Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azt csiripelik a verebek Európa-szerte, hogy a szlovákok elleni vereséget nevezhetjük akár győzelemnek is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Drága krumplifőzelék, drága foci. Összehozzuk. Elfelejtette a Kossuth rádió a mai kora reggeli sporthírekben bemondani a tegnap esti Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező labdarúgó mérkőzés eredményét. Szegények elaludtak – vagy még a meccsen, vagy parancsra vártak, mit is szabad mondani. Majd én most pótolom: két gólt kaptunk, egyet sem rúgtunk. Ugyan nem függesztették fel a meccset a magyarok, de meg nem erősített hírek szerint, önként lemondtak a győzelemről. Csak Rossi mesternek fáj egy kicsit a feje, ő olasz bevándorló, csak és csupán focit csinálni jött. Egyáltalán nem biztos, hogy jó helyre. Vagy még arra gondoltam, hogy a Soros lefizette a szlovákokat, Soros bármire képes, őt gyűlölni kell. Bár ez sem igaz, mert a mi agyon ajnározott, közpénz milliókat zsebre vágó válogatott focistáink nem tudnak jobban cselezni, kapura rúgni, védekezni a kényeztetéstől. Csak szórja a pénzt a focira az állam, Orbán szíves engedelmével. Tao-tahók.

Jó eredménnyel zárult a tanácskozás, nevezhetjük győzelemnek is – mondta az Európai Néppártban zajló vitáról Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója. Mit mondhatnék erre? Jó eredménnyel zárult a szlovák-magyar válogatott meccs, nevezhetjük győzelemnek. Minden veréb ezt csiripeli Európában. Persze, kaphattunk volna három, négy, öt gólt is. Bár mindegy, azért ez egész ésszerűbb megoldás, nem? Az UEFA-nak pedig azt üzenjük: mi a focit nem gólra játsszuk! Amikor az olasz Rossi szövetségi kapitány lett, ezt üzente a Nemzetek Ligája első mérkőzése előtt néhai nagyapjának – aki imádta az Aranycsapatot:

„Szia Nagypapa! Remélem, jól vagy. Hány éve is mentél el? Túl sok. ‘94-ben volt, de az emléked most is itt él bennem. Ki tudja, milyen boldog leszel és büszke az unokádra, aki most a magyar válogatott szövetségi kapitánya… Igen, azé a Magyarországé… Az Aranycsapaté, melyben Puskás, Hidegkuti és a többiek játszottak és amiről annyit meséltél nekem. Emlékszel? Ma elkezdődik ez az új kaland és ha a lehető legjobban kezdődik, akkor pontosan tudom, kinek ajánljam a győzelmet! Ha így lesz, akkor tudni fogom, hogy szurkoltál nekem, nekünk! Szeretlek! És mindezt Neked ajánlom!” (Forrás: Wikipédia)

Most milyen levelet írna a kapitány a mai arany értékű csapatról?

Azt szokták mondani, hogy ha nyer, ha veszít a válogatott, nem lesz olcsóbb a krumpli. Ez a baj. Ez napjainkban nagyon nagy baj. Ismerősöm mondja: lassan luxusnak számít a krumplifőzelék otthon. Iszonyatosan drágán adják, és én is úgy jártam vele, hogy a két kilóból (ára: 800 forint), alig-alig maradt egy kiló. Szépnek látszott, a belseje meg rohadt volt. Előfordul ez még az emberrel is, olyanokkal pláne, akik ehetőnek kikiáltott ehetetlent akarnak másra sózni. Azt mondja a szakember, hogy az időjárás sem kedvezett tavaly a krumplinak; keveset vetnek az országban, tárolni sem tudják, ezért gyorsan elfogy a boltokból. A nép eledele. Importáljuk, sokkal magasabb áron, mint a hazai. Megmondom őszintén, én az időjárásnak szurkolok meg a krumplinak. Egy kis történelem: állítólag Európa nagyon sokáig rettegett a krumplitól, mert az mérgező. Ma már természetesen tudják, nem a krumpli árt az öreg földrésznek, hanem olyan valaki, akiből egy is sokk.

Ki a francot érdekel, hogy mit csinálnak a törpék? A KDNP marad az Európai Néppártban – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke. Attól még ugyanolyan nesze semmi, fogd meg jól fickók ezek, akik betornászták magukat a hatalomba – itthon. Hiteltelenek maradnak akkor is, ha ott lapítanak az Európai Néppártban. Gondolja a Semjén, hogy Weberék olyan hülyék, hogy nem tudják, hogy ami Magyarországon összenőtt, az összenőtt? A gyülekezet szélhámosságban, hazudozásban ugyanúgy benne van, mint a nagy testvér, csak ezeket még a verébszar sem választotta meg. Semjéntől nem is várni mást, csak hogy adja a nagy keresztényt, akár olyan áron is, hogy seggbe rúgja a Orbánt. Hogy van ez, atya? Itthon jó a közpénz stafírung, itthon kinyaljuk a narancssárga bödönt, aztán meg eláruljuk a kedves politikai rokont? Tiszta keresztényi jellem. Mert még nem tudja, ha itthon bukik a Vezér, ő is mehet havat lapátolni az Északi-sarkra – trikóban, gatyában.

