Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hajrá, Magyarország, hajrá magyarok! Gyorsan húzzunk bele, kellene minimum egy híján tíz unoka

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Akárhogy is néztem, az nincs benne a Fidesz kreálta alaptörvényben, hogy Kövér László országgyűlési házmesternek kötelessége megmondani, hogy ki a jó magyar. Nem kötelessége, csak magánszorgalomból stréberkedik a parlamenti büntetőszázad parancsnoka. Miután dübörög a kormány családpolitikája, és megoldották, hogyan lesz jó sok gyerek az országban, minden akadály elhárult demográfiailag meg pénzileg is. Ez a könnyebbik része a szüjjé már sok-sok babát programnak – hitel itt-ott felvéve, eladósodva itt-ott, autókázás itt-ott. Alakul ez, majd kedvet kapnak sok-sok ezren, hogy megfeleljenek az orbáni propagandának. Besegít Novák Katalin háromgyerekes államtitkár. Hoppá, jut eszembe, már nekik is jár a hétszemélyes autó, hogy együtt bírjon utazni a család. De jó!

A neheze azonban még csak most következik, mert a gyerekeket nevelni is kéne, mert nem nőnek, fejlődnek úgy, mint a parlagfű. Kell némi értéket, tudást beletölteni kis fejükbe. Szokta volt mondani apám 150 kilós barátja, a Lapaj, hogy gyereket csinálni nem nagy művészet, de fel is kell nevelni. Szegény Lapaj, nem volt nagy művész, mert nem lett saját gyereke, de hozzá járt a falu összes fia, lánya, mert a Lapajnál mindig jól érezték magukat: amolyan papír nélküli óvó- és tanító bácsi volt.

Minálunk úgy van, hogy nem az édesapa, az édesanya, a testvér segítségével, terelgetésével éri el a felnőtt kort a gyerek, hanem belepofáznak idegenek. Az iskolákat is beállították hazug, egyen agyakat nevelő és oktató üzemmódra, és akkor most ez a parlamentáris demokráciát, a többpártrendszert megcsúfoló Kövér osztja a Fidesz-eszet.

Igaz, már 1986-ban, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézetének ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársaként, belemászhatott az ifjúság szocialista, kommunista szellemiségének kialakításába. Tudományosan. Nem szokott le róla, így lett mára is illetékes elvtárs, csak ma mindezt közjogi méltósága jogán teszi. Vagy lehet, hogy csak Lacikaként.

Kövér László közjogi méltóságos úr, amúgy házmester, újradefiniálta a magyarságot

Gyergyószentmiklóson osztotta meg demográfiáról alkotott gondolatait, az Erdélyi Magyar Ifjak egyesület nyári táborában szervezett beszélgetésen.

„Rá kell ébreszteni az embereket arra, hogy nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.”

– Was für Scheiße redet dieser Mann? – kérdezi a magyar tökéletes németséggel, vagy ha jobban tetszik: – Mi a szart mond ez az ember? – kérdezi a német tökéletes magyarsággal. Mindegy. Kövér újradefiniálta a magyarságot. Esküszöm, sokkal nagyobb világszenzáció, nagyobb feltaláló lett, mint Bánki Donát, Jedlik Ányos, Neumann János vagy a digitális Rogán együttvéve. A leggyorsabban és leglátványosabb fejlődő magyar mindenképpen Kövér László, ezt be kell látnunk. Büszkék is rá a pártcsaládban.

Csak egy kicsit össze kéne rakni a házmester úr véleményét. Úgy, mint: a normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak, és nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között. Azt nem tudom, van-e unokája Kövérnek – „Azt szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás csúcsának azt tartanák, ha unokákat szülnének nekünk” – de semmi rosszat nem kívánva neki, azért gondolkodjon el azon, mit hablatyol össze. Pont. Ennyire szélütött még egy méltóság sem lehet.

Amúgy pedig csókoltatja a Magyarországon született, magyar szakos pedagógus ismerősöm, a Dóri. Aki nőként, emberként (majdnem) felőrlődött abban, hogy hiába próbálkoztak évekig, nem született gyermekük. Felőrlődött (majdnem) abban, hogy pedagógusként a hatalomnak kellett a szolgálatába állni, hogy elvették a szakmai szabadságát. Nem ezért tanult, nem ezért akart mindenáron tanítani. Aztán három éve végre talált megoldást. Ausztriában. Tanít. Német nyelven, mert echte német szakos tanárnő is.

Kövér nagyot hibázott, mert azt kihagyta, hogy a három-négygyerekes, legalább kilenc-tizenhat unokás magyar jó keresztény is legyen. Ez nagyon lényeges, mert minálunk csak jó keresztény bírja letörölgetni a szekrényről a port meg kisuvickolni a fürdőszobát.

