Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mit még? Disznó(hús) nemzeti jelképpel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Magyar húsra, magyar zászlót! Zászlóerdőt a húsboltokba! Jobb sok zászló a konyhaasztalon, mint sok hús. Én például konkrétan örülök annak, hogy január 15-től kötelező lesz a sertéshúsokra kiírni a termék származását, a nagyobb boltokban pedig ki kell tűzni nemzeti színű zászlócskát is mellé – tudom meg a G7.hu írásából. Jó ötlet, meglátják, meg is szűnik majd a statisztikai hivatal, lesz egyszerűbb és valósabb módja is annak, hogy mennyi és milyen húst eszik a magyar ember. Tessenek gyűjtögetni a zászlókat, aztán úgyis kiderül. Igazából az nem is érdekes, hogy egyre drágább a hús, lényeg az, hogy nemzeti legyen a disznó.

Gyanítom, hogy Orbán Viktor néhány milliárdos nagyágyúja nem akar betörni a kockázatos húsiparba, de arra mindenképpen jó lesz, hogy kis zászlócskákat gyártson. Lehet még Lölő Lobogó Kft. Csak a disznaja kap megkülönböztető díszjelzést; a csirkeszárnyra, csirkenyakra, csirkehátra nem vonatkozik a fellobogózás – annak mindegy, hogy honnan kerül a pultra, a csirke nemzetközi csont picike hússal. A marha is élvezheti magában magát, igaz, ez már olyan drága, hogy teljesen mindegy honnan jön, hová megy.

Mi lesz a migráns disznókkal, azokkal, amelyikek kerítés átugrása nélkül is magyar földön landolnak? Egy kis kínai, egy kis szlovák egy kis a franc tudja honnan kerül ide. Akkor ezek a disznók lesznek kettős, hármas állampolgárságúak? Vagy amire feldolgozzák azokat, egyszerre magyarrá válnak? Azt mondja a NÉBIH:

A tartás helye és a vágás helye dönti el a zászló kérdését, ha ez a kettő megegyezik, akkor egyértelmű származási helyként ezt az országot kell megjelölni. Ha azonban más országban vágták le, mint ahol tartották, akkor mindkét zászlót ki kell rakni.

Sej, a mi disznó lobogónkat fényes és magyar szellők fújják, sej, az van arra írva: éljen a szabadság! A hentes szabadság. Mert az úgy lesz – csalásilag kizárva -, hogy a hentes szakember, mielőtt hentes szakemberként a hentes pult túloldalára áll, előbb esküt tesz – a nemzeti színű zászlóra, a hazafiságra, Orbán Viktorra, a magyar kocára, na meg persze a jó Istenre.

Nemzethy disznóhús. A zászlócska is benne foglaltatik a hús árába?

Egyszer használatos lobogókat terveznek, vagy szúrom ide, szúrom oda lesz a gyakorlat vége? Akkor tessék mellé kiírni minden kórház fertőző osztályának telefonszámát is.

Mi a büdös francnak kell ezt megint túlspilázni, nyilván valakiknek az érdekéből teszik. A hentes nem hülye meg a vásárló sem hülye. Ha már magyarkodunk, tessék a pult egyik oldalára felhalmozni a magyar disznóhúsokat, ‘oszt jó napot! A hentesnek is meg a vásárlónak is van szája megkérdezni: – Magyar-e ez a karaj? – Hát még milyen magyar, el sem tetszene hinni, a Himnuszra elsírja magát.

Azért disznókra nemzeti jelképeket tűzni nagyon perverz ötlet – tiszteletlen hazafi NER-falka!

Nem tudom, hogy önöknek van-e olyan tapasztalatuk, hogy amire rá van írva magyar termék, az k*rva drága, de egyáltalán nem biztos, hogy minőségben jobb, mint az az átkozott, külföldről becibált cucc. Ez most pontosan megint a kormány belepofázási esete, mert nehogy már szabadon dönthessünk, hogy a pénzünkért hol mit mennyit vásároljunk.

Mondok valamit: mekkora cirkuszt csináltak néhány éve abból – még valami tiltakozó mozgalom is indult -, hogy ne vásároljunk a CBA-ban, mert az rohadék Orbán-barát üzletlánc. Én konkrétan letojom, hogy az, vagy nem: a közelemben a legtisztább, legváltozatosabb árukészlettel működött a bolt. És még udvariasak is voltak az eladók. Igaz, olyan drága volt, mint a jobb fajta étvágygerjesztő tabletta, de azért volt érdemes odamenni, mert olyan árut is lehetett venni, ami máshol elő sem fordult.

Tessék már nekünk megengedni ebben a húsfrontban is, hogy azt vásároljunk, amit akarunk. Mi a szent patának szólnak bele: a zászlócskától nem lesz se jobb, se rosszabb az disznó meg a húsa. Amúgy még meg is lehetnék sértődve, hogy a csirke meg a tyúk csak úgy hever a pultban. Miután nem vagyok a disznóhús nagy kedvence, és ez fordítva is igaz, most mi a franc lesz? Lehet, hogy mostantól hottentotta kapirgálót kell vennem? Lehet. Csak friss és finom, árban elfogadható legyen.

