Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Semjén nem kiabál; sunyi, alázatos tekintettel, színlelt hittel áll a magyar Úr szolgálatában – és még csaló is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Ez az ember nem kiabál. Ez az ember a Vezér helyettese. Miniszterelnök-helyettes. Semjén Zsolt. Azt nem mondanám, hogy olyan, mint ő. Ha lehet nála rosszabb, akkor ő az. Vagy egyformák. Ez az ember nem kiabál. Csendes őrült. Kettőt tud, nézzenek az arcára: olyan nyáladzó vigyort soha senki nem bír elhinteni Orbán gőgös ábrázatára, mint a mellékállásban vadász. Jelezve, ezt is megcsináltuk, drága egyetlen főnököm. Ezért szeretlek. Ha te nevetsz, én is nevetek.

Ez az ember nem kiabál. Felemeli mutatóujját, fölteszi a szemüvegét, és amikor már elég okosra glancolta magát, akkor belecsap… Ez az ember a kereszténydemokrácia szégyene. Elnöke is a pártjának. Itt is, ott is a hülyítés professzora. Plagizáló doktora. Csak azt bírja mondani, írni, amit a Vezére hallani akar. Kopírozó gép, és ha halványul az orbáni ima a stencilen, kicseréli a festéket – legyen minél sötétebb, feketébb ez az egész aljasuló társaság. Ez tartja életben Semjént a politikában.

Szánalmasabb ember kevesebb van a magyar földön. A hatalom megszállottjaként köp le minden keresztény értéket. Nem Isten ő, hanem olyan szolga, aki egy rózsafüzérért ezerszeres forintfüzért tesz a zsebébe. Szégyenérzet nélkül. Mindennap. Ennek az embernek a kéjes, gusztustalan vigyora elért egy határt. Már csak azon túl látható valamilyen normalitás az arcán. Ezt hiszik róla. Ezzel a szemfényvesztéssel hódít Erdélyben, a Vajdaságban, a Felvidéken.

Ha te nevetsz, én is nevetek, uram!

Dicsekszik az odaát fellobbantott szenvedéllyel, miközben a marionettként rángatott embereken is gazdagodik az egész nagy magyar úri blokk. Nekik eggyé tartozni a határon túli magyarsággal üzlet. Plusz giccses, túlcsöpögő magyarságtudat. Miközben az itthoniak pénzét pumpálják az ottani itthoniaknak. Mintha nekünk a határon belül eljött volna a Kánaán. Csessze meg már, ne lopják el sehova senkinek, ami a miénk – mi dolgozunk meg érte, mi adózunk, mi élünk itt a politikai szörnyetegekkel. …és akkor még a saját pénzünkön leszünk vesztesek Magyarországon. Semjén ki is mondta, kimondatta vele Orbán:

2014-ben az ő szavazataikkal lett meg a kétharmad.

Tudtuk. Hazugságon alapszik az egész illiberális, kereszténynek kikiáltott rendszer. Ami a legborzasztóbb, hogy az alapba beépített galád csalással is áll Orbán vára. Semjén nem kiabál, hanem sunyi végrehajtója lett a minden magyarok érdekből való megosztásának. Amíg százezreket firoltak bele a keleti, déli, északi határon túli kitöltetlen szavazólapokkal, szervezett buszoztatással, névleges lakcímekre való tömeges bejelentkezésekkel, addig a nyugati határon túl élő, dolgozó magyar emberek elé olyan magas gátat húzott a voksoláskor a kormány, amit keveseknek sikerült átugrani. …és nem azért, mert lesántultak. Lettek nekik hálás bókolók; liberális, kirekesztett és hazai jó és rossz magyarok. Úgy lett, hogy emerről jön a pénz, amarra pedig elviszik. Mi meg itt középen nyögjük az egészségügy vajúdását, a stadionok növekedését, a szolgáltatások balkáni színvonalát. Leginkább ezt a rohadt diktatúrát.

Semjén nem kiabál. Akkor sem, amikor hitükben megöregedett anyókák, apókák és a hitet öröklő kislányok és kisfiúk a templomi együttlétükből hazamennek hideg, rozzant otthonukba, ahol kenyér sincs. Nem Isten akaratából, hanem az ócska, igéjüket és gyűlöletüket trombitáló Orbán-Semjén koalíció kíméletlensége miatt. Nem hiszem, hogy van még egy olyan országa a Földnek, ahol nem az életszínvonal javítása, a tanulás, a jövő megalapozása a cél; ahol nem alkotmányunk, jogunk, méltóságunk van, hanem keresztünk. Ezzel dicsekszik hamisan Semjén Zsolt.

– Soha ennyi egyházi iskola, ennyi templom nem épült, mint most. Mi templomot építünk, s nem bezárunk.

Több templom, mint ész. Több templom, mint otthon; több templom, mint emberi méltóság; több templom, mint Európa. Ám kevesebb a templom, mint a hűségpénz, ezért Semjén csak ezt bírja kiabálni, veri a mellét a kormányzó urak és hölgyek legnagyobb örömére. Cinizmusa az egekig ér, még nem tudja, hogy a pokolban végzi. Ki az, aki megbocsátja, hogy lezüllesztettek egy országot azért, hogy isteni luxusukat zabálhassák?

