Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szép-e? Addig élvezzék a föstményeket, amíg nem érnek ide a migránsok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Most már nagyon el van keseredve az ismerősöm. Mondja, egyedül csak a salátája kelt ki, különben csupa-csupa szürke a kert, amikor már régen zöldellnie kellene. Olyan száraz minden, mint a hatnapos kenyér. Nem locsolnak, mert az már nem éri meg nekik. Vagy esik, vagy tönkre megy minden. Már évek óta mondja, hogy felhagy az egész földtúrással, mert csak munka meg idegeskedés van vele. Persze nem bírja ki, ha már ott van, akkor azt a kicsi földet meg kell művelni. Kár, mondja, hogy senki nem tudja elintézni, hogy legalább három napig zuhogjon az eső.

Senki, ezt még Orbán sem. Esetleg a Sziszi. Este biztos, ami biztos, megnézettem a lányommal nincs-e nekem karfiolfülem. Szerencsére nincs, csak nagy. Azt eddig is tudtam. Szóval, akkor nyúl még lehetek, mondjuk, kockás fülű, mint a mesében. Birkózó nem. Pláne nem nagy magyar bajnok. Mint a mesében. Erről a kombinált agyú Németh Szilárdról kiderítették, hogy lószart volt ő magyar bajnok, birkózgatott csak úgy, de hát annyira nem, hogy gyűrt füle legyen. Abban bizony nem tört el a porc.

Nem érdekel a Németh füle, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy megint hazudott – pitiáner kis fidesznyik. Lételemük nem igazat mondani és tenni, így is jól megélnek. Ő a birkózó szövetség elnöke, ebben a szerepében is villog, mint Katika a jelmezbálon csillagocskának öltözve. Riheg-röhög hozzá. Úgy is mondhatnám, annyi köze van a birkózáshoz, mint pintynek a magyar szavak gyűjteményéhez.

Igaz, nem feltétel a sportoló múlt, hogy valaki sportági szövetségi elnök legyen, elég, ha tolja ész nélkül a Fidesz szekerét. Mert ugyan mi köze van Kocsis Máté vizeletfelelős frakcióvezető úrnak a kézilabdához? Semmi. 2015-től irányítja a szövetséget: 2016-ban a férfi válogatott nem volt ott az olimpián, ahogyan a női válogatott sem. A nők 2017-ben a 15. helyen végeztek a világbajnokságon. Ilyenkor egy fasza elnök simán lemond. Meg az olyan elnök is, mint a hazug Németh. Eszükben sincs, csak magyarázkodnak, mossák a szennyes lepedőjüket Orbán óvó karjai között. Ő eteti őket és milliárdokat pumpál a sportba. Meg a haverokba. Átvették a hatalmat a sportági szövetségekben is. Nézzünk példát!

Kósa Lajos – korcsolyázók

Csampa Zsolt – vívók

Dr. Bátorfi Béla, Orbán fogorvosa – triatlon

Szalay Ferenc, volt fideszes országgyűlési képviselő – kosárlabda

Kovács Ferenc, Nyíregyháza fideszes polgármestere – röplabda

Hajdú János TEK-vezető – az ökölvívóknál alelnök

Bánki Erik, Garancsi István – MLSZ elnökség

Kubatov Gábor – Fradi elnök

Deutsch Tamás – MTK elnök

És akkor még nem is szóltunk Mészáros foci érdekeltségeiről, mert Mészáros a modern kori Magyarország szuper intelligens, sokoldalú bálványa. Mi etetjük, itatjuk, ne járjon a szánk. Amikor siker van a sportágban, az az ő sikerük, amikor nem, akkor lapítanak, mert nem tehetnek semmiről. Nem az alkalmasság, hanem a saját manijuk mindennek a sava-borsa.

