Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Hacsaknem Blog


Mér’ ilyen baromállatok ezek? Örüljenek, hogy vehetnek levegőt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na ezért kell ezeket zusammen cuzámmen leszarni úgy, ahogy vannak. Tökmindegy, hogy mit beszélnek. Örüljenek, hogy vehetnek levegőt. 

Ezzel a humanizmustól, mélykeresztény toleranciától és emberbaráti szeretettől szétrobbanó gondolattal zárta a lovagkeresztes aranyszájú megmondóember Mészáros jó minőségű tévéjének hétfő esti soros adásában azt a bájcsevejt, amit – megboldogult Lovas István fájó hiányában – kénytelen volt csupán a nem munkásőr Bencsik Andrással és a valamelyik másik futószalagon hazudozó, hergelő kormányzati szócső főszerkesztőjeként üzemelő alattvalóval lefolytatni.

Nem vagyok perverz, nem lelem különösebb örömömet az effajta, közpénzzel nagyvonalúan honorált propagandisztikus eszmecserékben, de ha már így alakult (köszönöm, hogy a kollégák gondoskodnak az idegállapotomról és megtalálják az ilyen és ehhez hasonló ínyencségeket), újra megállapítom: ilyen jellegű őszinte, tajtékzó dühvel és gyűlölettel ebben a vegytiszta formában (értsd: mint B. Zsolt villámló tekintetében és indulatos trágárkodásában) sehol máshol nem találkoztam. Eddig. Tudom, ez semennyire nem újdonság, de a homokba dugott fej meg nem gyógyír az elmeháborra, úgyhogy.

A szokásos színvonalat szállító csacsparti központi felháborodnivalója magától értetődően adott volt a brüsszeli terítéken lévő Sargentini jelentésnek köszönhetően, de természetesen sok minden más is belefért a fröcsögő szájkaratéba. Az egyik leghervasztóbban röhögséges konzekvenciába – miszerint Sargentini az uniós adófizetők pénzén héderel Brüsszelben, a jelentést helyette megírták, ő beadta, elfogadtatta és fogalma sincs, hogy mi van benne – most nem kívánok belemenni, mert ha Deutsch Tamásra gondolok héderelésileg meg uniós adófizetői pénzileg, akkor máris kár ide minden további kommentár.

A kretén, fafejű, kockafejű brüsszeli bürokraták (by Bencsik professzor) válogatott gyalázásának szemléltetésébe most nem mennék bele, viszont kemény 40 perc után a disztingvált kormányfelszopó úriemberek elérkeztek a végszót felvezető vinnyognivalóhoz:

B. Zs.: Van ez az Ujhelyi István nevű fehérjehalmaz, aki még egy évig ott fog rohadni Brüsszelbe’ és ez most megint telekürtölte a Uniót, hogy náci-nyilas rémuralom veszi kezdetét Magyarországon újfent (gúnyos röhögés – szerk.), merthogy a KDNP ifjúsági szervezete, aki Soros-féle NGO-k székházaira matricát ragasztott, hogy migrációt segítő szervezet, az a Népszínház utca 16. szám alatt, ahol a Amnesty International vagy a Menedék Egyesület, a frász se tudja melyik székel…

B. A.: Mindegy, egyforma…

Tisóczki Flóra ifjú kereszténydemokrata matricát helyez el egy csillagos ház homlokzatán, egy olyan szervezetet megbélyegezve, amely a magyar kormány által befogadott menekültek integrációján dolgozik. (Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA)

B. Zs.: Egyébként erre mondta drága nagyim: secko jedno (azaz teljesen mindegy – szerk.), így van. Kiragasztották ezt a matricát és másnap ugye megjelent a hír, hogy csillagos házat matricázott a KDNP ifjúsági szervezete. (…) Honnan a megfeketedett leprából kéne tudni, hogy melyik volt a csillagos ház? (…) Másrészt ha csillagos ház volt, ez mit jelent? Hogy örök időkre tilos ott bármiféle politikai véleményt nyilvánítani, mert akik bent laknak, elő fognak ugrani, hogy huhu, minket ne tessék bántani, ez csillagos ház volt 70 éve? Nem elmegy mindenki télleg abba a jó búbánatos édesanyjába? És ebből Brüsszelben természetesen most botrány van, óóóóóó, ott a csillagos ház, jézusmária. Ha meg cigányokat vernek agyon az ukránok, akkor meg mindenki félrenéz.

