Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Erőszak. Még hogy enyhítés! Ne lássák többet a Napot!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Csecsemővel. Cse-cse-mő-vel. Az állatember csecsemővel fajtalankodott. És akkor most csak így magamban olyan cifrát káromkodom, hogy a fejem is belefájdul. Kimondani nem lehet, mert úgyis remegnem és drukkolnom kell, hogy ebben iszonyatos szélviharban megőrizzük az áramot és a netet. Szegény laptopom még egy ritka cifra káromkodást nem bírna ki. Pedig kéne.

De azért annyi kibukik most belőlem, hogy a retkes, büdös életbe, hol tartunk már! És ezt a kiskunfélegyházi férfit vagy mi a francot – apának ne merje szólítani senki – 12 év fegyházra ítélték első fokon, de sokallta a büntetését, ezért a védőjével együtt enyhítésért fellebbezett. Milyen enyhítésért? Ez a bűne: a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kecskeméti Törvényszéken.

  • A vádirat szerint a kiskunfélegyházi férfi 2013-2018. között gyermekpornográf tartalmú képeket és videókat tartott, és tett hozzáférhetővé;
  • csecsemőkorú gyermekével és egy a tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végzett.

A férfi már az előkészítő ülésen beismerte a bűnösségét, a bíróság elfogadta a nyilatkozatát és halmazati büntetésül 12 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. Emellett mindkét gyermekétől megszüntette a szülői felügyeleti jogát. Basszus, ez darabonként is legalább 12 év, de még az is kevés. Tojok én rá, hogy beismerte a bűnösségét.

A férfi és védője enyhítésért fellebbezett az ítélet után. A másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azonban alaptalannak ítélte a fellebbezéseket, mert álláspontja szerint az elsőfokú ítéletben kiszabott büntetés arányos, ezért annak helybenhagyását indítványozta. Másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni a fellebbezésekről – írja a 24.hu.

Enyhítést? Azt. Soha nem szabadna látnia a Napot, amikor kel és nyugszik; amikor meleg sugarat ont az emberekre. Nem érdemli meg. Szakadjon meg lelki súlya alatt ott a hűvösön.

Hé, hatalom! Emberek közt éltek, még ha tíz éve nem is vettétek volna észre, annyira el voltatok foglalva magatokkal. Nektek legyen jó, a többi le pottyantva! Azért is vagyok rohadt mérges, mert ilyenkor lapít a törvénykezésről Orbán Viktor, lapítanak a jó keresztény Semjénék. Őket csak a börtönbiznisz izgatja fel, meg az, hogy úgy és akkor játszanak a törvénnyel, ahogy nekik tetszik. Ha a hatályos jogszabály ilyen egy állati tettért, akkor Varga Judit igazságügyi miniszteri kisasszony, miért nem csap oda az asztalra, miért nincs semmi mondanivalója. Jobb becsuknia a szemét, befogni a száját. Nincs ilyenkor egy mikrofonállvány, aki föltenné a kérdést, csak úgy kíváncsiságból: mennyit ér ma egy pici életen kipróbált és naponta űzőtt erőszak terror? Mennyit?

Persze, hogy ez akár lehet sokak szemében demagóg vélemény, de vállalom és vállalom és vállalom – és biztosan tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Bajban. Nem értük lenne a legfontosabb törvényt módosítani? 

Azért a nagy a felháborodásom, mert Orbánék szemét módon, saját érdeküket tartják csak szem előtt: csak a Fidesz! Megcsúfolva saját törvényhozásukat is, Borkaiért, Rácz Zsófikáért, hamarosan Dézsi győri polgármesterért simán alkotmányt, törvényt módosítanak. Így csöppenjenek bele ebbe az aljasságtól bűzlő hatalomba. Persze, hogy birizgálja sokak igazságérzetét az ilyen módon működő magyar nemzeti keresztény jogalkotás.

Csak az ember nem számít. Cse-cse-mőt! Nem vagyok észnél. Arról nem szól a fáma, hogy ezeknek a gyerekeknek van-e anyjuk, ha igen, ő mi a lószart csinált a párja mellett? Bocsánatot kérek, de a szegénység nem mentség, mint ahogyan semmi sem, erre az ocsmányságra. Megmondom miért: mert normális szülő ölni tudna a gyerekéért – akárhol, akármilyen körülmények között is. Nem megölni testét, lelkét a kisfiának, kislányának. És ha nem is mindig követi tett ezt a valóságon is alapulható igazságot, mégis csak ez az emberi szeretet megnyilatkozása. Nincs és ne is legyen Magyarországon szemet szemért büntetés, és halálba se küldjön senkit az igazságszolgáltatás.

