Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megvilágosodni munkaruhában – tiszta bugyiban, gatyában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

…és lőn világosság! A házban, nem a fejekben. Megy a flanc napi szinten, most éppen égetően sürgős lett új csillárokat venni az országnak házába – derül ki a Parlament honlapján közzétett szerződésből, amiről az mfor.hu számolt be. Vesznek 4 darab 12 égős csillárt, amelyért az Országgyűlés Hivatala összesen 9,5 millió forintot fizet ki. A tárgyakat egyébként a Decolux Kft.-től szerzik be, a cégnek október 31-ig kell leszállítania azokat. A cég idén rendszeres beszállítóvá vált, hiszen ez már a harmadik velük kötött szerződés, de korábban, még 2013 végén is kötöttek üzletet az Országgyűlés Hivatalával.

Július 8-án szerződtek 7,9 millió forintra, ezért cserébe az Országházban használt réz elemeket kellett minta után újragyártaniuk.

Június 24-én 8,5 millió forintra szerződtek a Hivatallal. Ekkor szintén az Országház „A” osztály átalakításához használatos csillárokkal volt dolguk, azokat kellett fel újítaniuk.

2013 októberében rekordösszegű szerződést szignóztak a felek, a Decolux 31,5 millió forintért szállított rézcsillárokat és falikarokat az Országházba.

Azt a rézfán fütyülőjét! Kérdezném nagyon félve, hogy a Tiborcz István lámpa- és fényszakértő hova lett? Hova? Hova? Annyi esze van a hivatalnak, hogy a kiégett Eliosok után nem akarnak a házban sötétbe borulni. Elég volt rá milliárdokat kifizetni. Ezúttal annyiért lesz fényűzés a parlamentben, amennyiért egy százezer forinttal bíró nyugdíjasnak száz hónap alatt szúrják ki a szemét. A szemét közpénzből költekezők. Minden fontosabb ebben az országban az embernél, kitalálnak bármit, csak a haver jól járjon.

Mostan nincs annyi csillár, amennyi bevilágítaná ezt sötét Orbán-Semjén korszakot

Tudják, ez úgy van, hogy a Kövér László házmestertől kezdve Orbán Viktorig, hozzászokott ahhoz, hogy a szülői házukban kristálycsillár világított, csak azt akkoriban úgy nevezték, hogy gyertya. Egy asztalon négyszer 12 égő gyertya. Mégis lehetett olvasni meg okosodni mellette. Mostan nincs annyi csillár, amennyi bevilágítaná ezt a sötét Orbán-Semjén korszakot. Pedig nagyon nem ártana egy kis fény végre. Jut eszembe, a soha meg nem választott törpék szlogenje a Több fényt! Abból nem jutott nekik sem, ezért aztán kivilágítatlan báb keresztények lopják a modernnek szánt igét meg a modernebb életre vágyó magyar emberek jövőjét és pénzét.

Konkrétan tudom, mi is kellene a Parlamentbe a csillárok helyett. Talán inkább egy kis demokrácia. Igaz, nagyon sokba kerül nálunk és nekünk. Amióta Fideszék úgy döntöttek, hogy az illiberalizmus, a gyűlölet és egy úri társadalom visszahozása világítja az agyukat. Olyan drágák lettek, mint a smaragd.

…meg, mint az Orbán Ráhel barátnőstül. A lábunkat nyomó igen magyar drágakövek nagy elhatározásra jutottak. A Ráhel barátnő, Bata-Jakab Zsófia vezette Magyar Divat és Design Ügynökség azt akarná megvalósítani, hogy a közigazgatásban dolgozóknak egységes ruhát készítsenek – értesült a HVG.

Ilyen kótyavetye divat lédi van már Orbániádában, úgy hívják, hogy Handó Tünde. Erről később, mert jelentkezett az új Coco Chanel. Igaz, a mi magyarosan szakértőink inkább a munkaruha ágazatban dobnának nagyot. Ehhez sem nagyon értenek, de mégis csak könnyebb kitalálni a dolgozó nők és férfiak cuccát, mint Milánóban, Párizsban, New Yorkban rittyenteni világszínvonalat. A rittyentés az rendben. Ráhel egyet-kettőt az ujjával, és előtte egész Magyarország lába. A Magyar Turisztikai Ügynökség állami cég meg a Rogán Antal lábainál hever. Ő a szigorú felügyelője meg a lóvé porciózója is.

