Május 11,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Igazságtalan. Büdös a lába a migránsoknak, mondta a biztonságpolitikai és ufó szakértő. Zárt cipőben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 501,989 forint, még hiányzik 2,498,011 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Vannak nekünk politikus angyalaink, és van ufós politikai szakértőnk. Ha ehhez még hozzáadjuk a herevasalós celeb (vagy mi) elvtársat, akkor igazán minőségi csapat osztja az észt a magyar közéletben. Persze, azért nem ilyen gördülékeny ez az egész.

Ügyesen bejutott az Index is arra a lakossági fórumra, amit a Fidesz tartott Angyalföldön. Van ilyen sok mostanában, na de olyan nincs, ahol a kormányt Georg Spöttle biztonságpolitikai és ufó szakértő meg szentesi önkormányzati képviselőjelölt képviseli. A Bomba-sztori után azt gondoltam, nincs is már jobb. Tudják, amikor valaki feljelentette a szekszárdi polgármesterjelöltet, Bomba Gábort a plakátkampánya miatt, mert megtévesztő a hasonló nevű energiaital miatt. Ó, van szédületesebb is! Ez a Spöttle beszélt arról, hogy az különbözteti meg a fideszes és az ellenzéki városvezetőket, hogy míg az előbbiek fejlődést, munkahelyeket, hagyománytiszteletet, tisztaságot, rendet biztosítanak, addig az utóbbiak megszüntetik a munkahelyeket, és

drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak.

Még csak a mondandója elején tartott, de már látszik, hogy az esze behúzta a féket. Megállt. Ezután Spöttle előadta, mik jellemzők szerinte a németországi bevándorlókra:

  • semmilyen végzettségük nincs. Sokaknak általános iskola sem, analfabéták alapjáraton;
  • szükségkonténerbe teszik be őket, nyolcadmagukkal laknak, és ebből négynek büdös a lába;
  • kiskorúakat erőszakolnak meg;
  • „belecsinálnak” a vízbe;
  • illetve strandot nyitottak nekik, a migránsok azonban a fürdés helyett megerőszakolták a gyerekeket.

Mondta ez a fickó mindezt, ám arról nem szólnak a hírek, hogy le merte venni a cipőjét. A büdös francba, büdös lábbal mégsem lehet igen intelligensen beszélni, ugye? Kirohanás rendelésre. Fidesz rendelésre. Milyen jól illik az Orbán gerjesztette gyűlölet képbe! És milyen aljas is. Ki a ménkű ez az ócskán hangulatgerjesztő? Amikor Szentes város 1-es számú választókerületének képviselőjelöltje lett, így mutatkozott be Facebook oldalán.

„…lassan, 13 éve hogy megláttam itt egy gyönyörű lányt és azóta második hazám lett ez a tündéri kisváros. …még hetekig küzdöttem a félelmeimmel. Éjszakánként a szolgálati fegyveremmel ültem az ágyamon, felkészültem arra, hogy végső esetben öljek, ha a szürke lények újra feltűnnének nálam.”

Uff, vagyis ufó neki! Jól megdolgozták a földönkívüliek ezt az embert, akit már több mint húsz éve, hogy behálóztak a kilencvenes években, még berlini rendőrként – ufológus is lett. Az 1994-es budapesti UFO-kongresszuson a rendkívüli égi jelenségeket kutató német szervezet küldöttjeként a német UFO-eltérítéseket, és a Stasi földönkívüli viszonyait elemezte.

Nahát, hogy francba van az, hogy a nagy keresztény Orbán-kormány szekerét húzó német-magyar állampolgár, Georg Spöttle az ufókban hisz. Hol az Isten? Eddig az echte magyar Pataky Attila rockzenész fenyegetett, hogy a földönkívüliekkel már régen le is paktáltak bolygónk vezetői. Ő már találkozott kettővel is, Miamiban.

Georg Spöttle az Orbán-kormány megrendelésére uszít a migránsok ellen

Jaj, hogy örülhetnek a németek, hogy megszabadultak ettől a magyarrá lett, és rájuk köpködő biztonságpolitikai szakértőtől. Ez az egészen zavaros múltú ember (itt olvashat róla) felbukkant fénylő csillagként az illiberális szószban. Horror van Németországban, emberek! Hiszen hanyatlóban van Merkel országa, mert mindenben jobban teljesítünk a rothadó kapitalizmussal szemben. Csak életszínvonalban nem tudjuk őket utolérni. Úgyhogy várjunk még azzal a nyugat alkonyával! Remek segítséget kapott az Orbán-kormány meg a médiája a hazugságok terjesztésében. Így felel meg Orbán Viktor miniszterelnök világnézetének.

Elmebuggyant emberekkel veszi körül magát Orbán, és most már hajlamos vagyok azt hinni, hogy ezek – Georg Spöttle tanácsára – ufókat látnak tömegével migránsok helyett. Ez a fickó állítólag a Nézőpont Intézet elemzője: a honlapjukon én ilyen nevűt nem találtam. Ennyi. Ami már több is sokknál.