Na de azért, a rosseb egye meg ezeket az ítéleteket, hiszen nincsenek partiban az elkövetett bűnnel. Nem tudom, hogy éreznek-e olyant, hogy egy apának semmiképp sem nevezhető barmot megráncigálnának, nyakon csapnának, hogy finom legyek. Érezzenek is, de az nem lenne jó, ha elszabadulna a pokol, ezért ezeket az erőszakolókat a büdös életben nem kéne kiengedni a dutyiból. Nem és nem! Ennek a családi erőszaknak, úgy mint mindegyiknek, a gyerek a vesztese. A legnagyobb. A talán soha ki nem heverhető vesztese. Szörnyű! Erre nincs bocsánatos bűn – sem világi, sem egyházi (lásd, pedolfil papok) -, ha egy felnőtt fensőbbségi, rohadék érzelmektől elvakítva teszi lelki ronccsá saját lányát, fiát is.

A k*rva nagy családbarát kormány azért elgondolkodhatna végre azon, hogy mostanában nagyon sok az erőszakkal párosuló tragédia. Értem én, hogy magyarázva keresnek mentséget ügyvédek, pszichológusok a bűnösöknek – de nehezen elfogadhatóan. Tudják, a törvény csak utólag csap le az ilyen esetek főszereplőire. Addig emberiességükből kivetkőzött erőszakolók egy egész életre hagynak nyomot a legkiszolgáltatottabb kisgyerekekben – ha egyáltalán túlélik. Így vagy úgy, de belehalnak.

Úgy gondolom, egy hatalmat az minősít leginkább, ahogyan bánik a gyerekekkel, ahogy bárkinek is hagyja… Ezért a kicsiket megerőszakolókat is hagyni kéne: életük végéig elzárva. Napsütés nélkül.

Az önök véleménye

Az unokám szeptemberben fog oviba menni. A szülei nem politizálnak, de okosak, főleg az anyja. Ő biztos fel fog szólalni ha hülyeségekkel próbálják etetni a gyereket. Egy igazi szülői, nagyszülői tüntetést kellene szervezni az óvodák, az iskolák teljes átformálása ellen. Az új NAT is hátborzongató. (Transzporter)

A Fidesz bárhol képes pozíciót kreálni. Mi egy börtönszabályzat egy olyan kormánynak, ami az alaptákolmányt is átrajzolja egy mozdulattal. (Singig J.)

Ha az EPP kivágná a fideszt, akkor megkönnyítené a Vezér dolgát. Ezzel szemben a felfüggesztéssel azt üzente: tessék lépj, döntsd el te, hogy merre van az arra! De addig is csak kispados vagy, a játékba nem szólhatsz bele, viszont mivel a mi kispadunkon ülsz, másik csapatba sem igazolhatsz. (Gábor)

Az oké, hogy párhuzamos valóságban élünk, de akkor legalább ne lenne átjárás és ezek a hülyék ne lennének befolyással a mi halmazunkra. (Tibor)

Aki meg mégis beteg lesz, az lebukott, hogy nem olvasgatta eleget a tízparancsolatot, az ilyeneket meg úgysem szereti az isten. 93-ban lehettünk még Európa elején, azóta viszont sok víz lefolyt a hátunkon. (agador)

https://www.penzcentrum.hu/… „Nemzetközi összehasonlításban különösen rosszul állunk, az Eurostat adatai szerint Magyarországon a legsúlyosabb a vészhelyzet: 2016-ban 100 ezer ember közül 345 halál volt Magyarországon, amit a rák okozott”.< (Elek)

Így írtunk mi

Amikor az elvtelen lókupec a becsületre hivatkozik

Vakon soha nem fogjuk látni a valóságot

Ennyi frusztrált, sértett, dühöngő primadonna túl sok egy ekkora országnak

Megoszthatatlanok

Mesemondó verseny

Szánalmas levélke a cimborának

Ameddig élek, addig nem

Alkony

Hagyjanak békén mindenkit

Mennyi kinyalni való!

A nap kommentje:

Én azt gondolom az Orbán fanok ugyanúgy tapsolnak az óvodák elvételének, a NAT-nak, mert az csak jó lehet, ha Orbán Viktortól, egyistenüktől származik. A hit nem dönthető észérvekkel. Csak a büdös komcsi-libsi idegenszívű, nem a nemzet részei fognak morogni ismét. (bugajóska)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.