„A mi célunk az, hogy maradjunk a Néppártban és a Néppárt visszatérjen az alapító atyák értékeihez, ami a keresztény civilizáció és a nemzetek Európájának a gondolata – mondta Semjén Zsolt, hozzátéve: „a jelenlegi helyzetben nagy hit kell a Néppárthoz, de nekünk nagy a hitünk”. Ó, mennyire szánalmas kis hitoktató a közpénz vadász! „Csigavér, mi maradunk, aztán pedig meglátjuk”. Non-no, a türelem az itthon már elfogyott, marad nektek a nagypolitika, az érdek, mert állítólag jól jön még, hogy a határon túli magyarok – az RMDSZ és az MKP képviselői is – is a Néppártban vannak, maradjon a KDNP is. Ezt is kifogtátok, törpék! Még.

Az önök véleménye.

Én, mint rommá dolgoztatott szakápoló lelkesen finamszírozok elég sok mindent. Többek közt az egyházakat Magyarországon, a stadionok építését, külföldön is persze. Továbbá templomok építését Timbuktuban, Mészáros Lőrinc gazdagodását, Vajna Tímea gyémántgyűrűit, Orbán Viktor gundeles ebédeit, Ráhelke pelenkáit, Semjén vadászatait és valamennyi léhűtő munkaképtelen g…t, aki a főg…nek kedves vagy fontos. Mivel nem is tehetek mást, hiszen úgyis levonják tőlem adóként, ha azt gondolom, hogy ezekre nem szeretném odaadni, akkor is… (József)

Azért ez én örülök, hogy rettegnek ezek a mocskok. Lám csak, tudják ezek, mit művelnek, maguk sem hiszik el, hogy Magyarország 2/3-a mögöttük áll… tolják a süket vakert, és közben egy zabszem sem fér be a seggükbe, hahaha! (Hajszás)

Azt a diákot, aki a beszámolt az eseményekről, fel kell kutatni, be kell róla bizonyítani, hogy több tantárgyból bukásra áll. Ezen túl el kell határolódni tőle, hangoztatni, hogy állításai rosszindulatú hazugságok. Végül pedig olyan helyzetet teremteni, hogy önként iskolát váltson. Ennyike, a probléma meg van oldva, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló. (Zoltán)

„Az ország teljes vezetése agybeteg” az iskola igazgatójával együtt. (Lívia)

Nem értem,ezek mitől fos..félnek ennyire. Magyarországon nem divat megmerényelni a semmirekellő,hazug,tolvaj politikusokat. Mondjuk én szivesen megkinálnám a tarkóját egy jókora szivlapáttal. Egyébként miért nem ült a fiatalok közé egy paradicsomos káposztára a menzán? (Éva)

Hando úgy gondolja, hogy ne azt nézzétek, hogy mit csinálok, hanem arra figyeljetek, amit mondok. Ezek szerint tudja, hogy mit kellene csinálni, de a gazdi kedvéért az ellenkezőjét teszi. (Transzporter)

Nekik ez az álláspontjuk: Úgy tesznek, mintha a magyar demokráciával kapcsolatban minden rendben lenne és nem egy 90 %-os diktatúrában élnénk. Azért belül tudják, hogy mi a helyzet! (József)

Volt olyasmi velem is,hogy kilöktek a kocsma ajtón,pedig bizonyos voltam az igazamban,és ezt hangoztattam is a kidobásom közben.So ist das leben. (János)

Így írtunk mi.

Örömmel megkérdezném a pánikszerűen menekülő beteghordókat és műtőssegédeket, a rommá dolgoztatott szakápolókat, hogy ők a szánalmas kis fizetésükből lelkesen finanszírozzák-e falábúék extra gázsiját

Beteg ország

A politikusok nem istenek, fogjuk már fel végre

Ingyenleves és péniszirigység

Kimennek az utcára örülni

Handó gondolatai a jogállamról

Lassan szivárgó embertelenség

Ő már tudja, a hívek pedig nem látnak ki a propagandából, de nem, ezentúl a táncoló pávának bőven vissza kell vennie az arcából

A méhekhez

Bizony fontosak a hatalommal szembeni ellensúlyok, azért kell módszeresen leépíteni azokat. (Judit)

Semmi célzás, csak jó kis nyitány: A tolvaj szarka

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.