Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt nem lehet tanulni, erre születni kell

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép is az, amikor egy propagandista megfeszül hogy bizonyítsa: az ő nyelve sokkal hosszabb és bársonyosabb mint a másik propagandista nyelve. Meg kell küzdeni a fizetésért, szó se róla. Miután a pillanatnyilag legyőzendő ellenség határokon belül található, egyszerűbb a feladat. Csak el kell magyarázni az együgyű híveknek, hogy nekik mindenki rosszat akar, kizárólag Orbán Viktor a helikopter. A cél érdekében bármekkora baromságot és hazugságot simán össze lehet hordani, a célközönségre egyébként sem jellemző a kimagasló intellektus, boldogan benyalnak bármit, ami alátámasztja a saját nagyszerűségükbe vetett feltétlen hitet.

A PestiSrácok is remekül teljesít a közpénzért folyó versenyben, de még közülük is kimagaslik Füssy Angéla, aki annyira laza, szexi, trendi és fancy, hogy még ezen a hőguta-gyanús napon is leveri az embert a hideg veríték, ha óvatlanul belegyalogol valamelyik gondosan elhelyezett remekművébe.

Most arról mesél a szemöldökkárosult íróasszony, hogy teljesen félre lett értve a múltkori PS cikk, amit az otthonápolás emberibb támogatásának eléréséért tüntetőkről sikerült kerekítenie (láss csodát!) ugyanennek a nem túlságosan tehetséges, de legalább igen törekvő alkalmazottnak. Mi is megemlékeztünk a gusztustalan irományról, nyilván mások is. Füssy újabb lapot húzott tizenkilencre és ahogy az várható is volt ezen a szinten, nem történt semmi váratlan. Nem sikerült elmagyarázni, hogy az ocsmány cikke a jóindulat terméke, de a friss gyártmányban legalább több hülyeséget hordott össze. Gondolom kicsinek találta az akkori rakást, megtoldotta egy talicskányi anyaggal.

A jelenlegi irományban arról mesélget – amellett persze, hogy őt direkt félremagyarázták az ellenségek -, hogy az ellenség (mindenki ellenség, aki nem Orbán-hívő) megpróbált rátelepedni a sérült családtagjuk gondozását vállalók problémáira és ezt az ő – mármint Füssy – erkölcsi érzéke nem tűrheti, mert az van neki. Tehát a baj nem az, hogy írt egy okádék cikket előzőleg, amiben mindenkit mocskolt, aki szót mert emelni az otthonápolási díj emeléséért, hanem az, hogy az ő haladó szellemét nem érti a tanulatlan tömeg. De most jól megmagyarázza, hogy nála az igazság.

Sikerült kerítenie egy sérült gyermeket nevelő házaspárt és szívfacsaró történettel rukkolt elő. Ehhez természetesen felhasználta a házaspárt – vannak fotók a gyerekről is – és közös erővel igyekeztek elmagyarázni a tátott szájú olvasóknak, hogy a rohadék ellenzék megpróbálja felhasználni a sérült gyermekeket a politikai haszonszerzéshez. A cikk főszereplői nem is tudtak arról, hogy Soros-katonák szervezték a demonstrációt, mert ha tudtak volna, akkor mi van? Akkor ők nem demonstrálnak? Most vajon miért érezték szükségét? Azt hitték a Fidesz szervezte, vagy mi a helyzet?

Különösen megható az a rész az irományban, amikor a szülők hálatelt szívvel mesélnek arról: ők bizony most sokkal több támogatást kapnak, mint régebben. Itt jegyezném meg az egysejtűek kedvéért: a gyermek, akinek a betegségére Füssy felépítette ezt az önmosdató, mindenkit mocskoló cikkentyűt, kilenc éves. Ismétlem: kilenc éves. És most a meghatott szülők szinte elégedettek, mert több a támogatás, mint az elmúlt időszakban. Mikor? Az előző Orbán-kormány alatt, vagy az azt megelőző Orbán-kormány alatt?

Az aljas Soros-bérencek mellett felbukkant egy újabb ellenség, amelyik a sérült emberek vérének szívásán kíván meggazdagodni. Idézem a cikkből az édesanya szavait, már amennyiben valóban ő mondta és ezt mondta:

Sokkal több támogatást kapunk most, mint korábban. Az is hatalmas segítség, hogy a méregdrága eszközöket megkapjuk közgyógyellátásra az államtól. Például csak egy olyan babakocsi, amiben Katit ki tudjuk vinni az utcára, 300 ezer forintba kerül. Gyakorlatilag minden eszköz, amit a fogyatékkal élőknek gyártanak, horribilis összegbe kerül. Talán a gyártók és a kereskedők is úgy vannak vele, nekik úgyis meg kell venni, no meg nekik úgyis az állam finanszírozza

Az nem lehet véletlenül, hogy azért drágák ezek az eszközök, mert speciális anyagból, speciális módon kell elkészíteni őket és nem tömegtermelésben előállított tucatgyártmányok? Csak kérdem.

Egészen penetráns, ahogy a közpénzből eltartott propagandista az egyik nyelvével a saját sarát igyekszik másokra kenni, a másik nyelvével a civil szervezeteket mocskolja, a harmadik nyelvével sorosozik egyet, a negyedik nyelvével azzal vádol mindenkit, hogy a sérült csalágtagot ápolókra telepedve igyekszik politikai tőkét, vagy népszerűséget kovácsolni önmagának, az ötödik nyelvével ő maga igyekszik ennek a családnak a nyakán feljebb vergődni a fizetési listán, a hatodik nyelvét mindeközben egy pillanatra sem húzza ki a biztonságos langymelegből.

Ez kérem tehetség. Ezt nem lehet tanulni, erre születni kell.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.