Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Dobozolnak. Lakkcipőben, vasalt Gucci öltönyben, klottgatyában, megfagyott vicsorításotokkal – húzzatok el, megbukottak!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Dobozolnak a bukott urak és hölgyek, pánik van, el kell tüntetni a dokumentumokat, hivatalos, pöcsétes iratokat. Teherautóval, személykocsival, gyalog, ölben, aktatáskában viszik a szajréjukat. Mindent megtesznek a kormánypártok annak érdekében, hogy ne lehessen korrekten átvenni az ellenzéki nyerteseknek a kerületek, a városok, a települések vezetését. Dobozoljanak csak, lesz másik, mindig lesz másik doboz. Minden mocskukat úgysem tudják eltakarítani, mert az embereknek van egy olyan élő doboza, amiben igen jól működik az emlékezet, igen jól működik az értelem, mert egészen jól ki vannak bélelve aggyal. Így megy a világ elébb, az emberek ítéletét nem lehet dobozba zárni, és ledarálni sem.

Fidesz-Pánik. Teherautóval, személykocsival, ölben, aktatáskában viszik a szajréjukat

Egyébként ebben a folyamatos dobozolásban meg is lehet őrülni – kérdezzék meg drága pofára esett urak, hölgyek a Tótékat.

Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés! (Örkény István)

Most már az idő nem nekik dolgozik, nyerhetnek még pár napot a hatalom nélküli pribékek, de nekünk a választások után már közös ügyünk – velük nem volt -, sok tennivalónk van. Magunkért meg az országért szeretnénk végre tevőlegesen is azon dolgozni, hogy egy szabad, demokratikus és európai élhetőséget teremtsünk magunknak. Fogjátok a rohadt narancsos dobozotokat; és lakkcipőtökben simára vasalt Gucci öltönyötökben, klottgatyátokban, jéggé fagyott vicsorgásotokkal húzzatok el! Nélkületek akarunk boldogulni. Amit elloptatok, úgyis előkerül – tőletek meg a kedves rokonoktól, haveroktól, mert magatok lesztek a legnagyobb spiclik, hogy mentsétek a saját bőrötöket.

Hétfőtől úgyis kiéli magát a Fidesz a soha sehol nem számított kereszténydemokratákkal. Megkezdődik az őszi országgyűlési időszak. Tudom, lesz majd adok-kapok, lehet magyarázni a választási bizonyítványt, és az jó, ha magyarázkodni kell. Bízhatunk abban, hogy úgy szocializálódtak a kilenc év alatt, hogy kaméleonként, elvtelenül, a pillanatnyi önző érdekek szerint alkalmazkodnak a kialakult helyzethez. A narancson sem látszik rögtön, hogy belülről rohad. Az már inkább, hogy a Nagy Vezér a megőrülés folyamatában van. Állítólag Orbán Viktor nem szól hétfőn az ő népéhez és a frakciójához sem az ülésen. Persze, hogy nem, de mindegy, mert

  • A sunyi ember ravasz. Is.
  • A sunyi ember agyafúrt. Is.
  • A sunyi ember gyáva. Is.
  • A sunyi ember zavarodott. Is.
  • A sunyi ember éjjel-nappal együtt él önmagával, szenvedésében ne bántsd.

Mit is mondana Orbán a mi állítólagos és megcsúfolt parlamentáris demokráciánkban? Mit is, ez a kipcsakos felcsúti keresztény, a talpnyalói szentje? Azt, hogy minden demokratikus értékrendet, emberséget felrúgva, gátlástalanul asszisztál a török erdogáni diktatúra aljas népirtásához. B*ssza meg, csakis a saját érdekéből, mert így tud megmaradni még a maga választotta hitvány zsarnokok között. Európai szövetségesei ellenében.

Nekünk, magyar embereknek, ehhez semmi közünk, és Kövér László a demokráciából kikopott házmester hiába tiltja ki a Parlamentből az újságírókat, ennek a galád szutyoknak nincsen határa – megy a hír világszerte a nemzethy árulókról.

A nyilvánosságot nem lehet bedobozolni. Kövér László azt hiszi, hogy övé a Magyar Országgyűlés, pontosan úgy rendelkezik, mint egy házmester a folyosói kutyaszar ellen

Be vannak szarva a nyilvánosságtól, azt hiszik, hogy a szart az újságírók viszik be a Parlament épületébe. Dehogy. Kiviszik. A bajszos házelnök szigorítani kívánja a parlamenti újságírás lehetőségeit. Úgy irtózik ő is a valódi, nem Fidesz-bérenc zsurnalisztáktól, mint kicsi lány a mérges póktól. Azt pedig nem tanulták meg a Fidesz-tréningeken, hogy a magyar nyelvben létezik kérdőmondat is. Ez a bajszos azt hiszi, hogy övé a Parlament, úgy rendelkezik, mint házmester a folyosói kutyaszar ellen.

