Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A mai nap összefoglalója

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek. A szokásostól eltérően a mai nap összegzése helyett egy rövid jó éjt poszttal búcsúzunk. Volt cikk bőséggel, így nem untatnánk ezzel tovább olvasóinkat, lássuk inkább mik is jelentek meg ma a Szalonnán.

Megzavarják az önkényt a zavartalan pusztításban?

Alattomos gyilkos

Koldus lehetek én is

Kósa Lajos megfejtette

Ötvenhatos kampánybeszéd

Angyal István búcsúlevele

Vérig sértődve

A laktanyába zárt honvédségről

A nap kommentje pedig Sándornétől érkezett:

Szóval, akik (jelenlegi kornányunk díszes tagjai) a rendszerváltáskor ott toporogtak és ajvékoltak, hogy Nagy Imrét újratemetni, elismerni stb, most azt mondják kétes a múltja? Az eszem megáll! Én forgószelet (tornádót) élőben még nem láttam, de szerintem lehellet ezeknek a viselkedéséhez, kommunikációjához képest.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.