Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Futni az életünkért, orbáni szembeforgalomban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Brüsszelben az életért kell futni. Minálunk nagyon jó és biztonságos élni. Hála isten, ezt is megértük, haladunk a cél felé: ebben is jobban teljesít Magyarország. Persze, nem mindenhol rózsás a helyzet. Friss, ropogós hír. Az országos bűnözési helyzet sokat javult, de akadnak települések, ahol tavaly kiemelkedően sok súlyos bűncselekmény történt. Hajjaj! Ez derül ki a Prevenciós Bűnözés-Statisztikai Adattár friss közléséből.

2010 óta 430 ezerről 185 ezerre csökkent a regisztrált bűncselekmények száma, ebből az utolsó egy évben 30 ezres a csökkenés. Az 50 ezer lakos feletti lélekszámú városok közül 2018-ban Győr volt a legveszélyesebb. A dobogó második helyén áll Budapest. A legbiztonságosabb pedig Zalaegerszeg, utána Érd végzett. A fővárosban Pest belső kerületei a legveszélyesebbek, különösen az V., a VI. és a VIII. kerület. Biztosan ezek a no-go zónák.

A bűnözök szabadságra mentek, beszartak Pintér örökös belügyminisztertől, és az egyre csökkenő létszámú rendőrségtől. Nyugodtan tessenek éjszaka is futkosni; a gyereket sötétedés után egyedül hagyni a nyílt utcán; biztonságban hazamenni az éjszakai műszakból; nyitva hagyni negyven fokban az ablakot – az ajtót ne, mert még valaki bevisz valamit. Teszek hozzá egy magán statisztikát. Nyugodt környék a miénk, így aztán szóra sem érdemes, hogy két ismerősömhöz törtek be az elmúlt két hónapban, csupán egy kis kölyök mobiltelefonját vették el suhancok, hiába futott el a megrémült kisfiú, nem úszta meg.

Frankó hely ez a Magyarország. Bezzeg a bűnös városban, Brüsszelben. A szentségit, az unió fővárosa megfuttatta szegény Szijjártó Pétert. Emlékeznek, amikor két éve telekürtölte a sajtót? Mi a francnak ment oda? Nem hiányzik ő ott – megvannak nélküle Európában, nincsen ott senkinek sem Petya-vitamin hiánya. Ment volna Zalaegerszegre, ottan nem bántja senki. Különben is, Brüsszelben hazudnak a statisztikák, már néhány éve – a belga rendőrség szerint – jócskán csökkent az erőszakos bűncselekmények száma. Pedig akkor már dúlt és azóta is tart a migráns háború – állítsátok meg Brüsszelt! Nem sikerült Orbánéknak kipöckölni a demokráciát Európából. Pedig eszelősen dolgoznak rajta. Ütésálló az unió, na. Szegény Szijjártó miniszternek pechje volt.

Ha Brüsszelben az ember eltéved akár két utcát, akkor már az életéért kell futnia. És nem túlzok, én már voltam ilyen helyzetben. Gyorsabban futottam, mint amennyire addig gondoltam, hogy futni tudok. Nekem nincsenek testőreim. Azt meg kifejezetten nem szeretem, ha valaki futni jön velem, mert akkor hozzá kell alkalmazkodnom. Még külföldön is, ahol egyébként szoktak adni személyi védelmet, mikor kérdezik, hogy „hová megy, csak nem futni?”, azt mondom, hogy á, nem, csak a konditerembe, mindjárt jövök! Szóval, amikor ez történt, tévesztettem és rossz irányba kezdtem el futni. Akkor még nem volt ilyen migráció, de most felértékelődik bennem a migrációs politikánk, az biztos.

Azt ugyan nem mondta el, hogy őt nézték migránsnak, vagy ő nézte ijedtében a brüsszeli járókelőket afrikai, arab, és egyéb veszedelemnek. Vagy csak hatáskeltően hazudott egy jó kis gyűlöletkampány kedvéért. Erről ma sem szokott le. Az egész európai unió teljesen elszakadt a valóságtól. Megfuttatták a külügyérünket. Ma is hálát adok gyors lábainak, hogy élve megúszta az egészet. Még majd kampányilag leli halálát a mi Petyánk! Bizony, szégyen a futás, de hasznos is lehet egy rohadtul fertőzött városban. Petya, Petya, nem kell mindjárt beszarni. Mire volt jó a nagy sportmúlt, mire kellett a futsal, ha csak ennyi bátorság szorult ép testű magyar lelkében.

Azt tudom, mert mindig gondosan megírta a Fidesz-sajtó, merre röpköd Szijjártó, de azt nem tudom, itthon hol szaladgál, azóta már nem egyedül teszi, már nem meri, olyan magosságos VIP-személy lett, hogy lett neki külön őrző-védője.

Tudják, mindannyiunknak van védőangyala, leginkább esze, furfangja, ereje, bátorsága ahhoz, ha lehet, elkerülje a bajt. Magad uram, ha kísérőd nincs! Általában nem is kell kis hazánkban, semmi veszély nem fenyeget, nincsenek erőszakról, bűnözőkről hírek, hála isten marad felület és idő a migránsokra, Brüsszelre. A brüsszeli migránsokra meg a magyar csöpös agyú mindezt ellenzőkre. Magyar gazemberek már elvétve sündörögnek. Ha nem is két hét alatt, ugye, de Orbán-Pintér mára felszámolta a bűnözést. Na nem mindenki ellen, magukat még kihagyták. De hát önletartóztatás nincs az alaptörvényben.

Mesélek egy történetet. Még nem volt sötét, amikor a lány edzésről ballagott haza a nagyváros családi házas övezetében. Nix migráns, nix aljas alak, ballagás van hazafelé. Mígnem hallja, áll meg, cafka. Lihegés, léptek. A lány nem nézett hátra, a gyomra liftezett lefelé, mert: úgyis elkaplak, várjál, te… Egyre közelebbről érte a fújtatás. A lány a zsákját felrakta a nyakába, és amikor már a félelemtől futni kezdett volna, eszébe jutott… Most megvagy, hörgött a férfi, és megérintette a lány jobb vállát. Akkor, nagy fordulat, és elindult a legendás bal lába. Úgy rúgta tökön a pasit, hogy az nyüszítve elterült a földön.

Még ma is ott fetrengene vonyítva az az echte magyar állat, de a magyar rendőrök sem hagynak senkit sem az út szélén. Ahogy Orbánék sem. Ezért milliók úgy védik magukat, egymást, ahogyan bírják. Úgy futhatnak egy méltóbb, igazabb életért, hogy előbb Orbán szembeforgalmát kell elsöpörniük az útból.

B+, Szijjártó!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.