Volt egy mintegy 50 méteres folyosó, ahol a fenti urak úgymond „védtelenek” voltak a sajtóval szemben, és amíg ezen az úton végighaladtak, addig lehetett tőlük kérdezni, ők pedig vagy válaszoltak ezen röpke néhány másodpercben, vagy nem. Úgy viselkedtek, mint az idióták, bírtunk is sokszor szánakozni rajtuk. Mostan Kövér erről a rövid szakaszról is kitiltja a sajtó képviselőit. Kordonok mögé zárt újságírók, biztonsági zóna a fideszeseknek, tovább korlátozott képviselői jogok – újabb pofon a sajtószabadságnak, a jogállamnak Kövér László újabb rendelete. Nehogy már váratlan kérdést tegyenek fel a mit sem sejtő, hatvanas intelligenciahányadossal bíró fideszes honemberektől. Olyanok, mint az Orbán: vagy mellébeszélnek, vagy dicsérik a semmit, vagy csak egy Boldog Karácsonyra futja. (Telitalálat volt, miniszterelnök úr, Karácsony boldog, és a budapestiek többsége is.)

Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány Ferenc levele Kövér Lászlónak ér valamit. Dehogy, csakazértsem lesz belőle. A Demokratikus Koalíció elnöke, frakcióvezetője azt követelte, hogy a sajtó munkatársait megillessék mindazok a jogok, amik a demokratikus berendezkedésű országokban kijárnak kollégáiknak.

Lehet, hogy a fideszes országgyűlési képviselőknek van okuk bujkálni az újságírói kérdések elől, mi, európai magyarok viszont úgy gondoljuk, hogy a sajtó munkatársainak joguk van kérdéseket feltenni, akkor is, ha azok bizonyos politikusoknak esetleg kínosak.

A nyilvánosságot úgysem tudják már megerőszakolni, tanulhattak volna a választásokból. Mondok valamit: felértékelődik a vidéki sajtó szerepe. Próbálják meg a menekülők bedobozolni a tévéket, rádiókat és a városi lapokat! Az bizony nem megy, de az igen, hogy végre nem a polgármestereké lesz a közpénzből fizetett média és nagyobb szerepet kap a tájékoztatásban az internet is. Számos helyen nem a településeknek volt sajtója, hanem a polgármestereknek. Láthatták ezeket a fideszes, nárcisztikus alakokat, akik úgy ellepték a műsoridőt, az oldalakat, mint a legyek. Talpnyaló zsurnalisztáik segedelmével. Most szépen sorban meg kell tervezni, hogyan és kikkel tovább, és én azt mondom, a tisztesség és a szakértelem számítson. Bizony szokatlan lesz Orbánéknak, hogy az ellenzéki sajtó is hatalom. Ezek a Kövér mintára eddig élősködők pedig nyugodtan dobozoljanak, a nyilvánosságot nem bírják beledobni a tűzbe. Még a Parlamentben sem.

Az önök véleménye

Borkain örök sebet ejtett a kádári rendszet. Na és? Rajtunk még sokkal nagyobbat az orbániáda rendszer és a használói, haszonélvezői. Mint a borkai félék. Utálom, hányok! (anima)

Kíváncsi leszek rá, ha 2022-ben bukik a fidesz, akkor ezek az álkeresztény egyházak mit fognak csinálni, Kisrigóval, Baloggal az élén, ja Németh Sándort se felejtsem ki. (Transzporter)

Gyurcsány gyűlölete ugyanaz mint az összes mesterségesen gerjesztett pogrom idején volt. Kijelölték a zsidókat, másutt a katolikusokat, reformátusokat, mikor, hol, kit? Ugyanígy uszított dr Göbbels és csapata. (agador)

Káosz! Most bukott ki sok fideszes (és ‘érdekfideszes’) a hatalomból, amit még nem tudtak feldolgozni. Ennyi ‘remek miniszterelnöki tanácsadóra’ egyszerűen nincs szükség hazánkban – és nem csak azért mert a vezér hirhedten önfejű. A ‘belülről történő rothadás’ – amit már régóta várok – most felgyorsult. Ami jó: egy nappal ismét közelebb vagyunk a bukáshoz… 🙂 (FotósZoli)

Hatalom,pénz,félelem,megosztás…régi módszerek újköntösben! A megoldás pedig a törvények betartása! Kishazán a korrupció melegágya! A törvénytelenségek feltárása pedig nem fegyver amely akkor működik amikor le kell győzni valakit! Legyőzni a bűnözést kell! (H. Gábor)

Így írtunk mi

Finkelstein volt az egyetlen, akinek esze volt ebben az egész társaságban

Korábban kellett volna leállni a lopással

Felcsillant a remény

A Fidesz fedett ügynökei

Képmutató tangó

Varga Mihály kiosztotta a tennivalókat

Már régóta teljesen felesleges jó hangulatú beszélgetéseket folytatni

Csekély fokban veszélyes

Az ellenség

A kórtermében még nem volt hatályos a gyülekezési tilalom, sőt az eredetileg négyágyas szobában kilenc selejtezésre ítélt nénit tároltak

Németh Szilárd iratmegsemmisítőket túlüvöltő hörgéséről

A nap kommentje:

Előkerültek régi ötletek, amiket mi már kipróbáltunk és elmondhatjuk, hogy rengeteg kárt okoztak a gazdaságnak. A növekedésünk annyira erős, hogy magunkkal húzzuk majd az egész Európai Uniót is válság esetén. Na jó, kiégett az agyam ettől. Ha mi elkezdünk tanácsokat osztogatni más országoknak is, tényleg bedől a világgazdaság fél perc alatt. (Sirius)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.