Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magyar szellemi székrekedés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: siker

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Eszébe se jusson hazajönni. A kend szemei még a nagyi szemeinél is rosszabbul szuperálnak, úgyhogy hiábavalóan igyekezne meglelni bármit. Mert a nagyi fogait nem kell keresni. El se veszett. A köténye zsebében volt, a dobozkájában. Főzés előtt kivette, mert zavarta a kóstolásban.  A kötény pedig a mosógépben. Megvan! A memória! Agykontrollal megleltük! Nem hagyta ott a nagyi a fogát a fűben!

Azt mondja a nagyi, hogy már az a néhány kincstári fog is tompítja és torzítja az ízlelést. Mi lesz majd szegénnyel, ha szájpadlásos foga lesz? Ha lesz. Mert ebből a nyugdíjból aligha. 43 évig fizette a tb-t potyára, sőt már a nyugdíját is csipkedik az udvari piráják. Ahhoz a kevés koszthoz, ami nekünk jut, igazán nem kell fog az „elit” szakértői szerint. Nyammogva tovább is tart az étel. De főleg azért nem jár SZTK-ra a bennszülöttnek fog se, mert keresztény szabadsága van a magyar népnek, ha nem tudná kend. Ez azt jelenti, hogy a nemzeti vagyontól megszabadították a föléjük kerekedő arrogáns elnyomók. Úgy ám. Csak a kiválasztottak sínylődhetnek a vagyon rabságában, jachton, helikopteren. De azok aztán pereputtyostul, az árva gyerekektől elkobzott kastélyokban terpeszkedve.

Nagyon megtévesztő, amit a tévében látott. Harminc esztendeje minden évben a slepp kiruccan Erdélybe pár napra, néhány milliárdot szétszór a hódolóknak, de az úgynevezett „Erdély visszacsatolás” kamu. Tehát a fehérvári huszárok nem szállták meg Tusványost. Elhangzott a szokásos hadüzenet, utána visszavitték a huszár egyenruhát a kölcsönzőbe, mert a NER csak egy napra fizette a kölcsönzési díjat, ezért a záró bulin elmaradt a jelmezes közös éneklés is.

Tehát jobb, ha tőlem tudja, hogy Erdély, a Vajdaság, a Kárpátalja és a Felvidék továbbra is a szomszédoké, viszont a nekünk gyűlöletet adományozó kormányunknak köszönhetően mi finanszírozzuk a gazdasági fejlődésüket. És ez nem semmi ám! Vannak olyan települések odaát, amiknek az infrastruktúrája fejlettebb lett az adónkból, mint sok anyaországbeli településé. Mert a magyar kormány nem sajnálja a pénzünket, ha a személyzetük kistafírungozásáról van szó.

Én nem tehetek arról, hogy kend nem érti az új magyar nyelvet. Ez a stafírung, nem az a stafírung, bár az is, csak másképpen. Narancskeresztényesen. A nemzetegyesítés illiberálisan azt jelenti, hogy a belföldi nemzeti vagyon összeharácsolása után például vesznek egy szállodát Szatmárnémetiben vagy tengerpartot az olaszoktól, néhány várost, pártot, papot a Vajdaságban, Felvidéken, Kárpátalján. 

Nem! Ezerszer megírtam már kendnek, hogy én csak elvétve, jobb híján zúdítom kendre a saját okosságom. Én azt írom kendnek, amit hallok. Memória. Ennyi. Fiatalon jól működik. Tatáéktól is hallottam a tatalaborban: „Három 80 év fölötti bácsi beszélget. Mondja az első, reggel olyan fickós voltam, gondoltam lekaszálom az árokpartot. Még feléig se jutottam, beleállt a derekamba a fájás. Mire a másik, én is úgy ébredtem, gondoltam bedobom 10 tojásból a rántottát, mint régen, fiatalkoromban, hát a felét se tudtam megenni. Megszólal a harmadik. Én is fickósnak éreztem magam. Mondom is az asszonynak, hogy anyukám bújjunk össze, mire kuncogva megjegyzi; nincs tíz perce, hogy az előbbit befejeztük! Bizony. Már a memória se olyan, mint régen, fiatal korban!”)  

Én mivel kiváltképpen, sőt, pláne hosszú mondatokat hallok (mert én nem vágok közbe) nyilvánvaló, hogy ezek ragadnak meg, ezért ezeket írom kendnek. Arról továbbra se lehet szó, hogy én értelmezzem kendnek a hallottakat, amikor az hagyján, hogy én nem értem, hanem sok esetben azt gyanítom, az se érti, aki mondja. Például amikor a Soros-bérencek Soros-bérencezik a bennszülött nem Soros-bérenceket. 

