Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez már csakis rajtunk múlik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Lássuk a mai nap kiemelt kommentjeit:

Csak egy valamit hiányoltam eme toporzékoló bölcsis szájából, hogy a svéd külügyminiszter nem csak migráns simogató, de a Soros hálózat vezető ügynöke is. Azon gondolkodom, hogy milyen tutyi-mutyi nép vagyunk mi, akik hagyják, hogy még mindig ilyen alakok „kormányozzanak”. Ezek az emberek már olyan mértékben sérültek erkölcsileg ami már gyógyithatatlan.(Csabáné)

„Épp ellenkezőleg. Kommunista múltja és tettei ellenére a nemzet mártírjai között tartja számon.”
Félresikerülték meg is becsülik a nemzet mártírjait: Klubrádió, 06:44: elkezdték bontani Nagy Imre emlékművét. Az éj leple alatt. Tiszteletből és megbecsülésből. Komolyan, az aljas sunyi geciségnek hol van a pofájukat még nem égető mélysége? Ezek a senkiházi trógerek Nagy Imre pozitív történelmi személyiségének rikácsolásával, az emléke hátán kapaszkodtak ki a pöcegödörből a politika színpadára. Hogy aztán morális értelemben vissza is zuhanjanak ugyanoda, a büdös szarba. Ezeknek tényleg nincsenek elveik, bármikor képesek bármilyen témában 180 fokos fordulatot tenni, csak egy valami konstans a latrok bandájában, a pénz és a hatalom iránti, kollégiumi lábszagban fogant mérhetetlen ragaszkodás. A módszereik amelyekkel meg operálnak, azok a legaljasabb gyomorforgató diktatúrák eszköztáraiból köszönnek vissza. Még ahhoz is gyáva szar alakok, hogy nyíltan, felvállalva az aljasságukat takarítsák el a néhai miniszterelnök emlékművét. Nem. Inkább éjszaka, sumákban, nehogy tüntikézők megzavarják őket, egy horthysta szar helyének az előkészítésében. Bátorság és gerinc. Az.
Novák elvtársnőről meg inkább egy szót se. Ez a némber lassan olyan mélységekbe süllyed, ahol még Cousteau-ék sem jártak. Hányinger.(Aegean)

Miféle családban, milyen szülők között nevelkedtek akik ilyenné váltak? Milyen elképzelésük lehet az életről, vajon mivégre vannak itt és mit akarnak elérni? Mert a soha véget nem érő harácsolás, habzsolás nem lehet egy élet célja. Mit gondolnak, ha a végére érnek, miért éltek? Hogyan lehet egy életen át folyamatos hazugságban, csalásban, aljasságban élni? Felfoghatatlan.(Spermahajder)

Fájdalmas és elszomorító, ahogyan ezek kisajátítanak minden ünnepet. Fokozatosan elvették március 15. szellemét, október 23 méltóságát, a Húsvét és a Karácsony is lassan az ő ünnepük lesz. Ahogyan nekem már nincs kedvem kokárdát viselni, a végén sem a Karácsonyt, sem az Új Évet nem lesz kedvem ünnepelni. Nem elég, hogy általános szegénységbe vezetik az ország jó részét, mintegy utolsó tőrdöfésként még szeretetről és családi harmóniáról prédikálnak. Hányingerem van.(Attila)

A mai nap minden bizonnyal legfontosabb híre Nagy Imre szobrának Vértanúk teréről történő eltávolítása volt, amely Orbán Viktor történelemhamisításának és a múlt eltörlésének egy újabb bizonyítéka. Tudtuk, hogy meg fog történni, mégis nehéz felfogni, hogy a csúti gazember ezt is meg merte húzni. Mivel az esti cikkünkben mélyebben is foglalkoztunk ezzel a témával, így most a nap többi fontos hírével folytatnánk. Gulyás Gergely a kormány egyik csicskája interjút adott a Pesti Srácok nevű kormányzati szennylapnak. Az ott elmondottakból idéznénk egy két gondolatot, hogy meglássuk mit is gondol Orbán Viktor az országban kialakult helyzetről:

Ma Magyarországon az ellenzék akarja ellehetetleníteni a parlament működését, és hagyja figyelmen kívül a képviseleti demokrácia szabályai szerinti népakaratot.

Ha valaki objektíven értékeli mindazt, ami ebben a hónapban a parlamentben, az utcán és a köztévében történt, akkor ami az ellenzék jogait és különösen jogsértő magatartásának következmény nélküliségét illeti nem túlzás azt állítani: ennyire liberális demokrácia aligha van bárhol az Európai Unióban, mint Magyarországon.

