Szeptember 23,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Évzáró toporzék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,297,765 forint, még hiányzik 1,702,235 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mindjárt mondom a véleményemet, de először a hiszti:

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter visszautasítja Margot Wallström svéd külügyminiszter “pökhendi”, Magyarországot egy svéd napilapban kritizáló szavait – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium pénteken közleményben az MTI-vel.

Szijjártó Péter arra reagált, hogy a Dagens Nyheter svéd országos napilap internetes felületén csütörtökön megjelent egy interjúban Margot Wallström egyebek mellett azt mondta, hogy Magyarország problémás. Magyarország számos alkalommal egyedül akadályozza meg az EU-t abban, hogy egységes hangon szóljon. 
    A magyar külgazdasági és külügyminiszter válaszában hangsúlyozta: a svéd bevándorláspárti kormány belpolitikai bizonytalanságba kormányozta Svédországot, jelenleg nem lehet tudni, hogy mikor lesz új kormánya Svédországnak, Margot Wallström mégis fontosnak érzi, hogy Magyarországot kritizálja.
    Szijjártó Péter arra hívta fel a figyelmet, hogy a magyar emberek egymás után harmadszor választották meg nagy többséggel az Orbán-kormányt, a stabilitás nagy érték egy ilyen kihívásokkal terhelt időszakban.
    A miniszter szerint a bevándorláspárti svéd külügyminiszter Magyarországon kéri számon Európa egységét, miközben a saját hazája megosztott. “Tudjuk, hogy a bevándorláspárti erők nem viselnek el semmilyen ellenvéleményt, de biztosíthatjuk a svéd külügyminisztert: Magyarországot minden körülmények között megőrizzük magyar országnak” – hangsúlyozta a miniszter. (MTI)

Egyszóval Szijjártó itt tart szellemileg. Ha valaki bírálni meri a magyar kormány áldatlan működését, akkor előkapja az aduászt: hülye migránssimogató bibibiiiiiii! Jól van, nyugodjál meg Petike! Tudom, hogy a vezér (vagy valaki, aki gyártja a szóvirágokat) kitalálta ezt a nagyon frappáns baromságot, hogy ő megőrzi Magyarországot magyar országnak. Falják is az egybites fanatikusok, de jobb, ha tőlem tudod, nincsenek ők annyira sokan, mint amennyit szeretnétek elhitetni velünk. Mert, ha a nagyszerű felcsúti nem lenne, mi lenne velünk? Hirtelenváratlanul cseh ország, spanyol ország, lengyel ország, esetleg svéd ország lennénk? Szerintem bármelyikkel jobban járnánk, mint veletek. Pukkancs. Azt mondtam már, hogy Svédország így is jobban működik, mint Magyarország az egypárti kormánnyal és a sokszáz féleszű rokonnal és haverral államtitkári, helyettes államtitkári és még ezer címmel felpántlikázva? Akkor most mondom.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!