Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az álcivilek szégyenei

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A CÖF, vagyis az álcivil összefogás fóruma honlapjára egy igen vicces anyag került fel, amelyben az egyre aktívabb balliberális álcivil szervezetek tevékenységére hívják fel a figyelmet. A teljes ömlengést most nem idézném – noha annak minden mondata aranyat ér -, de azért egy-két részletet mégis kiemelnék, hiszen ha valami tragikusan szórakoztató, hát ez az. Kezdjük is a legelején:

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) aggodalommal figyeli az Európai Unióban és Magyarországon is egyre szaporodó és egyre aktívabb balliberális álcivil szervezetek tevékenységét, amelyek összehangoltan támadják a magyar kormányt – állítja Csizmadia László, aki szerint Márki-Zay Péter mozgalma is egy ilyen szervezet.

Ki más, ha nem pont Csizmadia László lenne tisztában azzal, melyek is az álcivil szervezetek Magyarországon? Elég egyértelműen ő is egy ilyen szervezet vezetője, hiszen a CÖF közpénzen nyalja ki a kormány valagát, méghozzá szinte napi rendszerességgel. Az általuk szervezett Békemenet is olyan független például a valóságtól, hogy már az is csoda, hogy nem egy Fidesz logóval ellátott transzaprens mögé sorakoznak fel, mint a Fidesz fizetett szócsövei. Megtehetnék ugyanis minden gond nélkül, hiszen csak az nincs tisztában a szervezet hátterével, akit egyébként sem érdekel, hogy miből gazdálkodik a CÖF. De persze Csizmadia mondandója nagyjából csak most vált izgalmassá:

Egyértelműen összehangolt támadást hajtanak végre Magyarország és a jobboldali magyar kormány ellen a balliberális politikai érdekeket képviselő külföldi és magyar álcivil szervezetek a CÖF alapítója és a CÖKA kuratóriumának elnöke szerint. Csizmadia László megfogalmazta, az európai álcivil szervezetek hálózata az elmúlt hetekben – bár uniós polgári kezdeményezésként tálalta – egyértelműen annak érdekében kezdett aláírásgyűjtő akcióba, hogy a jelenlegi magyar és lengyel kormány elleni politikai támadásokhoz támogató hátteret adjon. 

Támadják a mi hőn szeretett magyar, nemzeti kormányunkat a büdös balliberális hazaárulók. Még jó, hogy Csizmadia résen volt, így figyelmeztetni tudta a drága állampolgárokat. Még a baj beköszönte előtt lebuktatta azokat, akik a szó szerint baromi drága miniszterelnök úr ellen szövetkeznek és azt szeretnék, ha az Európai Unió szankcionálná azt, ha egy kormány ellopja a közpénzt, és leépíti a demokrácia, valamint a jogállam alapjait. Nálunk ez a fejlődés iránya, mi a diktatúra felé szeretnénk nyitni, ezzel is ellentmondva a hanyatló nyugati liberális államok demokráciafelfogásának. Nálunk a közpénzek ellopása nemzeti ügy, mint ahogy az emberi jogok sárba tiprása is az. Nekünk nemzeti szuverenitásunk van, abba pedig senki nem szólhat bele, legfőképp nem holmi álcivil, balliberális szervezetek.

Szégyenletes módon az aláírásgyűjtés tartalmát pártprogramjává tevő Gyurcsány Ferencné a DK önkormányzati választási kampányának egyik fő üzenetévé tette a Magyarországnak járó európai uniós pénzügyi források megvonását – mondta el Csizmadia László, aki szerint ez felér egy hazaárulással. 

A CÖF is nagyon ügyel arra – vélhetően felülről kapott parancs alapján –, hogy még véletlenül se Dobrev Kláráról, hanem Gyurcsánynéról beszéljen. Természetesen minden kormány elleni megmozdulás egyenlő a hazaárulással, ezért végtelenül felháborító az, hogy a DK egyáltalán kampányolhat bármi olyannal, ami ellentétes a Fidesz őszi kampányüzenetével. Minden civil szervezet feladata az kellene hogy legyen, hogy Orbán Viktort és kormányát dicsőítse, ezzel is elősegítve a nemzet felemelkedését. Dobrev Klára mellett a másik főellenség ezúttal Márki-Zay Péter, aki sajnálatos módon nem ért egyet Orbán Viktor kormányzásával, annak ellenére sem, hogy több gyermekes, keresztény családfő.

Csizmadia László szerint komolyan kell venni az uniós aláírásgyűjtő akciót, mivel a balliberális politikai erők Magyarországon is egyre jelentősebb mértékben igyekeznek civil álca mögé bújni. A Márki-Zay Péter–féle Mindenki Magyarországa Mozgalom is egy ilyen balliberális álcivil szervezet – vélte a CÖKA kuratóriumának elnöke, aki szerint teljesen hiteltelen Márki-Zay Péter civilsége, hiszen miközben állítólag helyi érdekeket képvisel, mégis folyamatosan csak országos politikai kérdésekkel foglalkozik, és a kormányt támadja. 

Egy biztos: Csizmadia kapcsolata az Orbán-kormánnyal egy percig sem kérdéses senki számára, ezért őt civilséggel még megvádolni sem lehetne. Ha valaki ebben az országban a saját népe ellen áskálódik, az pont a CÖF, amely kiáll egy olyan kormány mellett, amely már-már feladatának tekinti a közpénzek ellopását, az egészségügyi és oktatási rendszer szétverését, valamint az idősek és kiszolgáltatottak halálra ítélését. Aki emellett a kormány mellett nyíltan kiáll, az többet tesz a saját hazája ellen, mint a fent nevezettek együttesen, sokszori újjászületés után. Ha tehát mindenképpen hazaárulót kellene megnevezni, nekem Márki-Zay Péter helyett speciel Csizmadia László neve ugrana be rögtön.