Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Farkasokkal táncolók

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Ó, nagyon mérges vagyok!

Igazából vissza kell fogni magamat, hogy ne szaladjon el egy cifra magyar káromkodás. Hogy van pofája egyáltalán megszólalni Farkas Flórián díszromának, ennek a botrányos Orbán-bébinek? A Lungo Drom elnöke szerint a cigányság sorsát is meghatározhatja az EP-választás eredménye.

„A tét családunk, gyermekeink jövője, kultúránk, nemzeti függetlenségünk. Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység. …A legnagyobb fenyegetettséget a cigányságra a migráció jelenti, az ugyanis elvonná a pénzt a társadalmi felzárkózás ügyétől.”

Hogy nem sül ki a szeme ennek a közpénzt eltüntető embernek, Orbán kivételesen aljas parlamenti képviselőjének. Ez a legnagyobb veszély, amikor szuper szélhámosok garázdálkodnak ebben az országban, Orbán segedelmével. Ez a Farkas olyan aljasul csapódott roma-senkiként a hatalomhoz, hogy párját ritkítja. Pedig nem kell sokat keresgélni hasonlókat a karámban. Milliárdokat csórt el ez a gazember, éppen a romáktól, azoktól a nagyon szegény emberektől, akik talán egy kevéske állami figyelemmel elindulhatnának az első lépcsőfokon. És akkor ennek a gengszternek minden piszokságát elnézte a hatalom, sőt segítette is a mocsok kialakulásában.

A Fővárosi Főügyészség kezdeményezésére több mint három éve költségvetési csalás gyanúja miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az eredetileg uniós forrásból indult Híd a munka világába program miatt nyomoz. A program szabálytalanságai miatt még a Balog Zoltán vezette humán tárca 1,6 milliárd forint visszafizetésére kötelezte a roma önkormányzatot, igaz az összegből 1,3 milliárd forintot elengedett. A Híd a munka világába foglalkoztatási szövetkezet alakult 2014 márciusában, elnökének pedig Farkas Flóriánt választották. A szövetkezet mintegy ötmilliárd forintnyi uniós forrást használhatott volna fel roma származású munkanélküliek álláshoz segítésére. Ehelyett Farkasék megkárosították a romákat, mert például:

az uniós pénzekből kétszázmillió forintért irodaházat vásároltak a Gellérthegy utcában,

tíz használt gépkocsit vettek bérbe fél évre, darabonként közel hárommillió forintért.

vettek irodabútorokat (bruttó 31 millió), informatikai eszközöket (bruttó 21 millió) is,

irodafelújításra 26 millió ment el,

milliárdok landoltak ismerőseinél, barátainál,

egyetlen romát sem sikerült munkához juttatniuk.

Nézzék meg a képet, hogyan gazsulál a neki fontos embereknek Farkas. Hányan lennénk képesek erre?

Az összeg eltűnt, gyanúsított nincs. Farkast meg sem hallgatták, pedig a programban kötött szerződések nagyobb részét ő írta alá. A korrupciós botrányban a kormány támogatta. Mára már „csak” országgyűlési képviselő, lemondott minden cafrangjáról. Ha nálunk egy ilyen fószer ott ülhet a parlamentben, akkor tényleg itt van a legsötétebb diktatúra. Így is zsebre tesz 1 385 580 forint képviselői fizetést, el is szegényedett szegény. Szolnokon van egy családi háza, autója sincs. Ennyi. Papíron. Vagonnyi politikai börtöntöltelék van az Orbán-körben, de Farkas a legnagyobbak egyike – állami bólintással. Farkasokkal táncolók. Zavaros múltját Orbán mindig támogatta, például másodszor úgy választották meg újra öt évre a Lungo Drom elnökének, hogy a közgyűlésen csaltak – csak a Farkas-hívők voltak ott, és azok, akiknek semmi köze nem volt soha a Lungo Dromhoz. Balog Zoltán páter még gratulált is neki, és azt mondta:

„Farkas Flórián az első cigány vezető Magyarországon, akivel érdemben lehet és lehetett együttműködni. Az Országos Roma Önkormányzatnak az elmúlt huszonöt évből volt négy botránymentes éve, amikor Farkas Flórián volt az elnök.”

