Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A fideszes újságírás erkölcsi mércéje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

EZT A MOCSKOS CSŰRHÉT,EGYENKÉNT KELL LEVADÁSZNI,MOST MÁR JOGSZABÁLY IS VAN ERRE—-ADDIG KELL BŰNTETGETNI,MÍG ELFOGYNAK ÉS BEFEJEZIK A TÜNTIKÉZÉST—ÉS EGYÉBKÉNT AMINEK A MOCSKÁT AZ ÉN ADÓMBÓL KELL ELTAKARÍTANI UTÁNUK!!!!!!!!!

A nép hangja. A fülkeforradalmi kereszténynemzeti konzervatív értékrendet a Fidesszel büszkén megosztó honfitársunk véleménye.

A képlet egyszerű : egyszerűen be kell fogni a száját,és ki kell tépni a fullánkját/nyelvét/ ezeknek a hitvány,gyalázatos gazembereknek !!!

Ez egy másik markáns elképzelés, vagy inkább követelés.

Márcsak a buzeránsok hiányoznak..
Jönni fognak.

Eláruljam, kiknek kívánnak ilyen szépeket és jókat a kedves honfitársaink? Azoknak, akik az otthonápolást végzők helyzetének javításáért tüntetni merészelnek. Ma az a helyzet, hogy aki napi 24 órás felügyeletre és gondozásra szoruló családtagját ápolja, az nem tehet mást, mint feladja a munkáját. Jó esetben kaphat nem egészen 30 ezer forint ápolási díjat, a legmagasabb összeg, ami járhat kevesebb mint 60 ezer forint. De aki az Alzheimeres szülőt, nagyszülőt ápolja, annak például nem jár, mert az nem betegség. Ahogy a Parkinson-kór sem és bármilyen okból kialakuló elmezavar, vagy demencia sem. A jogszabály pontosan meghatározza, ki lehet súlyosan fogyatékos úgy, hogy még jár az ápolási díj:

Értelmi akadályozottsága genetikai, illetőleg magzati károsodás vagy szülési trauma következtében, továbbá tizennegyedik életévét megelőzően bekövetkező súlyos betegség miatt középsúlyos vagy annál nagyobb mértékű, továbbá aki IQ értékétől függetlenül a személyiség egészét érintő (pervazív) fejlődési zavarban szenved, és az autonómiai tesztek alapján állapota súlyosnak vagy középsúlyosnak minősíthető (BNO szerinti besorolása: F84.0-F84.9)

Tehát számos olyan helyzet van, amikor valaki tartósan folyamatos ápolásra szorul, de még a nyomorult ápolási díj sem jár. Az a családtag, aki vállalja az ilyen beteg gondozását, a saját megélhetését és majdani nyugdíját áldozza fel. Igaz ugyan, hogy tíz év alatt emelkedett valamennyit az ápolási díj, de párhuzamosan számos támogatás is elveszett. Közlekedési támogatás, benzinpénz, pelenkatámogatás (nem tudom ezek hivatalos nevét és most nem is fontos). A gondozásra szoruló emberek családjai lehetetlen és megoldhatatlan helyzetben vannak. Segítséget kérnek.

Az belátható, hogy aki napi 24 órában ápol egy beteg embert, az nem fog tudni kimenni az utcára tüntetni, hogy felhívja a figyelmet a problémáira. Kimennek helyettük mások. És most erről a másokról írt egy pompázatos leleplező, uszító, gúnyos, undorító cikket egy Füssy Angéla nevű illető a PestiSrácok néven a Fidesznek dolgozó gyáregységben. Az az elemi gyűlölet, az a lihegve megfelelni akarás ami az irományból sugárzik, egészen elképesztő. A romboló hatása az írásnak egyértelmű, gondoljunk csak a cikk elején idézett hozzászólásokra.

