Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz erkölcsi iránytűje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét mindenkinek! Boldog István, mezőgazdasági gépszerelő, egyben a Fidesz nagyszerű képviselője – akit nem mellesleg csinos bűncselekmények elkövetésének gyanújával a rendőrség is kihallgatott – büszkén hirdette Facebook-oldalán, hogy neki az Index beszántása nem számít, hiszen számára az ország legszínvonalasabb oldala, nem más, mint a Vadhajtások. Ha azt gondolná az ember, hogy Boldog viccelt, tévedne. A képviselő és volt polgármester ezt teljesen komolyan gondolta, sőt, még büszkén hirdette is, ami igencsak megkérdőjelezi a szellemi képességeit. Nem azért, mert egyébként ne kedvelhetne bármely tetszőleges oldalt, hanem azért, mert a Vadhajtások egy demokratikus országban nem is működhetne. Ennek oka nem az, hogy szélsőjobboldali és kormánypárti, hanem az, hogy emellett rassziszta és náci is.

Az, hogy a weboldal fő szószólója az a Bede Zsolt, aki még bohócnak is szánalmasan buta, egy dolog, de az egész oldal szellemisége erre épül. Ezt a szennyet még weboldalnak is nehéz lenne nevezni, pláne vezető internetes híportálnak, mint ahogy azt Boldog kijelentette. Hír ezen az oldalon nem található, ezért nem hírportál. Vezetőnek sem nevezhető, hiszen olvasottsága maximum más szélsőséges portálokéval vetekszik, de nem a valódi médiáéval. Internetesnek mondjuk internetes, így legalább a háromból egyet sikerült eltalálnia Boldognak. Azzal azonban, hogy nyíltan is kiállt a hatalom egyik szolgája, a Vadhajtások szellemisége és triviális színvonaltalansága mellett, pont azt mutatta meg, hogy mennyire közel áll a Fidesz ehhez a szellemiséghez.

Az eddig is világos volt, hogy az ország egyetlen jelentősebb náci pártja, a Mi Hazánk Mozgalom is szintén a Fideszhez köthető, de ezek után az is elmondható – bár ez talán eddig is így volt -, hogy a Vadhajtások is kormányközeli. Már csak azért is, mert Bede Orbán Viktor haverja, de legalábbis hűséges szolgája, aki minden gond nélkül csinál teljesen hülyét magából a rajongói örömére. Mert nehogy azt higgyük, hogy ne lennének Bedének intellektuálisan nem túlságosan eleresztett, a megszólalásait valóban meg is fontoló követői. A legnagyobb tragédia talán ez, nem az, hogy egyáltalán létezik egy ilyen kritikán aluli szenny a magyar interneten. Ha igény van az olyan megszólalásokra és akciókra, mint amelyeket ez a bohóc elkövet, akkor elgondolkodhatunk azon, hogy hova is jutottunk.

Az a parlamenti képviselő, aki nyíltan is rajongója egy ilyen lapnak, az felveti azt a kérdést, hogy ő mégis kit képvisel az egykor tisztelt házban? A nácikat? A rasszistákat? A fasisztákat? Nem érdemes ezt félvállról venni, hiszen ez egy olyan nyílt kiállás volt a weboldal mellett, amire eddig még nem volt példa és könnyen lehet, hogy ezután bátrabban fel merik majd vállalni a kormánypárti politikusok a rajongásukat. Az eddig is egyértelmű volt persze, hogy milyen erkölcsi iránytűvel rendelkeznek, de erre most konkrét példát is adtak. Mélyen keresztény emberként, Boldog megmutatta mit is jelent számára a kaeresztényi szeretet és Jézus tanításai. Csak, hogy tudjuk mi mellett is foglalt állást ez a nagyszerű ember, idemásolnék pár nemrégiben a vadhajtásokon megjelent szalagcímet, amelyeket a 444 szedett össze. Remélem büszkék rá a saját szavazói is.

„Ezért ne sajnáld az Indexes szemétládákat, akik az anyjukat is megbasszák, ha kell”

„Rasszista nektek a jó büdös kurva anyátok az! Büszke fehérekre van most szükség a világban!”