Ennyi aljasság után már régen dutyiban kellene ülnie a nagy roma megmentőnek. Farkas Flórián Pócs János botrányos kazános videójáról – amelyben Pócs János fideszes képviselő azzal fenyegeti egyik alkalmazottját, aki egy kazánban ül, hogy „betüzeli” amiért „rosszat tett”, megivott egy féldecit, és a politikus meg is gyújt egy papírt – azt mondta, belemosolyogva az ATV kamerájába, hogy Pócs Jánosnak nem kell lemondania képviselői mandátumáról.

Nézzünk csak át egy pillanatra a szomszédba!

Népszavazást tartanak Romániában a jövő hónapban arról, hogy kaphatnak-e amnesztiát a korrupciós bűncselekmények elkövetői. Klaus Iohannis román államfő május 26-ára, az európai parlamenti (EP-) választások napjára írta ki a referendumot, amelyet a múlt héten parlament is támogatott. Az elnöki rendelet szerint arról is véleményt nyilváníthatnak a román polgárok, hogy egyetértenek-e azzal, hogy a kormány ne módosíthassa sürgősségi rendelettel a bűncselekmények meghatározását, a kiszabható büntetést, illetve az igazságszolgáltatás működését. A szociálliberális kormánykoalíció szerint a jobboldali elnök csak ürügyként akarja használni a referendumot arra, hogy beavatkozhasson az EP-választási kampányba, és fél évvel hamarabb megkezdje újraválasztását célzó kampányát.

Mostanában elég sokat olvasni arról, hogyan mondanak le korrupcióba keveredett politikusok világszerte. Kivétel: Magyarország.

„Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba, magukkal hozva a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet. Mi azt szeretnénk, hogy az asszonyaink, lányaink egyedül is kimehessenek az utcára, ne kelljen félniük erőszakos cselekedetektől, mint ahogyan arra számos példát láttunk azon országokban, melyek nagy számban fogadtak be migránsokat.”

Idióta. Előbb szóljon a szélsőjobbos őrült gyilkosoknak – mondjuk, Tatárszentgyörgy okán. Nehéz szavakat találni arra, mi folyik ebben az országban, olyan bűnözők állnak biztos orbáni lábon ebben a hatalomban, amilyenek egy normális, demokratikus országban legfeljebb trágyát talicskázhatnak a nap huszonnégy órájában, ha előbb megmosakodnak.

Gyuri, roma ismerősömmel gyakran beszélgetünk. Neki az a véleménye, hogy Farkas a cigányság csúfja, illetve minden ember szégyene, származástól függetlenül, mert hiányzik belőle minden humánum, tisztesség, erkölcsösség. Defektet kapott a hatalomtól. Mély utálattal és cinizmussal úgy él, hogy neki akkor jó, ha mást kihasznál, másnak rossz. Ide jutottunk az orbáni migránsozással, hergeléssel. Megbocsáthatatlanul.

Utóirat: Zuschlag János hat év letöltendő börtönt kapott 70 millió forintért. Én még nagyon reménykedem abban, talán meg is érem, hogy valaha demokrácia lesz ebben az országban. Akkor minden Farkas Flórián, Orbán-bűntárs annyit üljön fegyházban, amennyi évet írunk. Kiegyezek 2019-cel, legfeljebb 2020-szal.

Az önök véleménye.

Az íreknél is nagy balhé, lázadás is lett a múlt század elején lezajlott burgonyavészből. Mindegy az, hogy elpusztul, vagy nem terem, az a lényeg, hogy nincs. Az időjárásra tényleg sok mindent rá lehet fogni. Tavaly pl bejelentették, hogy a búza, zöldség és burgonya a soha nem látott szárazság miatt kevés és drága, majd egy óra múlva, hogy a hűvös, csapadékos idő miatt drága a görögdinnye. Szép is az, mikor fénylő csillagunk elmegy a kazah, azeri, kongói, egyiptomi stb. testvéreihez és felajánlja, hogy majd mi megtanítjuk a modern vízgazdálkodásra, öntözésre. Ha ennyire tudják, itt vajon miért is nem öntöznek, hisz az az aszály egydüli ellenszere? (agador)

Húúú, hogy fel fog értékelődni az a kiló vesztegetési újkrumpli!
Kétszer is elmegy szavazni, aki kap. (Marta)

Tőlünk 50 km-re Szlovákiában nagyon jó minőségű krumpli kapható jó áron ! Lehet, hogy Orbánisztán levegője nem tesz jót a krumplinak sem ?……a narancs is rohad ! (Vera)

1 499 Ft 5 kg 300Ft/kg
Termékleírás
Méret: 35-90 mm
B – főznivaló (kissé szétfövő)
Származási ország: Magyarország (Anna)

