Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ömlik a primitív háborús moslék minden irányból, és lehetetlen félreállni az útjából

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szabad jóreggelt kívánok mindenkinek megannyi globalista-internacionalista támadás, gyűlölködés, fenekedés közepette! Persze szöveg helyett idetehetnék pár emojit is, de egyelőre még az írásbeliség elleni szabadságharcot nem tudta sikerre vinni a sztárjogászok kultúrharcos kormánya, úgyhogy ragaszkodom a szövegalapú közléshez.

Mint tudjuk, vérzivataros, nehéz időket élünk. Körülbelül tizenegy éve. A Fidesz tegnapi nagy európai uniós leszereplésének nagy napja után pedig megint ugyanott tartunk, ahonnan tizenegy év alatt egy büdös lépést nem sikerült elmozdulni semmilyen irányba. A kormánypropaganda (közpénzmédia + KESMA) egyenolvasatából ez derül ki: egy összeurópai, ha nem világszintű (!) összeesküvés áldozata Orbán Viktor Magyarországa: az orbánista homofóbia uniós szintű vita tárgyává emelése nem más, mint része az évek óta tartó, Magyarország elleni rágalomhadjáratnak. Ezt írja például az évi közel 120 milliárdból független és objektív közmédia internetes oldala, amely nem szarozott, úgy foglalta össze a magyar kormány szexuális kisebbségeket pedofil bűnözőkkel összemosó törvényének EP-vitáját, hogy a baloldali, szélsőbaloldali és liberális politikusok mindenféle tények bemutatása nélkül támadták Magyarországot Strasbourgban. Nem tudom, mikor volt olyan utoljára, hogy az orbánizmus tények bemutatásával vitázott volna bárkivel, de ez teljesen mellékes ahhoz képest, hogy mit látunk. Azt látjuk, hogy az EU-val tizenegy éven keresztül kedvére szórakozó, Magyarországot főállásban az EU ellen hergelő, az EU-t fejőstehénként kezelő legfőbb korrupció kormánya és annak felcsúti utcai harcos vezetője egyszerre legalább két fronton sarokba szorult. Ez történik éppen.

Egyrészt az van, hogy miközben három hete azt óbégatják (az összes Gál Kinga, Hidvéghi, Hölvényi és Győri Enikő tegnapi sirámait nem idézem, de nem is kell, vissza lehet keresni az egyenóbégatásaikat), hogy SENKI nem olvasta el a törvényüket, ezért MINDENKI, aki bírálja a szalonképtelen és közveszélyes ostobaságaikat, az valójában rágalmazza őket, a kínjában kormányinfót tartó kancelláriaminiszter hosszú perceken keresztül képtelen definiálni, mit jelent a törvénybe fércelt homoszexualitás népszerűsítése szókapcsolat. Amire hivatkozva védik a mások gyerekeit, és bűnözőkkel egy lapon emlegetik a melegeket. Márpedig ha Gulyás Gergely nem tudja elmondani, valójában mi a francot írtak a törvényükbe, hogy mit jelent, amit a törvényükbe írtak, hogy valójában mitől rettegnek és miért riogatnak, ha Varga Juditnak nincs ideje a gyereknevelés és bokros miniszteri teendői mellett sorozatokat nézni, és egyetlen példát nem tud mondani arra, hogy mikor hol látott olyat, hogy egy filmben a homoszexualitást népszerűsítették volna, ha úgy általában nem tudnak egyetlen példát felidézni az elmúlt tíz évből arra, hogy valaha magyar iskolákban bárki a homoszexualitást népszerűsítette volna (bármit is jelentsen ez), akkor baszottul nehéz tények alapján vitázni. Mert nincs kivel. És nincs miről. Ehelyett van a hablaty, például ez:

„Itt arról van szó, hogy kell-e 12 éves gyerekeknek (…) óvodákban és iskolákban, hogy transznemű emberek bemennek és beszélnek arról, hogy valaki nemet váltott. Szerintem erre nincs szükség óvodában, nincs szükség iskolában, mindenki felnőttkorban el tudja dönteni, hogy hogy szeretne élni”. (Gulyás)

Hát ja. Ebben az agyhalálban élünk a 21 század szégyenére. Erről szólnak a mindennapjaink. Hogy a sok száz tagú Európai Parlamentet Soros György és a fia távirányítja, sőtpláne a sok száz tagú Európai Parlamentet demokratikusan megválasztó több száz millió európai polgárt is Soros György és az ő fia pénzeli azért, mert azt akarják, hogy migráns transzneműek lepjék el a magyar óvodákat és iskolákat, és hogy az összes fehér heteroszexuális keresztény férfit átoperálják néger nővé. Ezért van minden. Mondjuk nekem mindent megérne, hogy Kövér Lászlót dúskeblű, leszbikus néger nőként lássam, de ha komolyra fordítom ezt a velőtrázó elmebajt, amivel a hatalomban maradásuk okán gátlástalanul fojtogatják az országot, akkor ez egyszerűen borzasztó. Az külön, hogy a mindent mindennel tendenciózusan összemosó kormány egyik tagjának még ez is ráfért a pofájára:

Ha az a kérdés, hogy a homofóbia ellen ki tette a legtöbbet, akkor Orbán Viktor volt az, mégpedig akkor, amikor lezárta a határokat a migránsok előtt. 

