Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Eladott minket, a jövőnket, mindenünket. A fedezetet meg átíratta a nevére

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy látszik, ez egy ilyen hét. Azt hiszem, megint nem kicsit, hanem nagyon el fogom ragadtatni magam, mivel a gondolatok úgy repkednek a fejemben, mint a falevelek az őszi szélben – hogy egy szerény írói hasonlatot is belecsempésszek e nem túl jó kedélyű irományomba. 

Hétfő este, amikor a másnap délelőtti cikkemet írtam, már párhuzamosan húzta fel az agyamat az ATV stúdiójában éppen összevissza beszélő, közbeugató, gúnyolódó, lekezelő Deutsch Tamás, aki éppen azt bírta rezzenéstelen arccal előadni, hogy Gyurcsány uralkodásának utolsó 7 évében még így is többen haltak meg, mint Orbán első 7 évében. Mert ő kiszámolta, értjük? Ha nem értjük és nem hisszük, akkor ITT van a bizonyíték, hogy ez tényleg így elhangzott, nézze meg mindenki, érdemes.

A józan ész elment ebből az országból, és lekapcsolta maga után a lámpát, az kurvaélet. Tehát Gyurcsány alatt 27 ezer emberrel több halt meg még így is, hogy most világjárvány van. Nincs miről beszélni, de tényleg. Az ezeket nem érdekli, hogy ilyen meg olyan körülmények vastagon közrejátszanak ebben, és nem lehet így nézni, ezt Horn Gábor türelmesen és tényszerűen el is mondja, de kit érdekel. Deutsch így nézi, pont. Bazdmeg, odaül az asztalhoz, nem hagy szóhoz jutni senkit, és különben is Judapest. Ez a vállalhatatlan alak, akit pont ebben a műsorban elhangzott nácizó, gestapozó kijelentése miatt lett megreptetve a Néppártból, ez oktat másokat. Ez judapestezik, miután ő nácizza és gestapózza az akkor még a Fideszt is magába foglalkó néppárti frakció vezetőjét. Majd amikor Mesterházy Attila teljes higgadtsággal a szemébe mondta, hogy 11 év alatt egy szélsőjobboldali nacionalista párttá züllesztette magát a Fidesz, akkor kikerekedtek a szemei Tamásunknak. Fájt az igazság. Fájjon is, ennyit tudtok, ennyik vagytok. Hazaáruló, a hazájukat meglopó senkiházik!

És akkor jöjjön a tegnapi nap szenzációja, mégpedig a haza ingó és ingatlan vagyonának legalizált ellopásáról szóló törvény 133 bátor által megszavazott egyfelvonásosa, a Fidesz ellenzékinek csúfolt csatlósainak támogatásával. Nem írom le részletesen, hiszen annyian leírták már, csak a lényegre koncentrálok: 2021. április 27-én a nemzet vagyonának egy részét legalább 133 igen szavazattal a magukévá tették. Pontosabban magáévá tette Holy Viktor. Szabó Tímea facebookos közvetítéséből tudtam meg, hogy nem volt meg a kétharmad, ezért szavazás előtt szünetet rendelt el a Fidesz, amíg a késők is megérkeznek. Nehogy már ne mehessen át a közvagyon kilopása a haveroknak felállított magánalapítványokba!

Megvárták a bátrakat, nehogy ne legyen meg a többség, még Rogán is ott lapított, becsempészték a főmanipulátort, Kövér valami szerelmi sztorit olvasott a Magyaridőknemzetben, de maradt izgalom még így is:

Most megint szünet van, mert az egyik fideszesnek nem működik a gombja. Annyira megrémült ettől, hogy még a maszkját is levette. Latorczai levezető elnök szólt rá, hogy tegye vissza.

De azért a végére csak sikerült. Micsoda megkönnyebbülés és győzelem ez! Halleluja! Csak azt nem tudom, hol a picsában vannak az árpádsávos, Trianont sirató, Horthy kormányzó urat dicsőítő nemzetvédő patriótáink. Igaz, nem az ország határait tolták innen oda, nem területeket csatoltak innen oda, mindössze a közvagyont nyúlták le. Kerítésen belül. Halló, Rákay és társai! Most lopják a nemzet vagyonát, a tieteket is, nem kéne MTVA-székházhoz vonulni? Vagy szólni a CÖF-nek, hogy ne húzza az időt? Nem a határon túlra viszik, hanem határon belül seftelnek vele, báj-báj, Csillebérc!

Mi a büdös bánatnak kell itt történnie ahhoz, hogy ezeket megállítsa valaki? Hol van az ingerküszöb, hol van az a pont, ahol már mindenkinek fáj? Aki Mmagyar, annak csak Trianon fáj, az ország kibelezése, kifosztása nem? Addig hisztiztek egyesek, hogy a külföldi karvalytőke így, meg a globalista elit úgy, amíg kibújt a tojásból a nemzethy turulfióka, és hamar megtanult repülni. De nem csak repülni, hanem lopni is. A sunnyogó Holy Viktor, aki pénteken még azt delirálta a rádiójában, hogy ő nem tárgyalni megy Brüsszelbe a helyreállítási alap pénzeiről. Tényleg nem, már akkor messziről bűzlött a sztorija. Ma már azt is tudjuk, hogy a helyreállítási alap vissza nem térítendő részét kéreti átutaltatni, a többire nem tart igényt, mert nem akarja hosszú távon eladósítani az országot. Itt azt hittem sírva fakadok, és visszavonok minden alaptalan vádat, amivel én ezt a szent embert eddig illettem, hiszen most kiderült, milyen előrelátó és gondoskodó emberi lény ez valójában. Egy angyal.

De persze, hogy nem erről van szó. Arról van szó, hogy kínai és orosz gigahitelekből már annyira túlvállalta magát, hogy talán még ő is rácsodálkozott ezeknek a hiteleknek a csillagászati mértékére, ezért ezt a piaci árnál olcsóbb, kedvezőbb uniós hitelt inkább már nem kéri. Lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de ki kell mondani: brutális mennyiségű közvagyont loptak el tegnap, megfejelve a gigaméretű, az országot évszázadokra eladósító egyéb hitelek felvételével. Ez az igazság. Eladott minket, a jövőnket, mindenünket. A fedezetet meg átíratta a nevére. Mi lettünk már nem is a haszonállatok, hanem a vágóállatok. Felterelt a vágóhídra és szépen élő állatként értékesített minket. Szimbolikusan, plasztikusan fogalmazva: egy marhavagonban van az ország, ezek meg kint röhögnek rajtunk.

Szép és hazafias teljesítmény volt ez tőled, Viktor. Köszönjük. Majd megmagyarázzátok, ahogy szoktátok, a két és félmillió hívetek meg maga alá pisil örömében, hogy micsoda hatalmas formátumú vezetőnk van nekünk, hogy a Szűzanya csókolgassa a lába nyomát. Mert nem engedett a gaz Uniónak, szuverén és független állam maradtunk, az identitásunk a keresztény kultúránkkal együtt megmaradt. Ez volt a küldetés, és Holy Viktor teljesítette. Nem tudom, mit lehet még ellopni ebből az országból, de szerintem már semmit. Nem maradt itt már semmi, az évezred lopása tegnap a szemünk előtt ment végbe. Öltönyös, jól fizetett politikusok részvételével, segedelmével. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!