Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ebből az utcából már nem hiszem, hogy sérülések nélkül ki lehetne tolatni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
  • Ma miért nem, locsoltad meg a virágokat? Elhervadtak! Pedig a Te feladatod volt! És a szemetet sem vitted le, itt büdösödik, az egész lakást ki kell szellőztetni, de ahogy elnézem, az ágyat sem vetetted be, szóval nem csináltál semmit. Különben meg látom, volt a futár, mert rendeltél magadnak stoplis cipőt, meg a haverjaidnak pizzát a családi kasszából! Meséld már el, hogy ezt hogy gondoltad?
  • Én ma lenyomtam 30 fekvőtámaszt, 30 guggolást, és 35 húzódzkodást. A virágoknak semmi bajuk, és a szemét nem az én ügyem! Egyébként meg több tiszteletet a futárnak és a pizzás fiúnak, ne támadjad állandóan őket, meg a pizzériát.
  • Akkor érthetőbben mondom! Ha ezt folytatod, akkor elköltözhetsz, mert ezt nem tűrőm tovább, 11 éve nem csinálsz semmit, én tartalak el, csak meccset nézel és hazudozol, a pénzt meg, amit megkeresek, elszóród hülyeségekre.
  • Ez szemenszedett hazugság! Imádkozom majd érted. Te azt hiszed, hogy nélkülem boldogulnál? Ha egy másik férjed lenne,  az jobb lenne? Te gondolkodásellenes, hitvány nőszemély.

 

Kedveseim, kicsit vulgáris leszek, úgyhogy kéretik továbblapozni, ha nem bírod a csúnya és szókimondó szöveget!

Ez lett a szint. A szint alja. Az aljának az alja, a legalja valaminek, aminek nagyon nem ennek kéne lennie. Piruló arccal nézem végig ezeket a miniszterelnöki kérdések egy órás kutyakomédiáját. Amikor a faluban végigmegy egy idegen kutya, és a többi rázendít a kerítés mögül a fülsüketítő ugatásra. Az is muzikálisabb és vállalhatóbb, mint ezeknek a parlamentben való vicsorgása. Kurva unalmas. Szánalmas és siralmas. És menjenek a picsába. Vagy be se menjenek. Mert erre nem hiszem, hogy bárki kíváncsi lenne. Értem én, hogy így lehet csak eljutni a mindenható Orbánhoz, de ennek nagyon nincs értelme. Jakab lemegy a szintjére, de ezzel az ellenzéket is viszi magával. Ezzel ugyanolyan tahóvá válik, mint Holy Viktor. Ki kéne már találni valami mást, ott van Hadházy, aki érdemi munkát végez és eljut a szavazókhoz, megtalálta a módját. De ez a kérdésekre soha meg nem adott válasz, pontosabban a kérdések degradálása, leszarása és fikagombócként való visszapöckölése Orbán részéről, undorító. Ez olyan, mint ha én vagy te vagy mi ülnénk vele szemben, és semmibe venne minket. Ezt a pár embert mi küldtük oda, minket képviselnek, ezzel a túlsúlyos, megalomán, kleptomán, autokrata önkényúrral szemben, minimum, hogy válaszoljon arra, amit kérdeznek tőle. De nem, ez felmászik a tisztelt ház trambulinjára és látványosan a fejünkre hugyozik vagy szarik, mikor milyen kedve van. Senkik vagyunk a szemében, a sleppje meg röhigcsél körülötte, és amikor végzett a verbális alázással, akkor röhögve, tapsikolva még a széket is a segge alá tolják. Úgy hazudik, mint ahogy a víz folyik a csapból, szemrebbenés nélkül, papírból, most éppen a szokásos a baloldal oltásellenes és, figyelj(!) emiatt halnak meg emberek, mert ezek lebeszélik őket az oltásról. Mi van? És ezt így bele face to face a kamerába, és az épület mennyezete nem reped meg és szakad a fejére! Meg támadják az orvosokat, ápolókat, és mentősőket? Ki a fasz támadja? A névtelen paparazzo, aki lefotózta a hamburgerező mentősöket, maximum az, de tuti az is valami Kövér-fan volt, mert látta a TV-ben, hogyan kell házmesterkedni.

Az a mocsok, az az erkölcsi mocsár, amibe ezek belefojtották az országot és még mindig taposnak a hulláján, és ezek kérik ki magunknak, meg bírságolnak, meg kikapcsolnak képviselőket, undorító. Nem tudom, mit lehet tenni, de ebből az utcából már nem hiszem, hogy sérülések nélkül ki lehetne tolatni. Nem. Biztos, hogy nem. És akkor ehhez magára borította azt a keresztény mázt, amiben 11 éve vonulászik és kinyilatkoztat, majd közli, hogy imádkozik a halottakért?Vagy valamiről lemaradtam? Már az illiberalizmus és unortodoxia pápájának képzeli magát? És a sok alattvaló ehhez tapsikol, amikor lépten-nyomon lelepleződnek és lebuknak, de ezek még azokat is hülyének nézik? Csak Jakab videóját néztem meg, a többihez már nagyon nem volt kedvem. Vadai, Szakács meg a többiek. Gondolom, ugyanaz volt a szint, semmi nem változik se érdemben, se tartalmilag. Akármelyikük akármit kérdez, soha de soha nem válaszol rá egyenesen. Ellenben mindig olvas és hárít. Kinek számol el ez az ember?

A 444.hu-nak volt egy videója a héten, amiben a Tisztel Házról és annak szép, lassú haláláról készítettek egy rövid filmet a szerzők. Tanulságos, ahogy Orbán és legfőképpen Kövér – visszaélve a korlátlan hatalmával – hogyan szorította ki a független sajtót az Országházból, hogyan tiltotta ki az újságírókat, és ugyanezt tette a képviselőkkel is. Ez lenne az a híres demokrácia, amit lépten-nyomon bizonygat, hogy létezik, meg a baloldali média túlsúly? Ahol ezek 11 év után is úgy csinálnak, mintha ők lennének az áldozati bárányok? Emberek! Ha ezeket nem sikerül elhajtani innen 2022-ben, akkor itt tényleg jaj lesz nekünk, ezt Edgar kolléga gyönyörűen és lényegretörően leírta.

És aki még nem tette, olvassa el, mert egyre nyilvánvalóbb, hogy a kormánynál egy vérbenforgó szemű, gátlástalan, aljas, hazug ember áll, akinek senki és semmi nem drága ahhoz, hogy továbbra is hatalomban maradjon.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.