Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem muszáj egy életen át moslékot zabálni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt mindenkinek Csodaországban! Ahol mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk. Legalábbis Müller Cecília ura, parancsolója és főnöke szerint ez a helyzet. Onnan tudom, hogy élőben hallgattam tegnap reggel a soros miniszterelnöki igehirdetést az elfideszesített közrádióban, ahol egyéb egetverések társaságában példának okáért az alábbi kedélyes eszmefuttatás is elhangzott.

Nagy Katalin (riporternek kinéző mikrofonállvány): Az ellenzék egyik képviselője úgy fogalmazott, hogy bohóckodás ez a konzultáció. Mit gondol, miért támadja az ellenzék a konzultációt?

Orbán Viktor (miniszterelnöknek kinéző korrupt hatalomtechnikus): Ez egy baloldali reflex. Az egy hatalmi iskola. A baloldal. Lenintől Rákosin át Kádár Jánoson keresztül jön ez a politikai hagyomány, aminek a formája mindig változik, de az sosem változik, hogy ők azért a hatalomnak mesterei. És nem ismernek kíméletet meg könyörületet. Tehát ha hatalomról van szó, akko’ a baloldal letapos, áttapos mindenkin. Ide értve a betegeket meg a halálos betegséggel fenyegetett embereket is. Tehát ha úgy gondolja a baloldal, hogy ő könnyebben kerül hatalomra, hogyha sikertelen a jobboldali, nemzeti kormány oltási programja, ha sikertelen a járvány kezelése, akkor ennek hangot is ad. Nem árulnak zsákbamacskát, hétfőn kezdődött a parlament, ott álltam, hát sistergett a gyűlölet. Láttam, hogy ők amellett érvelnek, hogy minél lassabban, szóval na… hát ilyenek. Tehát ne lepődjünk meg ezen (indokolatlan röhögés – szerk.). Én örültem, amikor három hónappal ezelőtt a baloldal megadta a felhatalmazást 90 napra a rendkívüli kormányzati intézkedésekre. Mer’ akkor láttam egy esélyt arra, hogy baloldal ide, baloldal oda, azér’ mégis halál, emberélet, itt azér’ komoly dolgokról van szó, nem a hatalom meg a pénz. De most nem adják meg újra. Tehát azt látom, hogy eltelt a három hónap és nyíltan megtagadták az együttműködést, a másik oldalra álltak. Ezt én nagyon sajnálom egyébként, és nemtok mást mondani, én értem a politikának a logikáját, meg 30 éve vagyok ebben, láttam én már sok mindent, de szerintem itt most a baloldal túlságosan messzire ment. Emberéletekről van szó, a saját szüleinkről, nagyszüleinkről, mindenki, aki meghal, az valakinek az apja, az anyja, a fia vagy a lánya, tehát ezek sokkal mélyebb dolgok, mint a hatalom és a politika, itt emberi dimenziók vannak, s ebbe a dimenzióba’ kellene magát helyeznie a baloldalnak, és nem szabadna elmennie ilyen messzire.

Annak azért van egy nem túlságosan diszkrét trágyaszaga, hogy miután ezt a kizárólag online formában kitölthető, nemzeti konzultációnak nevezett fost gyakorlatilag boldog, boldogtalan, létező és nem létező magyarember tetszőleges alkalommal, akár tök kamu adatokkal megválaszolhatja (lásd), ennek az erkölcsi romhalmaznak egyáltalán ráfér az ábrázatára rákosizni, emberi dimenziókról, pénzről és hatalomról, kíméletről és könyörületről, sőtpláne sistergő gyűlöletről moralizálni.

Ezt azért teheti meg ez a Kövér Kereszténydenembalek László-díjas erkölcsi romhalmaz, mert a magyaremberek minden áldott nap elkövetik azt a hibát, hogy úgy tekintenek erre bűzölgő, rohadó foltra Európa térképén, mintha ez egy ország lenne, ahol különféle nézeteket valló emberek nem akarják lépten és nyomon elvágni egymás torkát az évtizedes agylúgozás eredményeként, és nem tapsolnak önkívületi állapotban, a gyönyörűségtől elalélva, amikor a pofájukba hazudnak a tisztelt választottaik. Ahol vannak ugyan kisebb kisiklások a hatalomgyakorlás terén (mert hol nincsenek?), de nagyjából minden rendben van. Ahol nem egy elvetemült, minden gátlását levetkőzött, az életvitelszerű korrupciót hazaszeretetnek, a Finkelstein kottáját követő gyűlöletkeltést nemzeti-jobboldali-keresztény politikának hazudó banda szívja el a levegőt a minden önbecsüléséből kiforgatott nép elől. Ahol a tolvajt tolvajnak nevezik, és meg sem próbálják megmagyarázni, hogy lopni miért tisztességes és menő.

