Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vajon ezúttal ki lopta meg a magyar adófizetőket?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Tegnap robbant a „bomba”, miszerint Tiborcz István mégsem egy utolsó tolvaj, ugyanis vele szemben – pontosabban az ELIOS-szal szemben – a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást. A hír természetesen nem volt meglepő, hisz pontosan erre az eredményre lehetett számítani. Magyarországon igazságszolgáltatásról ugyanis már igen régóta nem lehet beszélni. Vannak persze kirakat intézmények, de azokat a kormány kénye-kedve szerint ugráltatja. Miközben magyar adófizetők milliói mellett az európai adófizetőket is előszeretettel lopják meg kormányközeli figurák, addig a rendőrség szerint minden a legnagyobb rendben van. A lopás ma már nem egyenlő a bűncselekménnyel, csakis abban az esetben, ha azt egy nem Fidesz-közeli illető követte el.

Orbánéknak annyi nem volt elég, hogy egyértelműen hülyének néztek mindenkit, dehogy. A Kormányzati Tájékoztatási Központ ugyanis bejelentette, hogy az ELIOS-ügy nem volt más, mint a brüsszeli hatóság kampányjelentése. Vagyis az átlátszó hazugságot még az orrunk alá is dörgölik eképp:

Több hónapos hatósági vizsgálat után bebizonyosodott, hogy az Elios-jelentés nem volt más, mint egy brüsszeli  kampányjelentés. A tavaszi országgyűlési választások előtt bevándorláspárti brüsszeli politikusok kísérletet tettek a magyar választások befolyásolására. A magyar hatóságok minden ügyet kivizsgálnak. Ebben az esetben is ez történt. Az alapos hatósági vizsgálat cáfolta a brüsszeli kampányjelentésben szereplő rágalmakat.

Ha valaki befolyásolta a magyar választásokat, az pont nem Brüsszel volt, sokkal inkább a Fidesz, mely a mai napig vitatható választási győzelmet aratott ez év áprilisában. A mai napig nem tisztázott temérdek olyan eset, mely mandátumokat jelentett a kormánypártnak. Nem Brüsszel, hanem a Fidesz volt az, amely magyarul nem beszélő kamuszavazókat autóval és buszokkal utaztatott különböző választási helyszínekre, mint ahogy szintén a Fidesz műve volt a választók közpénzen történő befolyásolása és átverése. A hatóságok érdemben nem vizsgáltak ki egyetlen esetet sem, ugyanis az nem volt érdekük. A Fidesz volt az egyetlen párt, amelynél nem találtak gyanús kampányfinanszírozást, miközben több milliárd forint közpénzt égettek el a szavazók agymosására.

Hogy mennyire volt alapos az ELIOS-ügy kivizsgálása, azt a rendőrség 444-nek adott válasza is tökéletesen tükrözi. Arra a kérdésre ugyanis, hogy hány embert hallgattak ki a nyomozás során, és kihallgatták-e Tiborcz Istvánt, a következő választ kapták:

Megkeresésével kapcsolatban ajánljuk figyelmébe az ORFK szóvivőjének MTI-nyilatkozatát, amelyet meghaladóan a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad.

Ez a válasz szerintem két lehetséges opciót vet fel. Vagy nem kérdeztek meg az égvilágon senkit, hisz valós nyomozást sem folytattak le Tiborczékkal szemben, vagy pedig fogalmuk sem volt arról, hogy mit válaszolhatnak erre az újságírói kérdésre – nem kapták meg az utasítást a központból -, így ezzel az ócska válasszal próbálták fedezni magukat.

Olyan szinten épül a diktatúra kereszténydemokrácia idehaza, hogy Semjén Zsolt javaslatára betiltanák a tüntetéseket az állami ünnepségek helyszínein. Ezt persze a haza és a szabadság nevében, hiszen hogy máshogy lehetne méltó módon megemlékezni mondjuk ’56-ról? A nemzeti ünnepeken csak és kizárólag a nemzet vezére, Európa keresztény védelmezője, Orbán Viktor beszélhet. Tüntetéseknek, holmi fütyörészésnek nincs helye az ország, vagy legalábbis a főváros egyetlen pontján sem ezeken a napokon. A szólásszabadság, illetve a gyülekezés szabadságának joga ezzel természetesen nem csorbul, hisz a vezér engedélyez napokat, amikor élhetünk ezen jogainkkal.

Mindez a mi érdekünkben történik, mint minden más döntés is, amit az Orbán-kormány az elmúlt években meghozott. A mi érdekünkben lopták el a manyup megtakarításokat és a mi érdekünkben tiltották be a hajléktalanságot is. A szociálisan érzékeny, a keresztényi gyökérséget minden elemében vastagon tartalmazó orbáni kereszténydemokrácia ezzel tehát tovább épül. Hogy mi lehet a következő lépés, azt egyelőre csak találgatni lehet. Az azonban biztos, hogy Orbán nincs ötletek híján, így hát megijedni sem kell.

A 24.hu összehasonlította hogy mennyibe került az öt évvel ezelőtt szintén a Pap László Sportarénában rendezett minden idők birkózó VB-je, illetve mekkora összegett emésztett fel a nemrég lezajlott, szintén minden idők birkózó VB-je. Öt évvel ezelőtt 328 millió forint volt ez az összeg, míg idén ennek hatszorosa, azaz 1,8 milliárd forint! Értem én, hogy infláció meg egyebek, de hogy a jó istenbe emelkedtek meg ilyen mértékben az árak? Netán beszállt Mészáros Lőrinc, esetleg a nemistolvaj  Tiborcz István? Valaki biztosan nagyot szakított ezzel a rendezéssel, a kérdés már csak az, hogy ki. Az is kétségtelen, hogy nem volt semmi olyan megoldandó ügy az egészségügy, esetleg az oktatási rendszer házatáján, ahol 1,8 milliárd forint jól jött volna. Biztos vagyok abban, hogy a Honvéd Kórház szakápolói – akik beígért fizetésükből máig nem láttak egy vasat sem – boldogan nézték minden idők birkózó VB-jét.

Lássuk mai cikkeinket:

Habonyizált emberi erőforrások

Világszínvonalú szemétdomb

Mitől vadultak be ennyire?

Visszaszólt a brüsszeli bürokrata

Ultimátumok helyett

A legutolsó harcos

Ezért sír a szátok?

A nap kommentje pedig Zsuzsától:

Röhögnék, ha volna min. Még ilyen impotens, tehetségtelen, buta, tapló, pénzéhes “ kormány” nem volt sehol a világon! Csörtetnek, mint a rövidlátó rinocérosz és közben mindent, MINDENT tönkretesznek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.