„Csodálatos: Oroszországban a rendőr úgy kiütötte a buzit, mint ligeti kurvát a körhinta”

„Kedves ellenzék! Összeszedtük az ingyenes strandokat a Balatonon! Szívesen! A Kurva anyátokat!”

„Kedves Index! Ti vagytok nekünk a cselédeink, kurváink akiket néha meg is baszunk!”

Mai cikkeink:

Pitiánerség, bosszúszomj, tudatlanság, rövidlátás, feneketlen ostobaság, önbecsapás

Az egyszer volt ország

Ezért igazán kár volt felébredni, elvtárs

Nem az a kérdés, ki kezdte ezt a mocskos viselkedést, hanem az, hogy ki fejezi be

Varga Judit: elvi jelleggel rögzítették, hogy fontos a jogállamiság

A mai nap kiemelt kommentjei:

A nem létező nyugati keresztényüldözés rossz. A létező keleti keresztényüldözés jó. Mit nem lehet ezen érteni? Reménytelen vagy. Így sose leszel igazi valláskárosult. (^;,;^)

A vajda fotója csak megerősíti a tényt, hogy teljesen elment a sérója és messze nem áll a realitás talaján.
A saját maguk gyártotta valósághajlítás áldozata lett.
Totális náci propagandát tolva nem fog megállni hamarabb, mint elődje. Miért tenné, ha onnan nyertesnek tűnik minden lejátszott meccs és tizenéve hergelhet büntetlenül – magyart a magyar ellen, testvért, barátot, családokat egymás ellen és sokak nem látják, hogy a történelem nap mint nap ismétli önmagát. Elveheti a megtakarított pénzüket a vállalkozásaikat, erdőt, teret, tavat, otthont és akármit és bármit, mert a tömeg javarésze csak normális életet akar és reménykedik (naivan), hogy majdcsak jobbra fordul anélkül is hogy kiálljon önmagáért, másokért.
Az Indexesek nem politikai hobbisták vagy IQ-Light ballettáncosok, és helyesen látták, hogy mennyire is dübörög az a Náci Propagandagépezet és azzal is tisztában vannak, hogy áldozatok nélkül nincs győzelem! Ha jól olvastam korábban, akkor a 24.hu-nak is neki indultak.

Mindenesetre, a sok kicsi puzzle összeáll és alig hiányoznak már darabkák ahhoz, hogy még a vak is meglássa – mi az ábra! A Brüsszel-i csatározások után lehúzni a rolót az Indexnél – a szólásszabadság és a jogállamiság jegyében – le libernyákozni a vitapartnereket, majd posztolni a kalapos, napszemüveges fotót a mellékelt szöveggel… Később Judith Sargentini is posztolt az Index melletti tüntetésről és a kommenteket olvasva meggyőződhetünk arról, hogy Magyarország nyilván nem szenved hiányt a szólásnak az szabadságában, hiszen az intellektuális zsákutcák mocskolódó kommentjei, kiváló tükör egy nyugati demokráciából nézve a mai magyar valóságról. Egy hét távlatából – mintegy bizonyítandó a narancsszemüveg torzító voltát – a sajtóklub amit ajánlanék megtekintésre mindenképp! Azért is zseniális, mert túlnyomórészt, azóta megtörtént eseményekre próbálnak válaszolni és hát mi tagadás, többször fetrengtem a röhögéstől mégha siralmas is ez az egész. (Gábor)

Közben aludtam rá egyet és megfejtettem a tutit. Azt tudjuk ugye, hogy Orbán írja a szabályokat. Azt is tudjuk, hogy Magyarország jobban teljesít. Namármost. Az indexet azért kellett kiiktatni, hogy Európa ne tudja, hogy melyik irányból előzünk a kanyarban a zászlóshajónkkal gazdaságilag. (Sirius)

A mai nap kommentje pedig Singing Jungle-tól:

Az evolúció hosszadalmas folyamat. Sok idő kell, míg a béka megnő, két lábra áll, megtanul eszközt használni, talán még gondolkodni is. A probléma az, hogy a magyar szeret béka lenni. Ezt igazolja a történelmünk is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.