Térjünk vissza Németh tyutyura! Ha a birkózáshoz nem volt annyi tehetsége, hogy neki játsszák el a himnuszt, akkor legalább jótékonyan belé szállt a művészetekbe. Nem értem, miért nem a zenében oldódik fel a begyöpösödött esze, hiszen ének-zene szakos tanár. De nem. Tessék ide figyelni, mert azért ez nem mindennapi, amit Sziszi a művészetekért tesz. Volt tavaly a Magyar Birkózó Szövetség rendezésében Budapesten világbajnokság – kettő milliárd forintból. Tisztelet a jó eredményt elért sportolóknak! Hanem, ezt a versenyt meg kellett örökíttetni, nem ám csak úgy feledésbe merül – Adorján Attila festőművésszel. A 12 hiperrealista képet. És akkor még be is mutatták az Ari Kupsus Galériában. A festményeket a Németh Szilárd által alapított Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány 4,5 milliárd forintos állami támogatásból épülő csepeli sportcsarnokában állítják majd ki véglegesen. Nagyon szívesen – ezt is nektek.

Igazából nem is tudom, ez a Németh birkózzon, egyen, honvédelmi szakkört vezessen, csökkentse az uraságok rezsijét vagy mi az úristent csináljon ahhoz, hogy ne röhögjön rajta az egész ország. Gúnyosan. Nézzék meg a képet, aztán döntsék el, mekkora szerencsénk van, hogy ilyen univerzális tehetségű emberrel van dolgunk – a kiválasztott kiválasztja a neki tetsző művészt mindannyiunk szépérzékének fejlődésére. Szép-e?

Élvezzék a művészetet, úgyis csak addig tehetjük, amíg nem érnek ide a migránsok. Akkor cseszhetjük a föstményeket is. Megmondta az intelligens Bayer-showban Németh, hogy:

„az álcivil szervezetek nem tettek le arról, hogy bejuttassák az illegális bevándorlókat Európába… a tömeg Horvátország, illetve Magyarország felé veheti az irány. …Nincs kizárva, hogy a magyar határ felé indulnak meg az illegális bevándorlók és a szaktárca fel is készült erre.”

Megbirkózunk velük. A szőnyegen. Komolyan mondom, én nem szeretem a cirkuszt – semmilyen formában -, de azért, ha Németh Szilárd fellépne politikai polipként két nagy szemével, nem gyűrt füleivel és mind a nyolc karjával, ott ülnék az első sorban. Onnan jól kupán lehetne vágni a fideszes ragadozót. Mondom, mindezt csak addig, amíg nem gyünnek a migránsok mifelénk. Mert ha igen, akkor már csak az a dolgunk marad, hogy ölbe tett kézzel, sírva hallgassuk az Ákostól megrendelt Nagy Magyar Rekviemet. Illően meggyászolni ezt a büdös bunkó Orbán-hatalmat.

Közben rettenetesen sötét lett, fekete felhők jöttek hirtelen fölénk. Szerintem, az ismerősöm most kinn áll az udvaron és eső imát duruzsol, hogy szakadjon le az ég. Majd holnap elmondom, mi történt, ki hol volt, amikor az ég zengett.

Az önök véleménye:

Persze, hisz a hitre hivatkozva a legocsmányabb bűnök is szépek és erényesek lesznek, istennek és az ő egyházának tetszők. (agador)

” A Tóni hiányolja a keresztet…” Én egészen más dolgokat hiányolok; csak néhány mutatóba: tisztességes munkáért tisztességes, megélhetésre elegendő bér, fejlődő oktatás /min 10 év, és lehet, hogy kevés lesz/, fejlődő egészségügy /ld. előbb/, politikusok számonkérése, képviselők visszahívhatósága, független bíróságok, önkormányzati iskolák, használható úthálózat, kivándorlóink hazatérése, mert lenne miért… tovább is van, mondjam még?! (Mariann)

Semmi gond ezzel a 10 millás limittel. Majd azt mondom, „megtaláltam a cihában. Tudják, ahol minden magyarnak van 10 milliója” Ha nem hiszik el akkor befizetek kétszer 5 millát. Vagy 1000*5 millát. Akkor már senki sem ellenőrizhet. (Zovize)

Ez az egész történet egyre jobban kezd kikerekedni a Csillagok Háborújára. Most éppen ott tartunk, miszerint a Birodalom Visszavág. Nekünk.
A fővezér meg számomra egyre jobban hasonlít Jabbára, az egyházfik meg az ő segítőire. (anima)