A piacot úgy általában a tisztesség tarthatja életben. Ha a vállalkozó át akar verni, ha silány, rossz terméket árul, elfordulnak tőle a vevők, aztán cseszheti a portékáját. Nincs az a nemzethy kitűző, ami megmentheti: a mutyis, korrupciós disznót az emberek nem eszik. Ez megint az orbáni pótcselekvés, olyan magamutogatás, ami éppen a gyomrunkra megy, ezért nehéz lesz ilyen módon becsapni.

Miután itt már minden megesik, én konkrétan azt várom, hogy a magyar és igen friss tojásba, hogyan tűzik bele a zászlócskát. Hajrá, Rogán Antal feltaláló úr!

Palkovics László lételeme lett a zsigeri hazudozás. Azt mondta az Educatio oktatási szakkiállítás megnyitóján – írja a Fidesz-lap, a Magyar Nemzet -, hogy lényegesen javult a magyar egyetemek hazai és nemzetközi presztízse, a világ legjobb ezer egyeteme közé 2019-ben öt magyar felsőoktatási intézmény is bekerült. Az innovációs miniszter szerint a rangsorokban legelőkelőbb helyen az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Semmelweis Egyetem, valamint a Debreceni Egyetem áll.

Csak az nagy bökkenő, hogy az Örülünk, Vicent blog ellenőrizte a miniszter állításának valóságát. Magyarul, lebuktatta Palkovicsot. Az ARWU Shanghai Rangsor alapján valóban a legjobb ezerbe öt magyar egyetem került, mind az öt egyetem esetében „ötből ötször romlott a helyezés 2018 óta”. Például a Semmelweis egyetem 300 helyezést veszített a pozíciójából, míg a BME is 100 helyezésnyit. Hozzátenném, tök mindegy, mert nem nagyon jegyeznek sehol, ezért a trutyit szépíteni felesleges, attól még nem lesz belőle pálmafa. Grafikonok.

Palkovics megint hülyének néz mindenkit, és azt hiszi, hogy valóban sokáig lehet csinálni. Nem lehet, mert az ócska propagandát viszi a szél itthon és a nagyvilágban, mint a nemzeti színű zászlócskát. Olvasni pedig tudunk.

Az önök véleménye

Politikus(libus)kàk…Ezeknek csak addig szàmít egy baba , ( statisztikailag ) amíg megszületik. De Ôt fel is kell nevelni!! Ne lepôdjön meg a Katika ha a hàza elôtt sorokban àllnak az asszonyok : ” Mi megszültük, maga meg nevelje fel ! Nekünk nincs pènzünk etetni , ruhàzni , iskolàztatni , magànak meg van !” Születèsszàm kipipàlva.. ès a többivel mi lesz?! (Krisztina)

Ami akkoriban nagyon-nagyon fontos volt fideszéknek, azt mostanra mindent elvettek tőlünk, sőt még annál is többet. Ez az ország most úgy működik, hogy van, a nagyhangú erőfölényes, barbár réteg, van egy civilizált réteg és vannak azok akik egyik csoportba sem tartoznak,pénzért, hatalomért az anyjukat is eladó réteg és a buta vagy félrevezetett, semmivel nem foglalkozó emberek. Mikor lesz ebből demokrácia? (Transzporter)

„Az akadémia egy tíz hektáros területen húzódik majd Nagyvárad közelében. Egy jó barátom tulajdonában áll, magyar nemzetiségű román (így – szerk.), akinek mindkét országban fontos vállalkozásai vannak.” Hm. A lényeg itt van: Egy Jó Barátom Tulajdonában Áll, AKI MAGYAR NEMZETISÉGŰ ROMÁN! Nincs mit hozzáfűzni. (M. János)

Ha egyszer elég a zsák krumpli, meg egy öl tűzifa a megfelelő helyre szavazáshoz, miért is adna mást, többet ártunk és ormányunk? A külföldieket egy kissé jobban kell győzködni, nekik jár a fociakadémia, templom, ingyen utatzás, tb nélküli egészségügyi ellátás, egyéb ökörségek. (agador)

Így írtunk mi

A múlt szemétdombja

Nagy jelentőségű összeg. Mindenfajta munkavégzés nélkül

Aki ilyet leír az embertársairól, az mégis micsoda?

Önkép

Ez szép és jó, de a magyarországi közösségekkel mi lesz?

Hazudj még nekem…

Egy kislány a boltban

A gyerekszemű élet-tavon

Hát ezt benézted, László

Tökéletes tükör

A nap kommentje:

Eccerű ez, kérem. Egész Ejrópában mindenhol fociakadémiákat építünk, így akármelyik csapat győz is, az a mi csapatunk Viktorka csapata lesz. Végre elérheti a fociban az áhított sikereket. (Most még kicsiben csinálják, de már várom a müncheni, manchesteri, párizsi és egyéb magyar fociakadémiákról szóló híreket.) (Súgócsiga)

Nahát, hallották már?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.