlok ma is valami olvasnivalót. ITT egy remek cikk Novák Katalin genderideológusról. Aki a genderszak üldözése közben elég vicces helyzetbe került, szerencsére a fogalmatlan rajongói ebből semmit nem fognak fel, de azért említsük meg. Az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az elmúlt években számos olyan kormányzati intézkedést mutatott be nagy büszkén a nyilvánosságnak, amely éppen a genderkutatásokra épült. Ezek már csak ilyenek. Mindenhez IS értenek. És leginkább semmihez. Köszönöm a figyelmet, ha minden igaz, folytatódunk később.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!