Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Klímaváltozás, avagy majd ha ég a manipulátorok bajsza

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Hú, a mindenit! Hőgutás nap van ma is. Védekezünk a meleg ellen, ahogyan tudunk. De a fene egye meg már ezt királyi hablaty rádiót! Azon kívül, hogy ne menjünk a Napra meg igyunk sok vizet, sok értelmeset nem tud mondani. Hülye gyerekekként majd valahogy megoldjuk, behúzódunk az alig 40 fokos szobába. A melósok pedig kérjenek igazolást a Naptól, hogy a főnök adjon szabadnapot. Melegszünet. Ja, azt igen csak bírják harsogni a kakukk rádióban, hogy Franciaországban hogyan védekeznek kormány intézkedésére a kánikula ellen. Mert ott van intézkedés is, nem csak vízivás.

Hozott tojást a szomszédasszonyom. Mondta, inkább így együk, mint napon főve. Nem is rossz ez a globális felmelegedés. Tyúk tojik, várunk félórát. A fészekben megfőtt tojást bevisszük, megesszük. Spórolunk áramot is. Hoppá, Orbán, nehazuggy, hogyan lenne itt 40 százalékkal több az áramfogyasztás, amikor készen kapjuk drága tyúkjainktól a kaját. Krumpli nem lesz, vagy olyan nagyon sokat fizetünk érte, hogy azt még Mészáros is megkönnyezi.

Nem kell állandóan sápítozni, kislányom, ha nyár van, akkor meleg van, szokta mondani a nagypapám, és megivott egy-két pohár, kútban hűtött fröccsöt. Fején az elhagyhatatlan kalapjával: viselte mínusz 20 és plusz 35 fokban is.

Tényleg nincs semmi baj. Gulyás Gergely és Kövér László biztosan nem hord kalapot, és sokat van a szabadban, mert amiről nagyapám anno még nem hallott, úgy hazudtak az EU 2050-es klímacéljáról, mint a sicc. Orbán főokos vétójáról.

„Semmi nem sürget bennünket.”

Ezt mondták aljasul hangzó politikai blöffként. Nyugi van,

„Magyarország úton van a 2030-as célok teljesítése felé, ezért „mi tesszük a dolgunkat”.

Jól van, tulajdonképpen nem is bánom, majd legközelebb a szomszéd rántottaként hozza a tojást, sülve a töltött cukkinit. És még Kövér bajsza is leéghet. Meg a fő klímamanipulátor, Áderé is. Közjogi méltóságos urak, orrseprű nélkül – gondolják meg jól. Hülyén néznének ki. Égő lenne. 45 fokos.

Én csak a gyerekeket sajnálom. Elmennek táborozni, jól van, ingyen és két hétre. Cserébe a nemzeti identitásukat erősítik. Vagy csak elkezdik, a rosseb tudja. Az a lényeg, hogy ezekben a Csodaszarvas táborokban majd megmondják nekik, milyen is például az anyai meg az apai szerep, a nemzeti kultúra és a globális hatások. Milyen lenne? Majd amilyennek Orbánék akarják.

Rétvári Bence (lelkes cserkész is) új pedagógia módszerekről beszél, nem olyanokról, amelyeket a tanévben nyomatnak a diákoknak. Kiheverhetetlen az is, és akkor még meg is hosszabbítják a hülyeségeiket. Felvizezett Fidesz agytorna a nyári táborokban. Remek.

Az idén arra törekedtek, hogy a nemzeti identitás erősítése minél hangsúlyosabb legyen ezeken a programokon, mert az élet fontos része a megélt nemzeti identitás. Arra is megpróbálják ráirányítani a figyelmet, kik alakították a magyar történelmet, mennyire fontos volt számukra a magyarság, mennyi teljesítmény van a történelmünkben, és büszkék lehetnek arra, hogy ennek a közösségnek a részesei – közölte Rétvári.

Várjunk még, tűpontosan kidolgozott program várja a balatoni Erzsébet-táborozókat is. Kásler Miklós megmondta, mi lesz.