H.G.: Mer’ Ujhelyi Pilu volt olyan drága és az összes európai parlamenti képviselőnek elküldte, hogy itt csillagos házakat bélyegeznek meg a KDNP-sek, mer persze hogy mindig a keresztények csinálják a balhét (B. Zs. közben nyerítve röhög – szerk.), így volt már a történelemben is. (…) Szóval hogy ez az Ujhelyi-féle lelkület (…) itthon jól elszórakozgatunk az Ujhelyi-féléken, csillagos ház, persze. Röhögünk rajta, tovább lapozunk, mert tudjuk, hogy az egész egy vihar a biliben, egy kamubotrány. De a szerencsétlen európai politikus azt látja, hogy na, az Orbánék megint fasiszták. Ránéz, megjegyzi a kis fejében… Tehát ez a fajta télleg aljas lejáratás, amit ezek Brüsszelben csinálnak… ők csak azért vannak ott… és hiába mondják, hogy ők nem a magyarokat, hanem a magyar kormányt… a magyarokról gondolják azt ilyenkor az uniós politikusok, hogy hát ezek fasiszták, ezek nem tisztelik a jogokat, úgyhogy azért ilyen fajta hazaárulásra ritkán adódik példa.

B. Zs.: Értem én, hogy ezt gondolják azér’ mer’ Ujhelyi Pilók azok, amik. (…) Időnként még az I. kerületben is, ahol van szerencsém lakni, időnként a önkormányzat kitesz papírt a házra, hogy mittudomén ne engedjük ki a kutyát, macskát, házi kedvencet 23-án, 24-én, mer’ rovarirtás lesz. Na most ha csillagos házra kirakják, hogy holnap rovarirtás lesz, akkor is fő kell háborodni? Bbbrrruuuuu, kirakták a csillagos házra, hogy rovarirtás lesz, és úúúúúú, akkor mindenki érzi az áthallást? Mér’ ilyen baromállatok ezek?

B. A.: Nem barom, ez egy elvetemült politikai bűnöző. Ugyanis ők úgy dolgoznak, lásd a Sargentini-jelentést (kiejtés: szargentini – szerk.), hogy ők pontosan tudják, hogy Magyarországon nincs semmi gond, de muszáj gyártani bizonyítékokat. Tehát most az Ujhelyi azt mondja, hogy megbélyegeztek egy volt csillagos házat, mer’ ezek látens fasiszták. De ott kint, a fafejű, kockafejű brüsszeli bürokraták kipipálják, hogy Magyarországon fasizmus van, és oda berakják ezt az eseményt. És akkor két-három ilyen esemény, nem házasodhatnak a homoszexuális négerek sem, s akkor ez elég ahhoz, hogy Magyarországon fel lehet sorolni, hogy milyen őrületes veszélyben forog a demokrácia. Az ember csak azt nem érti, hogy… Mert önmagában az, hogy valaki szocialista politikus, az feltételez valami fajta mentális problémát, na de hogy lehet egy embernek ilyen mélyre süllyedni, mint ez az Ujhelyi István? Szóval hogy lehet valaki ilyen gyalázatosan ellensége a saját hazájának, ezt én egyszerűen nem is tudom megfejteni. Ez szerintem egyre inkább orvosi eset, ezt józan ésszel nem lehet követni.

