Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Világraszóló győzelmet szült itt a népakarat: a háromharmadot uraló, kétharmadnak látszó egyharmadot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Seft

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Legutóbb dorgált a nyúlfarknyi levelem miatt. És most? A tata szerint biztos, hogy az a jó, hogy kend ott van, ahol van! Főleg kendnek! Mert mióta új kerítéssel van korlátozva az ország, felgyorsult itt a szellemi leépülés. A kultúra kizárva. A nagyi szerint is.

Képzelje, állítólag a lakosság többsége elhiszi, hogy tömegesen akarnak az idegen népek a Kósa mama sertésfarmján közmunkában trágyát lapátolni napkeltétől napnyugtáig, hogy utána hajléktalanként jogszerűen alhassanak a nekik alaptörvény szerint járó biogázzal fűtött börtönben. Mik nem vannak…

A nagyi azt is mondta, hogy az előző diktatúrákban a régi kerítésen belül egy közönséges halandó a sorok között is tudott olvasni. Mióta ez az új kerítés egzisztál még a sorok olvasása is gondot okoz. Az értelmiségnek. A többi népségnek meg már némelyik betű felismerése is! (Bezzeg engem büntetlenül gyötörhetnek a Cécile néni förmedvényeivel, de ez még smafu, hanem egy kopasz bácsi azzal fenyeget, hogy államtitkárilag hazafiasan megérinti a lelkem!)

Persze ez nem téma a világhír árnyékában. Mert unásig ismétlem, világraszóló győzelmet szült itt a népakarat: a háromharmadot uraló, kétharmadnak látszó egyharmadot! /Mivel a Magyar Tudományos Akadémia ezt képtelen volt a matematikatudomány eszközeivel bizonyítani, ezért napokon belül kilátásban van az (államegy)házi őrizetbe helyezése. Ezentúl a választási eredményeket – a költséges választások helyett -, közvetlenül a Tízparancsolatból vezeti le a legnépszerűbb magyar politikai aktor./ (Képzelje az aktor szót sem ismeri a gépem, aláhúzta pirossal. Pedig ez régi, uraktól levetett masina, nem piktogramokra lebutított okos telefon!)

Szóval ez a törtekkel művelt varázslat a hír, nem az, hogy ma milyen színű bugyit villantott a szivaros bácsi csaja. Tetszik tudni, az a csajszi, aki sok ágyat kipróbált, mire talált egy kényelmeset. Ne már! A fánkos bulvár maca, akit az a durci színész állítólag elnáspángolt, ami (nem hivatalosan, de magától értetődően önmagában) derék magyar férfihez méltó tett. Csak neki nem volt fideszelt vak kutyája. Ezért őt vezetgették pórázon, amíg nem találtak a rabszíjhoz illő ellenzéki politikust a képviselő választás idejére. (Most megint választások lesznek. Izgatottan várjuk kit ér az a megtiszteltetés, hogy médiaszemélyiséggé avassák az udvari trubadúrok. Tudja kend, Dávid óta a Góliátnyi ellenfél legyőzésétől lehet nagyra nőni, márpedig nálunk a mítosz történelemformáló erő. Visszamenőlegesen, pártutasításra lecseréljük Nagy Imrét Horthyra, Horthyt Szálasira és így tovább Árpádból Szvatopluk, belőle Attila, Csaba királyfi, szkíták és vélhetően Jézusnál se időzünk sokat, hogy a nekünk jutó Egyélősködőistenünk lábainál parkoljunk áhítattal az idők végezetéig térdelve!)

Tényleg. Fogadjunk, hogy kend se tudta! De tata igen! Már a kend idejében is volt, aki konyított valamit az időjárás előrejelzéshez. Hanem a tata sokoldalúan profi jövőbelátó. Például, ha csak félszemmel is meglátja a tévében, hogy rabszíjon vezetnek egy ellenzékinek (pláne politikusnak) becézett fazont, akkor a tata rögvest tudja, hogy a NER (Nemzeti Elnyomó Rendszer) választásra készül. A Böbe bárca kinyomtatva, a püspöki GPS beprogramozva, hogy merre hajoljon a valóság ahhoz, hogy az Isten azt akarja, amit ők közpénzért utasításba kaptak. Ja, el ne felejtsük: és ki van csomagolva az alamizsna krumpli a cigányoknak. A szegényházakban és elfekvőkben dupla adag gyorsítót és tartósítószert kapnak a haldoklók, hogy a menetrendszerinti narancsos mozgóurnát le ne késsék. És ez nem politikai manipuláció, hanem racionális, magyar identitásalapú vezérfonal mentén szárba szökkenő keresztény nemzeti érdek. (Ugye nem kérdez vissza? Elég, ha beletörődik.)

