Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kiütik a döglött dakota lovat a vezér hájas segge alól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondhatnám, hogy én megmondtam. Írtunk erről sokan, sokszor. Na és akkor mi van? – kérdi a nagyon okos honpolgár. Ugyanaz, aki tegnap még paranoiás hülyének nevezett mindenkit, aki azt állította, Orbán rendszere a saját polgárai ellen támad, mert elfogytak a külső ellenségek. Azok legalábbis elfogytak, akik felhasználhatóak lennének a hívek hergelésére, márpedig ez a kormányprogram. Ez egy hergeléses rendszerű maffiaállam. Arról is rendszeresen igyekszünk meggyőzni az olvasókat, hogy nem megoldás, ha homokba dugjuk a fejünket. A pártpropaganda olvasása nem öncélú mazochizmus, hanem a Fidesz olyan üzenőfüzetének figyelemmel kísérése, amiből jól ki lehet olvasni a kormánypárt céljait és terveit.

A PestiSrácok szombati vezércikke szinte észrevétlenül csurgott le a lefolyón (oda, ahol a helye van), de szerintem súlyos hiba figyelmen kívül hagyni, mit üzen nekünk a teljhatalmú egypártrendszer feje. Ajánlom a cikket elolvasásra minden jó gyomrú érdeklődőnek, én csak az utolsó bekezdést idézem:

Az történik ugyanis, hogy Európa árulói, opportunistái, a liberális fősodortól megrettenő, a lazacos szendviccsel járó meghívásokról lemondani nem akaró senkijei, hirtelen elkezdtek leszakadni a szélsőliberális elmebetegek genocídiumának támogatásáról és már nem várják el az államuk eredeti polgáraitól, hogy azok mindenüket, a lányaiktól a földjükig, önként fiatal muszlim férfiaknak adják át. Hirtelen újra fontos lesz a határok megvédése, esetleg az illegálisan Európában tartózkodók kitoloncolása. Néhány hónap és a bajorokon kívül mások is elkezdenek majd a keresztény gyökereikről beszélni és esetleg némelyek még azt a gesztust is megteszik majd, hogy a kereszténységet egyenrangúnak ismerik el az iszlámmal. Ezen azért ne hatódjunk meg. Mert még ezeket az apróságokat is hazudják és csak azért mondják, hogy elhitessék már mást akarnak, nem a legrosszabb megoldást választják, hanem a legjobbat. Ha hiszünk nekik, mi magunk választjuk a legundorítóbb megoldást, amely egyúttal a legrosszabb is, mert csak lelassítja és láthatatlanná teszi azt, amit a szélsőliberálisok a zöld, szociáldemokrata, néppárti és egyéb mindenféle baloldali színekben műveltek Európával az elmúlt években.

A legundorítóbb megoldás ugyanis az, hogy az árulók elárulják gyorsan az árulást és hozzánk csatlakoznak, hogy elhitessék velünk, győztünk.

Pedig csak akkor győzünk majd, ha az utolsó liberális az utolsó muszlimmal együtt takarodik ki Európából.

Úgy tűnik, nem érdeke az Orbán-rezsimnek, hogy Európa közös akarattal és erővel megoldást találjon a menekültválságra. Ha ez megtörténik, kiütik a döglött dakota lovat a vezér hájas segge alól, pedig ő ezen a rigormortiszos patáson óhajtott bevágtatni a trónterembe. Erre mi történik? Az Unió többi országa sem kíván nyakló nélkül befogadni mindenkit (tegyük hozzá, hogy a valóban védelemre szoruló menekültekkel más a helyzet, őket más országokban képesek különválasztani a gazdasági migránsoktól és főleg a terroristáktól). Sőt, tervet kovácsolnak, hogyan lehet megállítani a népvándorlást. Ez szuper, győzött a mi Viktorunk! – sikolthatná az egyszeri szurkoló, de azzal kell szembesülnie, hogy az ő Viktor vezére nemhogy nem boldog ettől, hanem kezd pánikba esni.

Most mi a túró van? Semmi különös, csak baromi nehéz úgy harcolni az Unióval, hogy egy oldalon állnak. Márpedig harcolni kell, ellenségre szükség van. Úgyhogy most azt találták ki okosék, hogy egyrészt unióék nem is gondolják komolyan, bármit mondanak. Ha ugyanazt mondják, mint Orbán, akkor is hazudnak. Másrészt ki kell jelölni a következő ellenséget, aki ellen harcolni lehet. Jó ideje megy már a hergelés, de itt az ideje kitűzni a lőlapot.

A muszlimok és a liberálisok takarodjanak Európából. A kormánypárt egyik szócsöve gyűlöletbeszéddel operál (a többi is, kétségünk ne legyen) egy vallási közösség és egy világnézet ellen. A mindenki adójából zabáltatott propagandista uszítja Orbán szektáját, hogy ragadjanak fegyvert és üldözzék el azokat a honfitársaikat az országból, vagy akár Európából, akik mást gondolnak a világról, mint amit most éppen az egykor büszke liberális miniszterek elnöke gondolt.

Nem látok különbséget a zsidók ellenni egykori gyűlöletkeltés és a liberálisok elleni hergelés között. Nem látok különbséget a zsidók vagyonának elkobzása és a liberálisnak kikiáltottak ellehetetlenítése között. Nem látok különbséget a zsidók házaira festett, vagy ruhájukra tűzött sárga csillag, és a propagandaoldalak mocskolódása között. És félek, hogy nem fogok különbséget látni a zsidók deportálása, majd legyilkolása és az országban várhatóan – a helyzet romlásával párhuzamos – egyre erősödő gyűlölet tettekké konvertálása között. Ne legyen igazam.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.