Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Erről az útról, amit Orbán lebetonozott, már nem lehet visszafordulni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bevallom, bennem ez a székely Goebbels félelmet kelt. Nem arra gondolok, hogy fújd csak a magadét, a kor úgyis kivet a szemétdombra, ami nyilván be fog következni, mégsincs ebben semmi vigasztaló. Ugyanis bevillant mindaz, amit eddig sem felejtettem el egy pillanatra sem, és feltételezem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Bevillantak az utcabéli zsidó barátaink történetei. Bevillantak anyám történetei és az, hogy miként élte meg Ausztriában, majd Pesten a náci csizmák kopogásának ütemes hangját, a csizmával, fegyverrel berúgott, bevert ajtók recsegését. Bevillant Anna Frank naplója, és bevillant a szomszédoktól kapott macesz. Bevillant, hogy az a világégés akkora nyomott hagyott szeretteinkben, hogy már gyerekfejjel – akkor még nem tudatosan – meg akartam érteni a miérteket. Azóta is, ha módom van rá, próbálom megérteni a miérteket, de nem látok mást, csak az emberek zakkant, különféle ideológiákba kapaszkodó egóját.

De még ez sem igazán érdekes, vagy magyarázó erejű, mert kit érdekel, milyen megfontolásból öl, gyilkol, gázkamrázik, vonulgat a Normafánál az összes átkozott hagyományőrző vérnáci. Sokkal inkább az az érdekes, hogy mi az a gyilkos kormányzati ösztön, amiben mindez gyökerezik. Hiszen ez a székely Goebbels sem szólalhatott, vagy szólalt volna meg, ha Kövér, ha Bayer, ha Orbán és ez az egész kereszténynek álcázott fasisztoid ideológiát megtestesítő, Horthyt felmagasztaló kormány(párt) nem lenne az ilyen típusú megnyilvánulások melegágya. Aki ezt a szellemet kiengedte a palackból, az maga a nyomorult magyar miniszterelnök, aki mint tyúk a takonyra, minden ziccerre lecsap, amiből ellenséget lehet kreálni, amivel démonizálni, kriminalizálni lehet, miután a hatalmát másképp már nem tudja megtartani. Köztudott, hogy ezt az országot nem a kormány, hanem Orbán egy személyben vezeti, ezért nem kérdés, hogy az árnyékában miért élősködhetnek a holokauszt rémálmával – mint homokozóvárral – játszadozó erkölcsi selejtek. Tudjuk, hogy ez nem Sorossal kezdődött, de ő volt az, akit megtaláltak helyettünk. Mert azért mennyire más, mintha minket a saját hazánkban zsidóznának, nem? Ha úgy vesszük, átvitt értelemben zsidóznak is, és ez már a palackból kiengedett selejtes tömegek hangja. Van belőlük éppen elég.

Kétsége ne legyen senkinek, ebben az országban elég lenne egy szikra, és a rákosrendezői pályaudvar megint aktív lenne, mert sikerült visszaállítani a házmesterek, a besúgók, a köpködő „savasbácsik” a krumplival idomított, nem virággal és még nem is Heil Hitlerrel masírozó, őrjöngő tömegek országát. Fel tudjuk idézni, hogyan fogadták a szomszédok a németek bevonulását ? Önmagukból kifordult tömegek voltak, akiket sikerült megtéveszteni, akikből sikerült az őrületet előcsalogatni. Persze ahhoz jó termőföld is kellett. És most az a termőföld Magyarországon a maga teljes pompájában meg is hozta a gyümölcsét. Gyönyörködjünk, tárjuk szét a kezünket és álmélkodjunk? Ne. Inkább azon gondolkodjunk el, hogyan és miért hagytuk, hogy ez bekövetkezzen.

Csak szólok, hogy itt nincs vége a történetnek, mert erről az útról, amit Orbán lebetonozott, már aligha lehet visszafordulni. Erről az útról ez az ország – ha egyáltalán valaha is – csak szárnyaszegetten, Európa szégyeneként, és szomszédai megvetésétől övezve fog tudni letérni a helyes irányba. Köszönjük neked, Magyarország!  Szeretlek, Magyarország! Teljes megvetésem jeléül pedig változatlanul tartom az álláspontomat: Kárpátalja, Erdély összes erkölcsi szemetét sikerült a kormány köré fújnia a szélnek. Azokat is, akik tettek ezért, és azokat is, akik nem tettek ellene semmit. Hát ezért fontos ez a fenenagy szlogen a nemzeti összetartozásról.

U.I. Ezt a cikket januárban írtam, soha nem volt aktuálisabb.

Csoma Gábor

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.