Mivel én is naponta elkövetem a hibát, hogy úgy teszek, mintha ez egy többé-kevésbé normális ország lenne, nemrég feltettem a kérdést: hol van az leírva, hogy az ellenzéknek kutyakötelessége a saját meggyőződése ellenére mindenben támogatni a kétharmados önkényt, amely nem csak őt, az ellenzéket, de rajta keresztül a népet is hülyének nézi és kiröhögi? A kérdés legitim voltát semmi  nem bizonyítja jobban, mint a fenti eszmefuttatást, amely újabb nyomasztó kérdéseket vet fel a pervesztes hazugságokból és vicsorgó lejáratásból élő, elitnek csúfolt politikai véd- és dacszövetséggel kapcsolatban.

Mert az hol van leírva, hogy a mindenkori ellenzéknek TILOS – kibaszottul mindegy, hogy jobb- vagy baloldali – hangot adnia annak, hogy az éppen kormányon lévők elcseszték, elkúrták, ráadásul vastagon vissza is éltek a rendkívüli felhatalmazásukkal?

Hol van az leírva, hogy egy sikertelen, gyászos teljesítményt nyújtó, emberek tömegeit az árokba rugdosó, a saját hatalmát közben milliárdokkal aládúcoló kormányt nem lehet elkergetni a picsába?

Hol van az leírva, hogy akik az átkozott világjárványt emberek élete és halála mögé bújva, éjszaka lopakodva, minden létező törvényt telibehányva, a saját gránitba öntött alaptörvényüket megerőszakolva használták fel arra, hogy még több pénzt és még több hatalmat szerezzenek maguknak, egyidejűleg eltapossanak mindenkit, aki rosszul szavazott, azokkal kötelezően együtt kell működni, mert különben jön a hazaárulózás, gyilkosozás, rákosizás?

Meddig kötelező népnyúzó, magukat plebejusnak hazudó, 500 milliárdos vagyonokat felhalmozó, nagypályás tolvajoknak kinéző figurákat kérdés nélkül, lehajtott fejjel támogatni abban, hogy lehetőleg életük végéig a Maldív-szigetek és Sao Pauló között áldozzanak a pénz és a hatalom oltárán?

Meddig kötelező eltűrni, hogy korrupt, erkölcstelen figurák tisztességes embereket alázzanak meg naponta? És meddig kell úgy tenni, mintha ez lenne a normális, és ez lenne az emberhez méltó élet rendje?

Mennyire normális, hogy emberi dimenziókról lamentáljon, és a baloldal szemére hányja a pénz és a hatalom akarását az a miniszterelnök, aki a minden hájjal megkent, züllött erkölcsű, rongyrázó, korrupt propagandafelelőse 1,6 milliárdos mocskát agyonhallgatja az emberek életéért való aggodalom hevében, miközben a háttérben azon vergődik, hogy leállíttassa a legújabb Rogánné földvásárlását, mert az ugye árt a tisztességes nemzetijobboldal nem létező imázsának?

És az mennyire normális, hogy most már lassan minden napra jut egy szürreális fejezet Kósa Lajos csengeri afférjáról, miközben úgy tesznek, mintha semmi különös nem lenne abban, hogy ilyen véresen ciki, szánalmas, ostoba és primitív alakok hatalmi pozícióban lehetnek évtizedek óta? A legújabb részben Lajosnak fegyvereket, ékszereket, festményeket és dísztárgyakat kellett volna elhoznia a budapesti nagykövetségről az örökség nélküli örökösnő megbízásából, és bár ez sem valósult meg, ahogyan Rogánné sem vásárolta meg a földeket, és hitelt sem vett fel a NER-banktól, de mennyire beteg úgy tenni, mintha ez egy élhető országban rendben lévőnek számítana?

Ezeket a kérdéseket nem a naivitás szülte, és nem is a sistergő gyűlölet, hanem egy egyszerű ténymegállapítás. A vázolt moslékot és a rengeteg hasonló moslékot addig fogják odalökni és röhögve végignézni, ahogy a minden  önbecsüléséből kiforgatott nép kérdés nélkül elfogyasztja, ameddig a minden önbecsüléséből kiforgatott nép rá nem eszmél arra, hogy nem muszáj egy életen át moslékot zabálni. És nem kötelező sem együttműködni, sem hatalomban tartani, sem elviselni egy olyan bandát, amelyben a kósák, rogánok, kövérek, orbánok vagy novákkatalinok erkölcstelensége tapos át mindenkin.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.