„Az Erzsébet-táborokban jókedv, vidámság és olyan programok várják a gyermekeket, amik az érzékenységet, az emberséget, a hitet és a nemzeti identitást is erősítik.”

Ámulok és bámulok, jöjjenek már be a Napról. Hagyják békén a gyerekeket. Nem kell ez az álszent duma, ezzel nem vernek át. Az amúgy egész évben elhanyagolt gyerekeknek csinálnak nyári tábort, amiért még hurrázhatnánk is. Csak mi Magyarországon vagyunk. Ahelyett, hogy végre ezeknek a gyerekeknek lenne módjuk szabadon élvezni a szabadságot; önfeledten játszani, lazán barátkozni, fürdeni, kirándulni… Rájuk öntik a narancssárga keresztény szószt.

Ne neveljenek senkit, át pedig főleg ne! Tényleg már azt hiszik, ha a 6-14 éves gyerekeket nem zaklatják magyarságra meg hazafiságra neveléssel meg hitbéli sziruppal, akkor nem lehetnek tiszta lelkű, szabad gondolkodású emberek? Éppen akkor válnak azzá, ha az orbáni hülyítést nem adagolják nekik, és még időben kiheverik.

Hagyják őket tapicskolni a Balatonban. Kiabálni, nevetni olyan hangosan, hogy az apákhoz, anyákhoz is eljusson. Akkor lesznek ők is jobb kedvűek. Vakációs boldogság.

„Olyan fiatalok nevelése (kell), akik hisznek a magyarságot ezer éve megtartó értékekben és a jég hátán is megélnek” – Orbán Viktor.

Erről majd még beszélgetünk, mert a Nap éltető sugara most még fontosabb a gyerekeinknek. Ha vigyázunk rájuk, ők le sem égnek.

Az önök véleménye

Meg kell nézni,a kormány alatt lévőket. Nagy részük bugris,és beszélni sem tud,előre megírt szöveg nélkül.De ha felijeszted alvás közben,valamelyiket,azonnal reagál,migráncs,gyurcsány, soros,már köhögés helyett. (janos)

Üzenem Káslernek a magyar cirkuszművészet, már kilenc éve megújult a parlamentben és a belpolitikában. (Zebike)

Ez a Varga Judit eddig is élen járt abban, hogy felmondja a migráncsos, sorosjunckeres szólamokat. Vajon így tartotta az Unióval a kapcsolatot? Mi a bánatnak kellett Bajszos mellé Brüsszelbe ez a nőszemély, hisz Nánó maga is lyoggász?, (agador)

Móricz Zsigmond; Rokonok. Nagyon érdekes David Wilckok „A felemelkedés rejtélyei” című könyve. Na, ez a felemelkedés itt, M.on évszázadok óta egyáltalán nem rejtélyes, habár én inkább a könyvbeli felemelkedés alternatíváját választom, azt ami a „pénz,-és hataloméhes rokonoktól végre megmenthet. Egyszer biztos. Őket mi fogja megmenteni? Prof. Dr. Kásler. A tízparancsolat, amit ugye betartanak? (anina)

négytagú családomból pillanatnyilag kettő regisztrálatlan munkanélküli
nem mondom,hogy országos átlag,de elgondolkodtató
egyiküknek labda nagyságúra bedagadt a lába,és mivel táppénzre ment törölték a rendszerből (Bertalan)

De jó! Hamarosan ünnepelhetjük a Bábszínház újabb üdvöskéjének debütálását. Én egyébként meg vagyok győződve arról, hogy a jelenlegi magyar jogásztársadalomban nincs Vargánál megfelelőbb erre a miniszteri posztra. A sportos alkat, az ügyes mozgás az egyik legnagyobb előny, sokat segít abban, hogy a szereplő ne gabalyodjon bele a zsinórokba… (Gábor)

