Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Majd megírja szamizdat formájában, hogy a liberális véleményterror nem hagyja szóhoz jutni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Veszélyes időkben veszélyes jóreggelt kívánok mindenkinek! Mindenek előtt Müller Cecília jótanácsát tolmácsolnám, amíg még magamnál vagyok: mindenkinél legyen víz, péntek éjfélig harmadfokú hőségriadó van érvényben. Ettől persze nem lesz kevésbé dögmeleg, és ugyanabban a rohadalomban fogunk élni, mint tegnap vagy két éve vagy öt éve. De azért a víz fontos. Sőt, naiv, lánglelkű forradalmárok szerint egyenesen a víz az úr.

Ez utóbbi meglehetős túlzásnak tűnik úgy tizenkettedik éve biztosan. Merthogy 12. éve az van, hogy ahelyett, hogy a demokratikus megválasztását a polgárok problémáinak megoldására használná, a felkent rezsim azzal zsibbasztja az országlakókat, hogy mimagyarok veszélyben vannak, ha az egyik elmúlik, jön a másik, és mindmeghalnak. A genderfluid óvodásoktól, az európai liberális mainstreamig, a Soros-famíliától a Velencei Bizottságig, az ENSZ-től az Európai Unióig, a külföldi újságíróktól a hazai civil szervezetekig, a nem elég vallásos, nem elég magyar, nem elég keresztény honfitársaiktól Mark Ruttéig – és a büdös franc tudja, még ki mindenkit hagytam ki – MINDENKI IS mimagyarok keresztény hagyományait, gyökereit, kultúráját akarja eltiporni.

Ebben a tetves identitáspolitikai elmeháborban élünk több mint egy évtizede, ahol nem számít, hogy a klímaváltozás miatt lassan felperzselődik alattunk az anyaföld, vagy hogy komplett társadalmi rétegek nem azért nem esznek, mert nem éhesek, hanem mert bármennyit dolgoznak, a propaganda valósága és a mindennapok valósága a végtelenben sem találkozik a konyhaasztal fölött. Persze az is lehet – mivel én soha nem voltam ellenzéki politikus-jelölt, ellenzéki aktivista, de nem is rugdostam soha magamból kivetkőzve Orbán hungarocellből készült szobrának fejét forradalomnak nem nevezhető tüntetéseken, és pláne nem tudtam akkorát pálfordulni, hogy megtagadjam mindazt, amit évekkel ezelőtt meggyőződéssel állítottam -, hogy rosszul látom, amit nézek. Mert állítólag az van az Orbán-fej rugdosás hazai koronázatlan királya szerint, hogy „a magyarok még senki alatt nem éltek ilyen jólétben, mint az Orbán-kormány alatt”, a korrupció pedig simán belefér, hiszen úgyis mindenki lop.

A buddhista meditációs technikáknak köszönhetően jobb belátásra tért Pityinger Dopeman Megyünklopni László keserves, nyomorúságos szavain meg is lehetne rökönyödni, de minek? Ez a helyzet. Egy csomó ember valószínűleg szó szerint így érez, így gondolkodik. Nem is kell mélyebben belemenni az eljelentéktelenedés árnyékában népnevelésre átnyergelt, némi figyelemért szánalmasan teperő, korábban lázadó rapper mondanivalójába: a magyarok egy bizonyos része nem demokráciában akar élni, hanem egy uralkodó alatt. Ezt tartja természetesnek. És ha az uralkodó asztaláról néha lehullik neki is némi alamizsna, akkor boldog, elégedett, hálásan csóválja a farkát, önként és dalolva vesz részt az identitáspolitikai pszichózisban, és örömmel veszi tudomásul, hogy ma éppen kit kell utálni. Odáig el sem jutunk, hogy de bazmeg, ha 2,5 millióan a létminimum alatt élnek, és ez jelenti a soha nem látott jólétet, akkor milyen lenne, ha nem jólétben élne a magyar Orbán alatt? Ha még soha nem volt olyan jó, mint amennyire most, akkor miért van az, hogy az Európai Unióban Magyarországon a sereghajtók közé tartozik az életszínvonalat illetően? Hogy lehet az, hogy bár tényleg nőttek a bérek, a mimagyar ember órabére még mindig a harmadik legalacsonyabb az Európai Unióban? Hmmm?

Nem, ilyen vitákra nincs igény, mert az identitáspolitikai ragacs minden érdemi kérdést elfed, a nagyotmondásokat nem kell érvekkel alátámasztani, elég a folyamatos veszélyekről, ellenségekről, patás ördögökről szóló gombot megnyomni, és máris nem az a kérdés, hogy akik mondjuk a 2,2 milliárdos termálvizes lórehabilitációs központból is képesek kilopni a termálvizet – azon túl, hogy ki az a félkegyelmű, aki a létminimum alatti vegetálástól rohadtul nem tudja megvédeni a polgárait, de lórehabilitációs központot álmodik a semmibe -, azok milyan alapon akarják megmondani, hogy magyar szülő hogyan nevelje az ő magyar gyerekét, mert különben megbuzul? De ha legalább a szerintük veszélyes, fertőző buziktól akarnák megvédeni ezek a politikai útonállók a mások gyerekeit, de nem. Attól a tudástól akarják megvédeni őket, hogy egyáltalán létezik a homoszexualitás, transzszexualitás és egyebek. Mert az a jó, ha minél kevesebbet tudnak a világról, ha minél beszűkültebb tudatállapotban rettegnek az ismeretlentől, mert úgy lesz belőlük jó alattvalója, szolgája és cselédje a koronázatlan istenkirálynak.

