Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Kaleidoszkóp


Orbán naplója 2.

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves Naplóm!

Dobjuk sutba a formalitásokat, elvégre most magunk közt vagyok.

No, csak elért minket is ez a fránya vírus. Ez várható volt, de az időzítés lehetett volna jobb is. Nem baj, mert így is sikerült a migránsokra fogni, az irány jó, jó úton haladunk.

Hiába építettük azt a szép kerítést, hiába mondtuk el a magyar embereknek, hogy jó nekik itthon, a nemzet szülőföldjén, a hazai tájakon, aranyos búzakalásszal ringó földjeinken, melyet őseink és hőseink áztattak kihulló vérükkel, a magyar emberek utazgatni és világot látni vágytak. Pedig elmondtuk nekik, hogy ez veszélyes. A kerítés megvéd, Magyarország kormánya és a Tízparancsolat megvéd, pánikra nincs ok.

Az ember, aki föltalálta a kézfertőtlenítőt, most biztosan a kezeit dörzsölgeti, de mi nem pihenhetünk meg, a vírus ellen harcra készen állunk, mi fölvesszük a kesztyűt. És ha kell, a maszkot is.

A szükséges óvintézkedéseket már megtettük, első lépésként az emberek biztonsága érdekében megdupláztuk Kásler Miklóst, fokozott veszély esetén tovább klónozzuk.

A kórházak beígért kifestésére még nem jutott idő, de ez jelenleg nem fontos, mivel nincs látogatás, a ballibsi bajkeverők így nem tudnak fotókat készíteni az állapotokról.

Folyamatos az egyeztetés az Operatív Törzzsel, az időseket már megkértük, hogy ne menjenek tömegbe. Nem engedhetjük meg, hogy elveszítsük szavazóbázisunk nagy részét.

Lehetségesnek tartjuk, hogy a tömeges sporteseményeknél korlátozó intézkedések lesznek szükségesek, ez szerencsére a stadionokra nem vonatkozik majd, mert rajtam kívül egy árva lélek sem jár oda.

Szükség esetén bezárjuk a színházakat, így azokban is épp annyi néző lesz, mint a Nemzetiben.

Kedves Naplóm, bevallom, régóta álmodozom már a koronáról, de nem pont így képzeltem el.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.