Egyszer remélhetőleg ez a sátánt szolgáló szekta (nem túlzok, tessék csak utána olvasni) eltűnik innen. Csak az a baj, hogy mindent visz magával és itt fog állni az ország egy szál gatyában. Visszavenni szerintem nem lehet, mert arra ügyeltek, hogy minden „törvényesen” történjen. (de jó lenne, ha valaki megcáfolna!) (Zoltán)

Van egyáltalán még olyan kastély a fótin kívül, ami még nem valamelyik oligarháé? Ha akad is akkor sem Budapesthez ilyen közel. Ha nagyon kell valamelyiknek egy kastély, vegye meg a csömöri kastélyt, láttam a hírdetést, gyönyörű és alig több mint 1 milliárdért eladó és még gyerekeket sem kell kitenni belőle. Igaz a fótit biztos ingyen akarják. (Transzporter)

Vigyék a kastélyt.Vagyunk páran,akik társadalmi munkában,felszereljük a rácsokat az ablakokra,tehát át kell fegyházzá alakítani az épületet. Pár száz méter pengedrótos kerítést, el lehet bontani, a Szerb határon. Elfér ott az egész brigád családostól,kdnp-től fideszig. (janos)

Szomorú és elfogadhatatlan, hogy egy kormány így bánjon rászoruló gyermekekkel /nekik Magyarország és azon belül is a gyerekek az első!/, de legalább annyira szomorú, hogy ez az ellenzékből is csak Szél Bernadettnek érte el az ingerküszöbét! Ő kezdettől fogva próbál tenni valamit, de mire mehet egyedül?! Na majd talán az EU! De meddig?! (Mariann)

Azért azzal vitatkoznék hogy Orbán a kommunista elődeitől tanult volna. Ahogy elnézem itt a Szalonnát sok olyan hozzászóló van aki abban a korban tanult. Abban az időben még lehetett tanulni, mindenki számára elérhető volt az oktatás . aki akart tanulhatott. Senki sem akadályozta meg. Ma még mi van? Tanulni akarsz? Ellehetetlenítenek, mert nem akarják hogy valaki többet tudjon, esetleg még gondolkodjon is! (Imre)

Az az idő sem volt fenékig tejföl, Kádárék rettegtek az értelmiségtől! ’56 is az egyetemisták kifakadásával kezdődött… (Attila)

Mar tobbszor leirtam!! A tamogatas az gyakorlatilag valamilyen vissza nem teritendo juttatas a hitel pedig hitel vissza kell fizetni !!! A kormany mint mindig most is forditva ul a lovon (kaszdoki)

Így írtunk mi

Mi akkor is itt leszünk

A fóti gyermekek sorsa az EU kezében lehet

Íme a különleges magyar néplélek, amelynek húrjait oly nagy sikerrel pengeti Orbán egy évtizede

Ellehetetlenítik a Waldorf- és más alternatív iskolákat

A természetvédelem és a kulturált közbeszéd élharcosa

Jönnek majd a babák szépen egymás után

A hajbókoló magyar virtus

A szegények kiáltása minden nappal erősödik, mégis minden nappal kevésbé hallatszik

Amíg állt a vár

A narancskeresztes szociális terror lájtosabb és költséghatékonyabb, mint a régvolt időké

Magyarország ma már komoly és tekintélyes állam, mondá Orbán Viktor

A nap kommentje:

Egyre jobban szégyellem, hogy szerencsétlenségemre magyarnak születtem. Nem amiatt, amit az Orbán kormány művel, mert velük semmi közösséget nem érzek, és, ha választanom kéne, hogy egy kóbor kutyát, vagy valamelyiküket mentsem meg, százszor inkább választanám a kutyát, mint egy sokkal értékesebb és hasznosabb és szeretni valóbb élőlényt. A szégyen az, hogy mindezt az ország többsége eltűri, és még tapsikol is neki. Most olvasgattam BME-ről, és arra gondoltam, hogy 50 év múlva vajjon hány új világhírű tudóssal fogy gyarapodni a listájuk, ha a népünk szótlan beletörődéssel hagyja a közoktatás szétverését? Tudatlanokat könnyebb járomba fogni. (butcherbird)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.