Itt látszik a neveltetésbeli különbség: semjénzsóti diplomát és PhD-t hazudott magának, némethszilárd pedig egy országos birkózó bajnoki címet. A ner urak is el tudnak számolni a lelkiismeretükkel. Ami nincs, ahhoz elég az elemi számtan ismerete. (Tamas)

hogy miert nem hallottunk eddig/most Magyarorszagon papi pedofiliarol? hogy teged idezzelek: ” a Szovjetunióban repülőgépszerencsétlenség sem volt évtizedeken keresztül; legalábbis úgy tudtuk!” ha nem beszelnek valamirol, az attol meg letezo dolog. persze ahol a politikai es egyhazi hatalom ennyire osszefek… pardon, osszefonodott, ott semmin sem lehet csodalkozni. (Lustamacs)

Nekem is a 6. és a 7. ponttal van talán a legtöbb bajom! Eleve hogy van képe kiejteni a száján bármivel kapcsolatban, hogy ne legyen megkülönböztetés?! Mást sem csinálnak évek óta, és még gyűlöletet is keltenek a megkülönböztetett réteggel szemben! Az meg hogy ilyen követelésekkel álljon elő, mintha tényleg rajta múlna, mi történik EU szerte, az önhitt elmebaj fokozódó megnyilvánulása! (Mariann)

Még 5 pontot nyugodtan hozzá csaphatott volna, és máris megvan az úttörők 12.pontja..az a réteg aki ezt meg mindig elhiszi , nem lehet “nagykorú “ szellemileg semmiképpen (Krisztina)

Mikor először láttam a szórólapot „Támogassuk Orbán Viktor programját, állítsuk meg a bevándorlást” és alatta a 7 pont, nekem ez jutott eszembe. Ennyi? Igaz, nem is vártunk mást. Ezen kívül, mint a sorosmigránskeresztény semmi nem éri el az ingerküszöbét. De úgy látszik a fidesz is elhatárolódott tőle, mert ez csak és kizárólag O1G egyszemélyes programja. A legviccesebb, a „vallja magát”, nem az, csak annak vallja magát😂. Igazán büszkék lehetnek rá a hívők. (Edit)

Fürdőkben is megfigyelnek bűnüldözés címszóval? Szerintem figyeljék a strandon vízipisztolyozókat is, végül is, sosem lehet tudni. (Sirius)

A Big Brother mikor néz be a zuhanyozómba is? (Ágnes)

Egy kérdés: a kaszinókat mikor kötik rá a NAV rendszerére?
A Zöldfoki szigetek szállodái gondolom semmilyen online rendszerben sem szolgáltatnak adatot 😀 És akkor már zárjuk rövidre a dolgot: kelljen az emberekbe is chip, mint az ebekbe. Nincs több hozzáfűznivalóm 🙁 (Madárlátta) 

Ahány emberrel beszéltem, mind kívül látja a boldogulást. Ausztriában nyolc óra munkaidő naponta, 5 nap a hét, (azt mondta az ember, ilyen még az életében nem volt), 2500 euró havonta, 13. 14. havi fizetés év végén, és mindezt fizikai dolgozóként. Átszámoltam, az éves jövedelem bőven tízmilla fölött, és ott még emberszámba is veszik őket. Csoda, ha mennek? (anima)

Így írtunk mi:

Szerintem nem én vagyok a kereszténységet megtagadó, elfajzott csőcselék

A magyar kultúra gyerek- és családbarát, ezért papi pedofília sem létezik

Kanada fekete aranya

Már erőlködni sem érdemes

A magyar irigy

Már a fürdőkben sem érezhetjük magunkat biztonságban?

Aggasztóan hanyatlik

A Fidesz-nyelv végképp önálló életre kelt és függetlenítette magát a valóságtól

Gordonkás elégia

Nem akarunk Európán kívüli, nacionalista bezárkózást az orbáni teljhatalomban

Brüsszel bántóan leegyszerűsít, bezzeg Magyarország

A nap kommentje:

Elméletileg kérdezem csak: a papok nem magyar állampolgárok? Rájuk nem vonatkozik a Btk? Létezik olyan megkülönböztetés, hogy egyházon belüli bűntett nem bűntett? Minden hozzászólóval egyet lehet érteni, az eltussolás is bűntény, azt is büntetni kellene. Mocsadék az egész! És a legaljasabb dolog az egészben, hogy az érintett gyerekek egy életre lelki sérültek lesznek! (Attila)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.