A jogállamiság leamortizálasa torodiális kapcsolatba kerül a „stabil” államvezetéssel. Vagyis bármerre forgatom, ebből az a szabadenergia kel ki, ami az államvezetést erősíti. Ez földrajzi szélesség, hosszúság, és téridő független axióma. Tesla sem örülne ennek az alkalmazásnak. Ki az, aki ezt nem érti? Vagy tudatlanságból a kezébe kap egy baseball ütőt? Amúgy én nem a bírók miatt aggódnék. Aki ezek után ott marad, annak jó. Meg fogja érni. Én miattunk aggódom.. (anima)

A bírói függetlenségnek, mint a modern kor egyik vívmányának még nem üzentek hadat, de most már ez a következő. (Heidi)

ugyan már veszett ,-veszik már most is-többi is Mohácsnál!az usa alapítványait kár még említeni is a magyaréhoz képest.Ott ugyanis szigorúan elszámoltatják az alapítványi pénzek felhasználását szöges ellentétben a magyarral! (Joe)

Már megint az ominózus 2030. A Dicsőséges Fülkeforradalom 20. évfordulójára minden nagyon fasza lesz itt, ezt már eddig is tudtuk, de hogy külön a Corvinus is, nahát. (zsoltix)

Az emberiség elkésett !! Nem most, már évtizedekkel korábban ..és a nagy világgazdasági forradalom utol éresere szánt idő sokkal több volt, mint a Természet megóvására “ pazarolt” kósza gondolat…:( (Krisztina)

Szerintem ezzel a vasút építéssel nem a kínai kereskedelmet akarjuk segíteni, csak teljesítjuk a kérésuket, mert megmutatjuk, hogy europán kívul is van élet. Az hogy sokba kerul nekunk, nem számít se a kínaiaknak, se orbánéknak. A lényeg az, hogy Brusszellel ellenkező irányba van. Fizetni meg úgyis mi a pornép fogjuk ezt is, mint mindent. (Transzporter)

Van abban valami szánalmas, ahogy egy szűk négyszáz kilométeres vasútszakasz felújítását akarják úgy beállítani, mint ami megoldja a Kína és Nyugat-Európa közötti szárazföldi áruszállítást. Komolyan azt gondolják, hogy senki nem látott még térképet kis hazánkban? A Délkelet- és Nyugat-Európa közötti szakasz is „kevéssel” hosszabb… (glorianna)

Nyugi doki, mi visszük a csirkét, meg a pulykát, ők a pekingi kacsát hozzák majd. (Ernő)

Ahogy minden statisztika, úgy a bűnozési statisztika is meg van buherálva. Nincs nap, hogy ne olvasnánk, hallanánk gyilkosságrol és más bűnugyekről. (Transzporter)

Ezért (is) kellett átírni a Btk-t: sok dolog, ami 2012 előtt még bűncselekmény volt, azt mostanra már csak szabálysértés. Így jelentősen javul a bűnözési statisztika, a rendőrség is hamar lezárja az ügyet, az ügyészségeknek-bíróságoknak sincs vele dolga. Hol itt a gond?! Majd mi is gyorsabban szaladunk… Igaz, hogy utálok futni, de Peticsatárt szívesen megkergetném a sodrófával! Még ha a fülemen venném is levegőt és utána kiterülnék, mint a béka, szedném a lábam és megérné, de nagyon!!!! (Madárlátta)

Így írtunk mi.

Aljasság tekintetében lassan utoléri a sufnijogász nehézfiúkat

Legalább nem Mészáros Lőrinc?

Repül a nehéz kő

Lábnyomok

Nem adjuk a nemzeti szuverenitásunkat!

Vajon csak a gyermekeink, vagy még az unokáink is fizetni fognak érte?

Csak kell valaki, aki csuda egy ember

Vigyázz a madárra

Festett cél, puszta semmi

Futni az életünkért, orbáni szembeforgalomban

A rák ellen nincs mesterterv

A nap kommentje:

Szerencsére az én hozzátartozom jovőre végez a Corvinuson, már eddig is annyi hulyeséget nyomtak rá. Már tartott nekik előadást kovács zoltán és lázár jános is, meg még ki tudja ki, nekem ezeket mondta. Miota egyetemi tanár ez a két f@sz? Ha még sokáig ott tanul, akkor még a pénztáros lőrinc is előad nekik. (Transzporter)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.