Nem maga a cikk tett kíváncsivá – naponta olvashatunk ilyeneket bármelyik közpénzből működő, önmagát médiaként hirdető kanálison -, hanem a cikk írójának motivációja. Mi vezérelhet valakit, aki egy ennyire egyértelműen fontos ügyet képes ilyen alpári módon támadni?

Bizonyára csak egy töredékét leltem meg Füssy Angéla hátterének, nem is szándékoztam túl sok időt erre szánni, de amit leltem, az önmagában elég ahhoz, hogy rájöjjek: nem elvekről, még csak nem is politikai hovatartozásról van itt szó, hanem önös érdekekről, üzleti vállalkozásról.

A PestiSrácok nem az egyetlen munkahelye Füssynek. Van egy másik.

Az Omega Hírek ugyan döglődni látszik, amennyiben az utolsó cikkek tavaly jelentek meg a portálon, de a hivatalos cégkivonata megtalálható, nincs felszámolás alatt. Tehát jogilag működik. Ez az Omega Hírek Impresszuma, benne a kiadóval:

A Pannon Értékmentő és Média Szolgáltató Kft. tulajdonosa kiderül a céges adatbázisból:

Nézzük, mi is a Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány.

A bírósági bejegyzés szerint az alapítvány (nem közhasznú) célja:

A térség múltját és jelenét bemutató kiadványok készítése. -Részvétel a térségben élők számára nyújtandó képzések, továbbképzések megszervezésében. – Szakmai konferenciák, kultúrális programok szervezése. – Aktív részvétel a térség hagyományainak, értékeinek megőrzésében, a következő generáció számára történő közvetítésésben. – Szabad információáramlás biztosítása érdekében térségi médiumok létrehozása. – Elősegíteni a térségben tevékenykedő ciil szervezetek hatékonyabb együtműködését.

Szép célok. A bevételük így fest:

Tehát ezt a nagyszerű egyesületet, mely az Omega Hírek nevű kiadványt működteti, ahol Füssy Angéla főszerkesztő, annyira jónak találta az EMMI is, az önkormányzat is, hogy rendszeres támogatást nyújt. Nézzük, kinek a nevéhez fűződik az egyesület.

Már csak egy dolog maradt hátra. Hogy kiderítsük, kicsoda dr. Horváth Zsolt. Bizony nem más ő, mint nagy valószínűséggel az, akiről az alábbi cikk szól:

Zugírászat miatt jogerősen elítélték Horváth Zsolt fideszes képviselőt

Ezek szerint – a doktori fokozatból gondolom – azóta megszerezte a jogi végzettséget. Még valamit érdemes lehet tudni Horváth Zsoltról. Ezt pedig Kész Zoltántól tudjuk:

A helyi Fidesztől és a párt által pénzelt, nemrég veszprémi érdekeltségbe került Pesti Srácok nevű propagandaoldaltól pedig annyi válaszra futotta, hogy én “hajtom végre” a legnagyobb korrupciót, bár nem derült ki, hogy mivel. Ráadásul az engem lejáratni próbáló cikkeket azzal a szegény Füssy Angélával íratják, aki Horváth Zsolt volt fideszes képviselő élettársa. Annak a Horváth Zsoltnak, akit 2013-ban jogerősen elítéltek zugírászatért.

Összegzem. Teljes erkölcsi nagyságának tudatában ócsárolja és mocskolja azokat az embereket, akik a háziápolást végzők reménytelen helyzetének megoldásáért tüntetnek – arra hivatkozva, hogy Soros György katonái ők és főállásban tüntetnek hol ezért, hol azért – az a Füssy Angéla, aki a közpénzből eltartott PestiSrácoktól húzza a fizetését, mellette főszerkesztője egy olyan lapnak, amely lapnak egy olyan egyesület a tulajdonosa, amely egyesület minden évben milliós támogatást kap az EMMI-től és amely egyesület egyszemélyi képviselője az ő élettársa, egy fideszes képviselő.

Hát ez aztán az erkölcsi mérce, szó se róla.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!