És máris megérkeztem oda, ahova egyáltalán nem akartam. Oda, ahol kormányhatározatba foglalják a nertársak és nertársnők, hogy őket nem lehet bírálni a homofób pedofiltörvényük miatt – meg kell állítani, itt az idő, eddig és ne tovább, elég volt, öntsünk tiszta vizet a pohárba -, és felszólítják az igazságügyek miniszterét (akinek leszarom a másfél millió forintos luxuskaróráját), hogy haladéktalanul világosítsa fel a szövegértési nehézségekkel és gyarmattartó attitűddel felszerelt, állandóan fenekedő európai ellenségeket arról, hogy mit tartalmaz valójában ez a politikatörténeti kórdokumentum. Ha jól értem, akkor kiadtak egy kormányhatározatnak címkézett pártközleményt, ahelyett, hogy a nagyember személyesen, szemtől szembe állva az ellenséggel, elmesélje az Európai Parlament vele és a szalonképtelenségével foglalkozó vitájában, hogy miért is értik félre az ő csupa jószándékkal kikövezett menetelését a pokolba.

Tudniillik a bátor utcai harcos nem megy el a pedofiltörvényről szóló mai EP-vitára, amely vita folyománya az lehet, hogy az emberi jogsértő autokrata ámokfutása miatt az országtól vonnak meg uniós pénzeket. Ez nem elég fontos ügy számára ahhoz, hogy eltántorogjon Strasbourgba. Egy szélsőjobbos, jelentéktelen újfasisztával vacsorálni fontos volt nemrég, a Magyarországnak járó uniós támogatások védelmében felszólalni és érvelni a védhetetlen törvénye mellett, az nem fontos. Itt lenne az idő megvédeni a remek homofóbtörvényt személyesen – nem a Kossuth rádió mikrofonja mögül (!) – erre megfutamodik, mert ez egy ócska politikai akció (via Novák), ami annyira lent van, hogy ő odáig le sem néz? Mert majd a Győri és Hidvéghi nevű szolgák úgyis felolvassák papírról, amit eléjük rak a pártközpont? Aztán majd írja a föld alatti szamizdatokat arról, hogy el van nyomva az ő konzervatív véleményével? Hogy a liberális véleményterror nem hagyja szóhoz jutni? Ez az ember Európa DNS-e, erős embere? Még meddig?

Ezek a kérdések súlyos és legitim kérdések, akkor is, ha az Európai Parlament is elmehet a vérbe. Amiért nem sikerült találniuk egy minden gyanú fölött álló, hiteles, tisztességes képviselőt, aki azt a tetves elmarasztaló jelentést összerakja. Nem hiszem el, hogy tényleg nem találtak megfelelőbb embert a feladatra. Nem hiszem e a nyíltan meleg (nem ez a baj vele!) máltai Cyrus Engerert, akit korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek, miután kompromittáló felvételeket küldött szét a partneréről, aki korábban szakított vele. Annyira abszurd ez a sztori, hogy egyszerűen kommentálhatatlan.

Pont annyira abszurd, mint Novák Katalin törzsi matróna szürreális kijelentése, miután egyre több jelzés érkezik arról, hogy a rohadt drágán összeharácsolt, mostanság nagyvonalúan elajándékozott kínai vakcinájuk nem minden esetben váltja ki a megfelelő immunválaszt, vagyis sokaknál semmiféle védelem nem alakul ki két oltást követően sem. Ennek ellenére a kormány egyelőre nem tervezi országos ellenanyag-mérési program indítását, aki akar, egyénileg teszteltethet. Ezt bírta kipréselni magából a családokért felelős tárca nélküli miniszter, aki hozzátette:

„tekintettel arra, hogy rendkívül összetett és sokféle az a módszer, ahogyan az ellenanyagszintet mérni lehet, mi ilyen lépést nem tervezünk”.

Meglepő őszinteség a tárca nélküli miniszterasszonytól. Ez azt jelenti, hogy meghaladja a képességeinket, hogy túl bonyolult ez nekünk, hagyjuk a fenébe? Körülbelül. Végül is mekkora igazság. A törvényesített lopáson kívül ez mindenről is elmondható. Olyannyira bonyolult, hogy neki se fognak: az oktatástól az egészségügyig. Úgyhogy aki esetleg úgy véli, hogy nincs biztonságban, az teszteltessen önköltségi áron önszorgalomból, őket nem érdekli. Még szerencse, hogy nem Gyurcsány van hatalmon, mert akkor most az lenne, hogy idős embereknek kellene rettegniük az életük miatt. Áldott szerencse, hogy most nem ez van.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.