B. Zs.: Valamelyik Soros segge körül tevékenykedő NGO – Amnesty vagy Menedék vagy tökmindegy, valamelyik a secko jedno-k közül, aki ott ül a Népszínház utcában és rárakták az ajtajára, hogy migránsokat segítő egyesület… s ott ültek, eltom képzelni, ültek ott a félhomályos büdösbe’ és azon gondolkoztak, hogy hogy vágjunk vissza. Sakko’ valaki előásta, gondolom, vagy jött a hír, hogy gyerekek, hát ez egy csillagos ház volt, most akkor kezdjünk el hisztizni. Tehát azér’ matricáznak föl, hogy Sorost segítők vagyunk, mer… ez ugyanaz, mint hogy a Soros-plakát az antiszemita, mer’ speciel Soros zsidó. Igaz, hogy nem az a baj vele, hogy zsidó, hanem amit csinál, de mindegy. Mer’ emögé a sánc mögé fogunk bemenekülni, mert ez a legutolsó sánc. Amúgy pedig ma Brüsszel ott tart, hogy Párizsban, Németországban zsidókat támadnak és ölnek meg az utcán, a saját lakásukban, effektív pogromokat végeznek dzsihadista, ótvar, szemét, muszlim, rohadék arabok zsidók ellen, de az nem számít. De ha Magyarországon kiraksz egy matricát egy volt 70 éve csillagos házra, akkor itt nyilas rémuralom van. Na ezért kell ezeket zusammen cuzámmen leszarni úgy, ahogy vannak. Tökmindegy, hogy mit beszélnek. Örüljenek, hogy vehetnek levegőt. 

Hát mit is mondjak röviden? Ahhoz képest, hogy mindenkit le kell szarni, aki nem veletek van, már megint jó nagy segget sikerült kerekíteni a bagatellizáló hazugságoknak. Szóval itt tart ma a kétharmados hatalom. A felszopómunkásokkal üzen, hogy örüljön mindenki, aki nem velük van, hogy egyáltalán még megengedik, hogy levegőt vegyen. Nem Ujhelyi a lényeg, nem Bézsé, nem Hágé és nem Béá a lényeg, hanem ez az egész ordas megvetés és gyűlölet, ami ezekből a közpénzkurvákból árad mindazok felé is, akiknek a pénzén ők héderelnek és hakniznak egyik fideszes kanálisról a másikra, miközben -stílszerűen – az európai adófizetők pénzét féltik.

És igen, ül a nemzeti érzelmű honpolgár, és hallgatja a cinikus hazugságokat. És soha nem fogja megtudni jelen esetben, hogy Ujhelyi Pilu semmi mást nem tett, mint hogy ezen a rosszízű, köpedelem matricázáson felháborodott zsidó emberek egyikének levelét továbbította az Európai Parlamentben ülő képviselőknek. Mert őt személy szerint, zsidóként bántja az, hogy egy kormánypárt sötét, véres korokat idéző manőverekkel próbál hatalomban maradni és előremutató munka és építkezés helyett matricázó akciókat folytat és ássa fáradhatatlanul a lövészárkot a társadalom egyes részei között. Hergelnek, uszítanak, hazaárulóznak és izzadságszaggal keveredő rablómesékkel (rovarirtás??!!) illusztrálják, hogy itt ők a helikopterek.

Másfelől meg – és ez a lényeg – egyre félelmetesebb ez az egész. Nem az útszéli anyázás, baromállatozás, elmebetegezés miatt (nekem simán belefér a véleménynyilvánítás szabadságába; ja nem, az anyázás soha semmilyen körülmények között), hanem az, hogy ezek hétről hétre arról beszélnek, hogy ha tehetnék ebben az országban már sokan nem vehetnének levegőt. Leírják, elmondják, hogy aki mást gondol, mint ők, annak a puszta létezése is tűrhetetlen. Egyre gyakrabban, egyre hangosabban vicsorogva. Úgyhogy bármennyire unalmas és közhelyes, ebből a mocsokból soha nem állunk talpra. De minden újabb kétharmaddal mélyebbre süllyedünk, aztán majd a hangos és érthető, viszkető tenyerű vélemény valóra válik. Én is leírom: ne legyen igazunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.