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság is felfigyelt arra az elég szórakoztató álláshirdetésre, amelynek a tanúsága szerint a szombathelyi a Boldog Brenner János Általános Iskola, Kollégium és Gimnázium takarítónőt keres, az egyik alkalmazási feltétel pedig a plébánosi ajánlólevéllel igazolt keresztény életvitel – írja a Népszava.

A lap elérte az iskola igazgatóját, Englert Zsoltot, aki úgy nyilatkozott, fenntartói elvárás volt a keresztény életvitel, de nem kizáró okról van szó, inkább csak előnyt jelent. Szerinte az álláshirdetésbe csak azért írták bele, hogy a jelentkezők tisztában legyenek az intézmény jellegével. Minden területen igyekeznek keresztényi életre nevelni, a diákok pedig nap mint nap találkoznak a takarítókkal.

És akkor, amikor elmondanak egy közös imát, a takarítónő elmegy kipucolni innen és onnan a sok szart. Csak a fejekben marad, de ő ezen nem tud segíteni.

Szóval, takarítson valaki, aki magyar, aki keresztény. De leginkább az, aki érti a dolgát, és profin csinálja, és nem csak ott csiszatol, ahol a papok táncolnak. Az pedig ne zavarjon senkit, hogy benne van a törvényben: közvetlen hátrányos megkülönböztetésnek számít, ha valaki vallási vagy világnézeti meggyőződése miatt részesül másokhoz képest kedvezőtlenebb bánásmódban.

Így van ez a mi dilisre vett jó ungarische demokráciánkban: hajrá, Magyarország, hajrá magyarok!

Az önök véleménye

Édesapám reggelente még mindig a Kossuth híreit hallgatja, sok évtized megszokása nagy úr. Annyi változott, hogy közben elég cifrákat mond 🙂 Hallgatólagos megállapodás, hogy amikor fölkelek, lendületből kikapcsolom. Tetszőleges napon, tetszőleges témában max. 30 másodpercen belül van valami migránsozás. (Madárlátta)

Ott feküdt az a szegény kutya az út porában, kötéllel a nyakában. Oldalt, kapkodta a levegőt. Látszik a felvételen, ahogy az oldala ütemesen fel-le jár. Amíg bírt rohant, utána vonszolta a kocsi. Belevágott a csontjáig a kötél. Vajon mennyivel mehetett a szadista cigány asszony? Lovuk is volt, állítólag azt is a kocsi után kötötte. Abban a közegben , ott vidéken ez mindennapos. A városiak meg a folyókba dobálják az ebet, vagy az autópálya mellett a szalagkorláthoz kötik ki és otthagyják. (d8hjgt6gycrfc)

Nagyon megértem az állatvédőket és egyetértek azzal, hogy az állatkínzókat meg kell büntetni, de ne feledjük, hogy jó lenne néhány “embervédő” egyesület is… (Villanyász)

A hülye is tudja, hogy a kapitalizmus fellendülések, stagnálások, válságok sorából áll. (Ezzel szemben a létező szocializmusnak nevezett valami, csak válságból válságba bukdácsolt.) A fellendülés utáni stagnálás, válság, teljesen természetes. A kérdés az, hogy Orbán Magyarországa, az állami pénzeken hizlalt, teljesen versenyképtelen szarkupac, hogyan éli túl azt, ami következik. (kolozsi)

Rekordhosszúságú az amerikai gazdasági növekedés. 120 hónapja tart. A fák azonban nem nőhetnek az égig. Egy -egy ilyen periódus átlagosan 40-60 hónap szokott lenni. Aztán, ha globális GDP negyedét produkáló USA tüsszent egyet, másutt ágynak esnek. (Mérlegelő)

Így írtunk mi

Nem a dinnye drága, hanem a tízmilliós óra

Az lett volna az igazi nagy buli, ha Orbán Viktor személyesen ment volna el a Szigetre. Miért nem tette?

Nem az ő lábukra állította az egész pereputtyát

Ha már életében nem kaphatta meg

A tulajdon szabadságuk mítosza nem írhatja felül a társadalom érdekeit

A kormány már készül a kedvezőtlen világgazdasági hatások kivédésére. Igen? Jó tudni

Minek még jobban megosztani a világot?

Kincsek a padlásról

Modern szonett

Vajon Orbánnak meddig lesz szüksége a díszletekre?

Visszafordíthatatlanul besötétedik

A nap kommentje:

“Megszívlelendő, hogyan lett Orbán 1989 óta számító, hazug és hazaáruló politikus.” Szerintem az ember jelleme nem változik. Kivéve agyi betegségek után (akkor viszont intézetbe vele). Az Orbáné pedig nem változott, ahogy nekem is hányingerem volt tőle 89-ben is. És van. És lesz. (kolozsi)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!