Sőt most már ott tartunk, hogy a Soros-bérencek közpénzből jólfizetett bérencei Soros-bérencezik azokat a bennszülött alattvalókat, akik gondolkodási- és emlékező képességüket megőrizve halkan elpöntyögik, hogy kik az eredeti Soros-bérencek, meg arra is emlékeznek, hogy a Soros bácsi nem a szerzési ösztönök kiélésére, meg homofóbiára, vallásalapításra/hittérítésre/fegyverkezésre adta nekik a sok lóvét. Pláne nem gyűlöletkeltésre.  

Mert bizony a pszichológus néni is megmondta a minap, nem csak a Vekerdy bácsi szajkózza már régóta, hogy ez a mostani iskolarendszer a pórázon vezethető „sötét tömegek” előállítására szolgál. Mire a nagyi elcsodálkozott, hogy még a mostaninál is sötétebb? Emlékezzen csak kend, hogy mikor a választások közepette „lefagyott” az asszisztencia számítógépe. Én utána megírtam kendnek (2018.07.06), hogy a Magyar Tudományos Akadémiának kampec lesz hamarosan. Innen Bütyökfalváról, én, a háromszor buktatott, sajátos nevelési igényű, kiskorú, mi több, halmazati büntetésből még ráadásul lány is. Akkor úgy saccoltam, rögvest államegyházi őrizetbe helyezik, mert állításuk szerint a Kádár alatti egyházi iskolákból került ki a mostani akadémikusok kétharmada, meg a szkíta ősök, a kurultáj, és a hat nap alatt teremtett lapos Föld, de tettek még egy kört, nehogy elakadjon az euró folyam. Nos, ez az Akadémia einstandolás úgy jött ki nekem, hogy egyszerűen összeraktam, amit innen-onnan hallottam. És az végtelenül szomorú, hogy a magukat nagyokosnak vélő felnőttek ennyire nem képesek a tények kezelésére. 

Ha már rólam esett szó, így spontán, akkor mondom: most 90 ezer sajátos nevelési igényű gyermek –köztük én – menetel a darálóba!  Manipulatív módon variált folyamatban. Mint a Széchenyi könyvtár esetében. Azt is addig költöztetik, mint az Országos Műszaki Könyvtár és Dokumentációs Központot, amíg el nem tűnt minden dokumentuma a hazai műszaki innovációnak. A helyén 14 milliárd közpénzből Református Konferencia Központ pöffeszkedik, mintha kereszténnyé dicsőült volna az épület, mint én a kötelező hittantól. Pedig ez nagyon nem így van. A Vatikán 84 km hosszú polcon ma is őrzi a levéltárában, ami a hitbéli tudásával nem egyezik, de az emberiség számára értéknek tekinti, és évszázadokon át megőrzi az utókor emberének. Mert keresztény. Mint azok a magyar lelkészek Beer, Iványi, Donáth, és még ki tudja hány névtelen hitét és híveinek lelki üdvösségét némán szolgáló egyházi ember, vagy csak egyszerű hittel élő polgár, akik a zsíros koncért sem hajlandók a népbe marni, palotáért, stadionért Istent káromolva Belzebub hataloméhes csürhéjében szolgálni. Ezek a mohó narancskeresztesek mindent elemésztenek, mint a sakál gyomra.  

A nagyi szerint kétes sikert hoz nekik a teljes elsötétítés, mint a honfoglalóknak. Mint ahogy saját írásos emlék hiányában az európai kolostorokat feldúló honfoglaló magyarokról az írástudó szerzetes annyit örökített meg, hogy oltári bunkók és büdösek voltunk, most a finn nagykövet dokumentációja marad meg a jelenünkről hitelesen, vagyis a bunkóságunk miatt bűzlik a magyar jogállamiság. Én csak azt írom kendnek, amit hallok. Ezek az információk szerintem pontosan elégségesek ahhoz, hogy ne akarjon hazajönni. Ennél nagyobb rokoni jótéteménnyel momentán nem szolgálhatok kendnek ebből a kizsigerelt országból, ahol azt hiszik az elbódult felnőttek, hogy a Bubó doktor Ursulája kilépett a meséből és kézrátétellel megszünteti azt a magyar szellemi székrekedést, amit a túl sok, és hirtelen bezabált műanyag illiberalizmus okozott.

Bütyökfalva, 2019. augusztus 8.                                                              

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.