Áll az ország. Rossz lábakon. A magyar miniszterelnök az Európa Hőse címre pályázik; hiába van kormánya, alkalmatlanok a miniszterei a hazai gondokra választ adni. A migránsokra fogni minden baj forrását szándékos romlottságra vall. Egy ügyűek az együgyűek, nem akarnak odafigyelni az emberekre továbbra sem. Maguk között osztogatnak, még magyar embereket is. Emberkereskedelem Fidesz-KDNP módra. Te jó vagy, mert velük vagy; te pedig menj a p*ba! Miközben létszámban duzzad a kormány és a haverok bankszámlája, tombol a szegénység, a reménytelenség, nő a becsapottak, kisemmizettek száma. Nem csak áll, hanem kiürül lassan Magyarország, mert a migránsokon kívül egyre több hazánk fia/lánya sem akar itt élni.

Semjén nem kiabál, alázatos, buta tekintettel, kezében korbáccsal, sértő szavakkal áll az Úr szolgálatában – millió demokrata ellenében. Tetszik neki, Isten soha nem lát el idáig, a démonokkal nekünk kell megküzdenünk. Isten nem ismer oligarchákat, maffiózókat. Mivé lett ez az ország a rendszerváltási rajtnál eldörrent demokratikus, jogegyenlőség, empátia, tolerancia puska porából. Rémálom rémálmokkal. Gyötörnek bennünket.

Cipolla „a bűvész legfőbb törekvése a másokon való uralom megszerzése. Erre készteti testi csúfsága, sikertelensége a nőknél. A hatalom megszerzéséhez felhasználja a hipnózist, az erőszakot, helyzete mégis labilis. A közönség először ellenszenvesnek és nevetségesnek tartja, de sikerei és módszerei hatására engedelmeskedik neki. Egy római úr nem akar a varázslat hatalmának engedni, de csak rövid ideig tud ellenállni. A történet akkor jut el a tetőpontra, amikor a bűvész Máriót, a rokonszenves pincérfiút hívja fel a színpadra. Őt is hipnotizálja, és eléri, hogy az ifjú a visszataszító bűvészben kedvesét lássa, és megcsókolja. Márió azonban magához térve, lelövi a varázslót.”

Nem, nem, nem és nem. Nem a Thomas Mann-féle történetét akarjuk meg- és újraírni. Nem Cipollát és nem Máriót. Van nekünk nyomasztó magyar valóságunk, és ebben csak a mi akaratunk lehet győztes: egy rohadt, megalázó, kirekesztő és beszennyezett hatalommal szemben. Akkor is, ha Orbán kiabál, akkor is, ha Semjén nem kiabál. Erősen, a humanista erkölcs nevében kell legyőzni őket.

…az imádkozó anyókákért, kislányokért, kisfiúkért. És magunkért.

Az önök véleménye

Fidesz kongresszus, haha. Mikor tudatosul már az emberekben, hogy ez csak egy párt? Nem az ország urai, stb. Akármit rikácsol a seggfej vezérük, az nekik szól. A Párttagoknak. Minket meg csak szédíteni akarnak vele, mintha valami hűde fontosból maradnánk ki, ha nem nekik tapsolunk és ikszelünk. Menjenek a …. (tetszőleges vulgáris szavak választhatók, sajnos nem áll módomban legördülő menüt beszúrni). (zsoltix)

Ez a szerencsétlen nyomorult nekem soha nem volt miniszterelnököm. És soha nem is lesz. Aki kirekeszt engem (milliónyi honfitársammal együtt) a saját hazámból, az ne akarjon se az én, se a mimagyarok miniszterelnöke lenni. Ez önmagában véve is egy SENKI. Így nagybetűvel. (b33r)

Trócsányi jogász és egy elutasítás miatt jogi elégtételről habog…jó, hogy mondja. Jelentkezem rúdtáncosnőnek a Bögyös Maca nevű bárba. (Öregen, mozgásproblémákkal küzdve, – azért ezt a posztot jelöltem meg, mert így vagyunk egyformán esélyesek a posztra, Trócsányi az uniósra, én erre.) Naná, hogy elutasítanak, és akkor perlek. Remélem Trócsányi vállalja az ügyemet, mert akkor tuti nyerésre állok. Vagy nem. (Judit)

E pillanatban hallottam ÉLŐBEN a rádióban egy felháborodott betelefonáló hölgytől, hogy a fidesz a kampányában azzal készteti az idős szavazóit, hogy haláluk esetén segíteni fog a hozzátartozóknak az ő eltemetésükben. Most, az idősek világnapján….. Hmmm?? (Márti)

Így írtunk mi

Erősen figyeljünk, Trócsányi mikor, hol, milyen ürüggyel vesz jogi elégtételt

Ez komoly?

Szokásos porhintés

Ez az ő keresztje, csak sajnos mi is cipeljük

Ha ez nem választási csalás, akkor mi az?

A kormány soha nem becsülte meg az időseket

Miből lesz a méz?

A szervilizmust nem gyógyítja a lobotómia

A rabok

Részhalmazelméletposzt

Feládozható gyalog a sakktáblán

A nap kommentje:

Diktatúrában arról ismerszik meg a humorista, hogy nem kap állami kitüntetést. A Baginacsa nem humorista, hanem udvari bolond. (uszo)

Csak a zene… Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1975-ben az UNESCO október 1-jét A zene világnapjává nyilvánította. Akkor ezt mondta a hegedűművész: „Szavakkal már nagyon sokszor visszaéltek, különösen a korunk társadalmában egyre növekvő tudatlanság következtében. A zene azonban továbbra is módot ad arra, hogy az emberek ma is megértsék egymást, amikor az emberiségtől a múlt előítéletei távolabb állnak, mint valaha, de megerősödve kerülnek előtérbe azok az örök értékek, amelyek mindig részét képezték bármely nép minden művészi megnyilvánulásának.”