A Magyar Turisztikai Ügynökség égisze alatt futó céget már egymilliárd forintnál is többel támogatta a kormány. Kell az, mert azt mondta korábban a Ráhel barátnő, Bata-Jakab Zsófia: „Az állami szerepvállalás a divatban csak itthon tűnik szokatlannak, számos országban ez bevett gyakorlat”.

Az lehet, de az nem gyakorlat, hogy mindenütt Orbán fajankók és fajankó nők szívják el az adófizetők pénzét. Állami szerepvállalásban. Méresse magát a divatügynökség önállóan, aztán majd meglátjuk, mire a nagy pofa meg a kétmilliós fizetés. Szóval, rajtuk keresztül készülhetnek a nemzethy formaruhák. Minek? Azért, mert ez is jó kis pénzcsap.

Mindegy, én  csak azért könyörgöm, nehogy megtiltsák a piros bugyi viselését, mint ahogyan a magyar jogtiprás nagyasszonya, a Handó Tünde (Szájer Józsefné, ha már…). Talán emlékeznek rá, hogy milliókért csináltatott tanulmányt arról, hogyan öltözködjenek a munkatársai. Bennem az ragadt meg a legjobban: mindennap vegyenek fel a nők tiszta bugyit; hét nap, hét bugyi. Ha lehet, kerüljék a pirosat, feketét; ajánlott a fehér.

Nem ragozom én ezt tovább. A megőrülés már nem tollba írandó, hanem kezelés szükségeltetik hozzá. Plusz fény: megvilágosodás tiszta bugyiban, gatyában.

Az önök véleménye

” …a Pálmatolvaj rák hátrafelé megy. Ollója is van. Ideje lenne már egy Fidesz-logó cserének.” Hogy ez mekkora telitalálat! A „rák”, aki ráadásul „hátrafelé megy”, az „olló” , (ami mi mindenre jó!), és a „Fidesz-logó” így, együtt, mint szervesen összetartozó elemek. Az „e’mútt kilenc év”….:( (Gábor)

Az önkormányzati választások után el fog szabadulni az indulat és utat tör magának a 9 éve a lakosságban felgyülemlett keserűség. orbán bőre ott fog száradni a felcsúti stadion bejárati kapuja felett, október 23.-án. (278ffjiid64hk)

Valaszolok arra a kerdésre hogy handóval a ló, vagy orbán szaladt-e el; mindkettő igaz. U.is jól megismerhettem az egalitarius, elitista személyiségjegyeit. Úgyhogy ezek már a kollégiumukban jól összegyógyulhattak. A bírók között is megvannak a klikkek, es az arra való hajlam. De a legszebb az egészben, hogy követik őket a többiek, így a slapajok is. (anima)

Hála és köszönet orbánunknak,kormányunknak,sikeresen verik szét a családokat,mert akik valódi,békés,kiegyensúlyozott,kiszámítható,nyugodt életet akarnak a családnak,azok a fiatalok már a hanyatló nyugaton teszik mindezt. (Lívia)

Így írtunk mi

Vége a nyárnak, megint a nyakunkba szakad őfényessége

A jogállam gyilkosai

Ha eddig nem sikerült, most tényleg érdemes lenne elborzadni

Egy gyermek a nemzeti közösség biológiai újratermelésének előfeltétele

Lehet, hogy Bianchi nem lát rendszerszintű problémát, mi, több mint 5 millióan viszont látunk

Ez van, amikor a tizedik éve folyamatosan radikalizálódó állampárt képtelen a konszolidációra

Az elátkozott vitorla

Egy filozófus-teológus is képes olyan zűrzavarosan előadni az érveit, mint bármelyik falubolondja a tizedik feles után

Hála

A nap kommentje:

És jut még eszembe: a születések számába beleszámít a külföldön született (magyar állampolgárságú szülők) gyereke is. (Pl. az unokám is, akinek apja, anyja magyar, de nem hiszem, hogy valaha itt fog élni.:( ) Így még szebb a mutató. De Novákot sem az eszéért szeretjük, lassan dajcsi mélységekbe emelkedik. 😀 (Judit)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.