Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem mindenki őrült meg idehaza, még nem mindenki

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Orbán Viktor a holnapi napon visszatér, méghozzá nem is akárhogyan. Az MTI által publikált program szerint Matteo Salvinivel fog találkozni Milánóban, hogy kitárgyalják többek között a menekültkérdést és ismerve kettejüket, megoldást találjanak a problémára. A találkozó ellen egyébként egy több ezres tüntetés szerveződik. Itt azonban még nem ér véget Orbán Viktor utazgatása, ugyanis meghívták őt a Kirgizisztánban tartott Nomád Világjátékokra, ahol diktátorok egész sorával elegyedhet beszélgetésbe. Ott lesz ugyanis többek között Erdogan, valamint Ilham Aliyev is, akikkel a miniszterek elnöke jó kapcsolatot ápol. Ezt követően, szeptember 18-án Moszkvába látogat, hogy találkozzon a keleti diktátorok legdiktátorabbikjával, Vladimir Putyinnal. A kormányfő tehát nem aprózza el visszatérését. Azt már csak remélni merjük, hogy nem fog holmi kapitalista országok légitársaságaival repkedni, mikor itt van nem is egy honvédségi repülő, ami kiszolgálja Orbán Viktor kényelmét. Ez persze nem kormánygép, de azért mégis csak jól tud jönni.

Az ATV információ szerint Szijjártó Péter – és vele a kormány – kőkemény időszakra készül. Hogy vajon mégis mitől kell tartani? Igen, kitalálták, Soros. Egyszerűen képtelenek leállni a témával, már lassan a megvédést is megvédik a filantróp Soros Györgytől ha kell. A nagyköveti értekezleten, diplomaták elmondása alapján a következőket mondta Szijjártó:

a migrációpárti erők egy újabb, elkeseredett rohamot kezdtek el Magyarország ellen. Megalapozottan lehet mondani, hogy egy kőkemény időszak előtt állunk, ami azt teszi szükségessé, hogy minden eddiginél jobban megacélozzuk magunkat, és minden erőnkkel harcoljunk a magyar érdekekért

Szijjárt Péter tehát harcba indul. Az ENSZ, az EU és már a fene sem tudja követni ki más ellen is harcot indító Péter nem riad meg senkitől és semmitől. Ha kell Trumpot, vagy Erdogant is megregulázzák, ugyanis a magyar érdekekkel szemben senki sem mehet. Orbán Viktor és kormánya megvédi a magyar népet a gaz, ártó szándékú migránsoktól és migránspárti erőktől, élükön Soros Györggyel. Sajnálatos módon nem lehet egy perc nyugtunk sem, mivel a fél világ – sőt talán az egész világ – Magyarország vesztét kívánja. Reméljük ezúttal, így 8 év után végre sikerül megnyerni a háborút, hogy aztán királyunk, Orbán Viktor végre átvehesse az irányítást egész Európa felett.

A háború mellett szakítsunk egy kis időt Orbán legjobb barátjának és strómanjának családi ügyeire is. Mészáros Lőrinc fia ugyanis apja hagyományait követve jogtalanul próbál – eddig sikeresen – eltulajdonítani valami olyat, ami bizony nem az övé. A NER háza táján ez már ugyan megszokott, de Mészáros fia még csak most kezd belerázódni a dologba. Történt ugyanis, hogy három bélmegyeri vadászt megfosztottak vadászati engedélyüktől, melynek oka elég egyszerű. A területen – ahol a vadászok eddig tevékenykedtek – van egy kastély, ami Mészáros Lőrinc tulajdona. Igen ám, csak az azt körülvevő terület az államé, valamint a vadászoké, legalábbis az volt. A területet ugyanis megpályázta egy  másik vadásztársaság, – melyet mit ad isten, pont Mészáros Lőrinc fia irányít – és meg is nyert.

A vadászati területétől jogtalanul megfosztott 3 férfi azonban bírósághoz fordult és csoda számba menő győzelmet arattak. A bíróság minden esetben nekik adott igazat. Na de idehaza egy jogerős bírósági ítélet körülbelül semmire nem elég, ha az ellenfél a kormány közeléből érkezik. Ez történt itt is, ugyanis a bírósági ítéletet megtámadta a Mészáros család egyik alkalmazottja – aki egyébként két évvel korábban megszavazta, hogy a vadászati jog Mészáros fiához kerüljön – így pedig az a furcsa jogi helyzet állt elő, hogy újra szavazni kell a vadászati jogokról. Az pedig, hogy ki lesz a győztes, szerintem nem kérdés senki számára. Tanulság az sajnos nincs. A hatalom ugyanis a bírósági döntés ellenére is megtarthatja azt, amit jogtalanul szerzett meg.

Na de hogy ne tűnjön minden ilyen reménytelennek, lássunk egy jó hírt is, a Borsod-megyei Bódvarákóról. A kicsiny falu polgármestere felfüggesztett börtönbüntetést kapott falopás miatt. Erről valamiért elfelejtette tájékoztatni az önkormányzatot, azonban amint kiderült a történet, a hivatal kirúgta Farkas Árpádot. aki azonban nem adta fel. Az újonnan kiírt polgármesterválasztáson ő is elindult, de alulmaradt kihívójával, a független Dámóczi Attila Miklóssal szemben. A történet azért is meglepő, mert számos korábbi példa mutatta, hogy még akkor is egykori polgármesterüket választják a helyi lakosok, ha arról bizonyítottan is kiderült, hogy lopott, csalt és hazudott. Bódvarákó azonban némi reményt adhat azok számára, akik már készülnek végleg feladni. Nem mindenki őrült meg idehaza, még nem mindenki.

Lássuk mai cikkeinket:

Bírálhatatlanság, kicsinyesség, fekáliarágás

Sok fogahullott munkásőr és házmester a mi pénzünkből legyártott milliós műfogsort villogtatva acsarkodik a kormánypártban

Berlin

Kovács Zoltán már megint megmondta

Gyere haza! Ha már pofátlanul elmentél

Ha ránk hallgattok, ezután is a Fideszre szavaztok

Rettenetes virágének

A nap kommentje pedig Lucáé:

El a kezekkel Moldova Györgytől, kevés olyan fiatal van, aki annyira önazonos, aki annyira vállalta a baloldaliságát egész életében, Aki nem csupán szellemileg friss, hanem fizilailag is, járja az országot a jegyzetfüzetével, beszélget, aki remek szociográfikat írt, saját tapasztalatai alapján bányászoktól vasutasokig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.