Tehát írják az udvari krónikák, hogy a szerényen csak Váteszként emlegetett fejedelmünk morcos buksiját folytatólagosan simogatja a külföldi néni. (Mivel nem mindig szőr mentén, mintha vedlene is a beavatkozástól.) Mert előrelátó példamutatással nagyon szép kerítést kanyarintatott körénk. Simikázik ám, mert ha akadozik kifelé az autóalkatrész szállítás, akkor a néninek nem kell a kozmetikusnál se sorban állni a bikini fazonért, se fizetni, mert a német autógyárak díjmentesen és soron kívül elvégzik rajta az epilálást két sorjával is.

De nem a globális kapitalizmus szépítészeti hatásairól akarok én itt kenddel csevegni, mert ezekhez én még, kend meg már keveset konyít. Hanem a magyar piaci alapú pártpolitikáról kell nekem jelentést adni kendnek. És most kell, mert már az idő lefújta a tajtékot, ami a választási erőlködéskor keletkezett, és nem a lóláb, hanem az egész ménes, frissen csutakolva látszik. Aminek nem fog kend nagyon örülni. Legfeljebb, annak, hogy a szultáni felcser új okuláréja jól szuperál. Hanem amit lát vele, az siralmas: A seft! A mutyizás, amiről az Eurostat szerény eleganciával imígyen emlékezik meg: „ A 75 év alatti magyarok 41 %-a úgy halt meg 2015-ben, hogy az orvostudomány és –technológia szerint megmenthetők lettek volna.” Bizony, ilyen népirtást egyedül nem képes ez az uralkodó banda véghez vinni jól fizetett, képzett asszisztencia nélkül. És megcsinálták!

Itt most az ellenzék nem csak egy koszton és kvártélyon van a hatalommal, hanem egy gyékényen is árulja a néptől ellopott holmi maradékát. Egy a fizetés, csak büntetésből nekik nincs cafetéria (trafik, földbirtok, kastély, atomerőmű stb.), mert úgy csináltak, mintha ellenkeznének. Márpedig most már a látszatellenkezés is zsenánt, de hát ezek már rég nem értik az idők szavát.

Most mondja meg, hogyan változik a világ? A szocialista tábor bekerített bennünket, hogy ne menjünk ki. Zárt körben gyarapodtunk. Most tepedelem mód fogyunk emberben, vagyonban, ennek ellenére a keresztény tábor kikeríti azokat, akikkel gyarapodhatnánk. Mennyiségileg. Mert aki most itt akar letelepedni, az nem normális. Ez nagy gond ám. Tetézi a bajt, hogy az itthoni legsúlyosabb elmebetegek szabadon garázdálkodnak. Populizmus ide vagy oda, mindet csak nem küldhetjük ki uniós képviselőnek. Az elmegyógyintézet zárva. Bár szakértők szerint az elmebeteg reakciói pontos diagnózis esetén kiszámíthatóak, míg a magyar pártpolitikusok bizonyítottan ki-, és beszámíthatatlanok.

Ez a mi szégyenünk. Nem az övék. Aki a rókára bízza a baromfiudvar felügyeletét, az tyúkeszű, és beteljesedik a sorsa, mondták a régi öregek, mert azok még a természet közelében éltek, nehéz volt őket néhány latornak megdumálni.

Bütyökfalva, 2018. július 6.

Mirtill

P.S.: Nem tehetek róla, hogy az úri rendszert majmoló sutyerákokat kiszolgáló úgynevezett értelmiség egyoldalúan csak az urizáló módiról liheg, a kubikos fánkról meg hallgatnak. Számítson rá kend, hogy – ha mégis haza eszi kendet a jöhetnék-, akkor kendnek is csak száraz kenyér jut, mint nekünk. Protézisre nem futja itt kendnek, de rám számítson kend, és a tudományomra, mert engem a nagyiék diktatúratúlélő tréningjén már megtanítottak a kubikos fánk készítésére. Sajnos – az én rovásomra- a család és az államegyház pedagógiai programja nem kompatibilis. A nagyiék a túlélésre, ezek meg a jövő tanévtől a hősi halálra akarnak felkészíteni.