Emellett a sok hazugság mellett azt is megemlítette Orbán kitartottja, hogy meg kell fontolni egy esetleges Békemenet megszervezését. Hajrá Gergely, ugyanis mindenki tudja, hogy a Békemenet nem szól másról, mint a hatalom erőfitogtatásáról. Lássuk, mennyien vannak továbbra is Orbán Viktorral és rabló bandájával. Lássuk, mennyien értenek egyet azzal, hogy rabszolgává teszik őket. De most, ha lehet, ne Lengyelországból, közpénzen fizetett buszokkal utaztassátok ide a bátor harcosokat. Értem én, hogy lengyel-magyar két jó barát, de ha már országon belül sem sikerül elég támogatót találni a hazug maffiarendszeretekhez, akkor mi lesz itt veletek jövőre? Az emberek egyre elégedetlenebbek, ezzel ti is pontosan tisztában vagytok. Ezt már egy Békemenet sem fogja megváltoztatni. Hogy mégis miért? Azért, mert a saját népeteket loptátok meg.

Hogy máshogy történhetne az, hogy egy tehetségtelen felcsúti gázszerelő egy év leforgása alatt megháromszorozza vagyonát? A Forbes szerint ugyanis Orbán Viktor jóbarátja már 381 milliárd forint felett rendelkezik. Ennek igen nagy része az adófizetők pénze, amelyet átjátszottak a felcsúti oligarchának. Az utcára vonuló tízezreknek elege van a Mészárosokból, Tiborczokból és Rogánokból, ez pedig a pufidzsekis bugrisok tündöklésének végét jelentheti. Lehet, hogy nem ma és nem is holnap, de legyünk benne biztosak, hogy hamarosan.

A mai nappal az is bebizonyosodott – már azok számára, akik eddig hittek a csodákban – hogy a Fidesszel szembeszállni parlamenti körülmények között továbbra sem lehet, ugyanis a kormánytagok nem mások, mint egy sereg gyáva féreg. Még ahhoz is túl beszariak, hogy az egykor tisztelt házban vitára keljenek az általuk leírt, sőt állításuk szerint nem is létező ellenzéki pártokkal. Történ ugyanis, hogy az ellenzéki pártok január 3-ra rendkívüli ülést hívtak össze, amelyen az Országgyűlés idei utolsó ülésén, valamint a közmédia székháza előtti tüntetésen történt eseményekről akartak tárgyalni. A kormány beszari politikusai azonban el sem mennek az ülésre,  ugyanis véleményük szerint az értelmetlen lenne:

Rendkívüli képmutató, hogy miután az ellenzéki pártok meg akarták akadályozni az Országgyűlés legutóbbi ülését, és az ellenzéki politikusok a Soros aktivistákkal együtt előre megtervezett erőszakos akciókban, közintézmények elfoglalásban vettek részt, most erről rendkívüli ülést kezdeményeznek. Ebből is látszik, hogy nem a magyar emberek, hanem csak a balhé és a hatalom érdekli őket. A kormánypártok nem kívánnak részt venni az ellenzék képmutató színjátékában, ezért nem vesznek részt az ellenzék által kezdeményezett ülésen.

Ezért sincs értelme megpróbálni tárgyalni a kormánnyal, hisz erre képtelenek. A parlament helyett maradt tehát az utca, ahol Kövér házmester nem kapcsolhatja le senki mikrofonját.

A cikk végén pedig egy, a Zoom-on megjelent Iványi Gábor interjúból szeretnék intézni, amely szerintem a lehető legjobb zárszó a ma esti cikkhez:

Sok múlik azon, hogy a fiatalok, akiknek sokkal több erejük van, és sokkal nagyobb a lobogás bennük, meddig bírják, illetve mennyire értik, hogy nem csupán a tanszabadságról, a CEU ügyéről vagy éppen a túlórákról van szó, hanem erről az egész nyomorult országról, amelyik 30 évvel a rendszerváltás után sikeresen leküzdötte magát Európa sereghajtójává, már csak Bulgária van mögöttünk.

Lássuk mai cikkeinket:

Vajon hány évet dobtunk ki a kukába?

Fogalmuk sincs se becsületről, se erkölcsről

Miért is tüntessünk folyamatosan?

Évzáró toporzék

Valahányan voltak, valahogy kinéztek

Útra kelni, messzi menni…

Ez a sötétben matató gyávaság van annyira undorító, hogy simán megáll a saját lábán

A nap kommentje pedig Tiboré:

Túl azon amit irtál nekem már akkor is hármat fordul a gyomrom mikor meghallom, hogy nemzeti…pedig olyankor a szivemnek kellene nagyobbat dobbanni nem pedig a gyomromnak felfordulni

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.