Gondolom, ezért is égetnek el újabb 15 milliárd (!!!) forintot a nem létező, vagyis főleg a Bakondi György fejében létező migrációs nyomás kezelésére, hogy a kecskebaszó, migránsterrorista, iszlamista homofóboktól Orbán meg tudja védeni a meleg honfitársait, akikkel szemben oly türelmes, hogy már csak ezért is meg kellene szoborni őfényességét. Mondjuk, ha ennyire evidens hogy ki itt a jó ember, és kik a gonoszok, akkor végképp nem értem, miért nem ment el tegnap Strasbourgba, hogy ezt közölje mindenkivel, akit érint. Hidvéghi alászolga ugyan megmagyarázta, de kicsit gyengécskének tűnik a duma:

A miniszterelnöknek nem kell minden szánalmas vitában részt vennie, mi, EP-képviselők azért vagyunk itt, hogy kiálljunk a hazánkért és a magyar érdekekért.

Szánalmas vitának nevezni egy olyan vitát, amelynek eredményeként egy olyan állásfoglalást készülnek elfogadni, amely többek között arra szólítja fel az Európai Bizottságot, hogy az Orbán-kormány (és sajnos az Orbán-kormány miatt Magyarország) addig ne kaphasson forrásokat a 2021–2027-es költségvetésből, amíg a terítéken lévő ordas emberi jogsértések fennállnak, miközben minden bátorak legnagyobb trollja inkább véresen hazug, debil propagandavideót forgat a sajtószabadság létezésének demonstrálására, hatalmas szégyen.

Merthogy másrészt az van – miután a saját paródiáját alakító Gulyás álhírnek nevezte, hogy elutasították a magyar helyreállítási tervet, majd két sorral lejjebb elismerte, hogy elutasították a magyar helyreállítási tervet -, hogy Brüsszel tényleg elkaszálhatja a magyar kormány helyreállítási tervét. Mert a magyar kormánnyal nem csak az a baj, hogy politikai megélhetési gyűlölködők alkotják, akik bárkire szemrebbenés nélkül ráteszik a célkeresztet, ha az a túlélésüket szolgálja, akik az emberi jogokat felesleges akadályoknak tekintik a hatalomtechnikai ámokfutásuk útjában, hanem közben velejéig korruptak is. Ez látszik a hevenyészett helyreállítási tervükön is, ami nem felel meg az Európai Bizottság által támasztott korrupcióellenes kritériumoknak. Ráadásul komoly, TÉNYEKET tartalmazó bizonyító erejű dokumentum van arról (nem mintha évek óta nem lenne), hogy az EU-s források magyarországi elköltése nem átlátható, az ügyészség nem hatékony, a bírói függetlenségre pedig nincs semmi garancia.

Lehet, hogy a Karmelita magaslatairól szemlélve szánalmasnak tűnik mindez, de mégiscsak az a helyzet, hogy a nagy stratéga sarokba szorult, a propaganda egyik végétől a másikig tapasztalható szájhabzásán ez tökéletesen lemérhető. Az emberi jogok semmibe vétele pont olyan súlyos, mint a rendszerszintű, szuverén korrupció, és lássuk be, Európa DNS-e tizenegy év alatt az örök érinthetetlenség biztos tudatában mindent meg is tett azért, hogy mostanra kurvára elege legyen mindenkinek belőle. Nyilván lehet személyeskedni és alázni Jourovát vagy éppen von der Leyent (milyen büszke volt magára a felcsúti ember, hogy lényegében ő csinált belőle EB-elnököt – csak ne Weber legyen -, mostanra már ő is ellenséggé vált, micsoda meglepetés), de azon nem változtat, hogy Orbán maffiózókat megszégyenítő, választási kampánycélokat szolgáló, túltolt, elmért ügyeskedése miatt egyfelől csúszhat a helyreállítási alapból származó pénzek átutalása (aminek egy részéről már eleve is lemondtak, hogy ne kelljen jogállami szarságokkal vesződni), másfelől veszélybe kerülhetnek az EU általános költségvetéséből érkező források is a szexuális kisebbségekhez tartozó személyek jogainak megsértése miatt. Ha pedig nincs pénz, vagy csúszik a pénz, ami eddig mindig kiszámíthatóan érkezett, akkor a nagy varázslóról kiderülhet, hogy nem több, mint egy mezítlábas szélhámos. Mármint azok számára is kiderülhet, akik egy kivételes képességű, szikrázó intelligenciájú, a saját korát jóval megelőző zseniként tekintenek rá egy évtizede, és egyetlen szavára ölni tudnának.

A pénzen innen és túl az igazán szörnyű ez: az agyhalált, a teljes intellektuális pusztulást idéző műsor, amit Rogánék ideológiai konyhájában forgatnak. Összeesküvés-elméletekből, érzelmi húrokat pengető hőzöngésekből, identitáspolitikai őrjöngésekből, a korrupciót és a becstelenséget szuverén, hazafias kötelességnek hazudó lózungokból. Pedig élhetnénk úgy is, mint normálisék, békében, tudva, hogy a bizalmunkkal felruházott kormány azt cselekszi, ami a feladata. Foglalkozhatnánk az életünkkel, a jövőnkkel, az emberhez méltó, előremutató létezésünk sarokköveivel, ehelyett ömlik az elmeháborodott, teljesen abszurd háborús moslék minden irányból. És lehetetlen elkapkodni előle a fejünket. Mert ha nem retteg a nép napi 24 órában valamitől, valakitől, akkor ki a fenétől tudná megvédeni az önjelölt háborús veterán, akinek az egész dicstelen fennállása arró szól, hogy ellenségeket gyárt a mostanra a félhülye emojik szintjére lebutított alattvalóknak. Nincs az az utókor, amely megbocsátaná, hogy mindezt eltűrtük.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.