Meg még annyi, hogy nagyon úgy látszik, hogy még nem csordult ki a perselyből a közpénz. Sára Botond, Józsefváros fideszes polgármester csütörtök este Facebook-posztban köszönte meg, hogy a Józsefvárosi Plébánia vezetője Mihels Antal nyíltan az ő támogatására szólítja a híveit és Budapest VIII. kerületének a lakóit – írja az Index. A hajléktalanok papjaként ismert Michels Antal nem először csinálja ezt, a volt polgármester, a parlamenti képviselővé avanzsáló Kocsis Máté lemondása miatt kiírt 2018-as időközi polgármester-választáson is nyíltan Sára Botondot támogatta, Sára Botond pedig akkor is megköszönte neki.

Mi van? Michels Antal amúgy a fideszes politikusokkal ellentétben elfogadja, hogy a migránsok köztünk élnek. De hát abból nem igazán jutnak milliók, milliárdok az egyháznak. Jézus hová húzná az ikszet? Az Isten hitre vagy a politikára? Soha nem tudjuk meg. De azt minden bizonnyal megérjük még, hogy ezek az álszent papok buknak majd, mint a sánta gátfutó. Akkor majd felcserélik Orbánt a Mindenhatóra. Ha még képesek lesznek rá.

Gondoljátok meg huligánok! Zárt kapuk mögött kell megrendezni az október 13-i, Azerbajdzsán elleni hazai Eb-selejtező mérkőzést, illetve hozzávetőleg húszmillió forintos büntetést kell befizetnie az MLSZ-nek az európai szövetségnek. Olvasható az MLSZ honlapján a Magyarország–Szlovákia összecsapáson tapasztalt rasszista, kirekesztő megnyilvánulásokat.

Noha az MLSZ és maguk a játékosok, valamint a szövetségi kapitány is kérte a nézőket a sportszerű szurkolásra, ennek ellenére az ellenőri jelentések felvételekkel dokumentálták, hogy a nézőtéren több alkalommal, tömegesen kiabáltak cigányozós, „szar Szlovákia” és más gyűlölködő rigmusokat. A döntés során visszaesőként bírálták el a fegyelmi vétséget, mivel az elmúlt öt évben többször is el kellett járni a magyar szövetséggel szemben a nézőtéri rasszista magatartás miatt.

Az MLSZ úgy döntött, hogy a Magyarország–Azerbajdzsán mérkőzésre 14 év alatti utánpótlás-játékosok és futballt szerető fiatalok meghívásával igyekszik egy Eb-selejtezőhöz illő szurkolói hangulatot teremteni. A szövetség fellebbezést nyújt be az UEFA felé a döntéssel kapcsolatban, és ezzel párhuzamosan kéri a biztonsági szakemberektől a sportszerűtlen szurkolók beazonosítását.

Hajrá, Magyarország! Teljesíts! Tiszta ésszel, tiszta cipőben!

Az önök véleménye

Erről eszembe jutottak Kurt Vonnegut szavai, amiket erősen ajánlok az egész ellenzék figyelmébe: „Nem igaz, hogy a jó nem győzedelmeskedhet a gonosz fölött, csak az angyaloknak is úgy kellene szerveződniük, mint a maffiának.” (Még a könyv címe is illik ide, ahonnan idéztem: A hazátlan ember (majd holnap)

Rezsibubusnak valami tanári képesítése van eredetileg, talán népművelő és könyvtár, vagy valami hasonló, ő beszállhatna a tanárhiány enyhítésébe. Mi is lehetne belőle? Tornatanár talán? Ott okozna legkevesebb kárt. Bár az is lehet, hogy ott meg temérdek sérülést idézne elő, ostoba utasításaival. Szilus, Pócs, Boldog, éjsötétek, buták, mint a tök, nekik ez lehet a mentségük, de Gulyás G-nek elvileg van esze is. Vajon neki milyen mentsége lenne, hogy egy fasiszta rezsimet szolgál? (agador)

Mindenhol úgy beszélnek, hogy nyerjenek vele. Ha lenne muszlim falú, akkor ott elmondanák, hogy mennyire sajnálják őket a háború és az éhezés miatt és még segítséget is nyújtanának nekik. Ahogy másképp dumálnak itthon, másképp Brüsszelben. Még azokat az „okos” úniós politikusokat is meg tudják dumálni, legalábbis egy részüket. (Transzporter)

Így írtunk mi

Kacifánt, az ordító cserge

Az álcivilek szégyenei

A legaljasabb keresztényüldözés

Később még találkozunk?

Nemzeti hulladék

Érdemes egyáltalán még logikát keresni abban, amit a kormány mond?

1000 ukulele (Ha csikar a hasika 4.)

Már csak a biodíszleteket kellene eltakarítani az útból, és boldogan élnének, ameddig ki nem nyiffannak a bársonyszékekből

Mámor

Levél a várba. Maguk, nagyságák, csak azért nem lopták még el alólunk a Lánchidat, mert nem tudnak úszni. Habár…

Kötve hiszem, hogy ezt bármelyik másik országban meg tudná csinálni akár a kormánypárt, akár a kormánypárt kivételezetti köre

A nap kommentje:

Teljesen világos: ha Orbánék vannak ellenzékben, az egy keresztény hazafias kormányváltó szándék, még szép, hogy támogatnia kell mindenkinek (aki nem, az hazaáruló). Ha őket akarják leváltani akkor a mocsok hazaáruló libsi gyurcsányista gyökér nélküli, a keresztény hazát eláruló senkiháziak ármánykodnak. Szép ez az öntudatos vinnyogás… És igen, egy parlametáris demokráciában az ellenzék le akarja a kormányon lévőket. (Fedor)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.