Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csipkerózsika, a feminista szingli

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Abban bíztam, hogy illiberális forradalmi konzervatívék majdcsak ráunnak a dologra, de amikor az értékalapon közíró néni azon háborgott, hogy buzi lesz a gyerek, ha megnézi a Billy Elliot történetét feldolgozó darabot, kissé összerándult a szemöldököm. Aztán gyors egymásutánban kétszer is belefutottam a fülkeforradalmi gagyibulváron egy művésztől két cikkbe (egy napon belül). Az egyik arról szól, hogy a pedofil bűnözők transzgendernek vallják magukat, hogy női börtönbe kerülhessenek. Az még semmi, de erről a nyugati liberalizmusnak nevezett szellemi dögvész tehet.

A másik cikk (ugyanitt, ugyenettől a költőtől) még szórakoztatóbb. Ennek a kezdő sorait ide csinálom, mert magam sem mondhatnám szebben:

Az októberben polcokra kerülő Battlefield 5 nevet viselő, first-person shooter játékmenetet kínáló videojáték készítői inkább megmásítják a történelmet, csakhogy megfeleljenek a liberális, genderügyi elvárásoknak.

Nem állítom, hogy folyékonyan értem, miről is van szó. Töredelmesen bevallom, hogy megálltam az evolúcióban valahol az online mahjong körül. Se időm, se késztetésem nincs játszani, tehát nagyjából annyit értek az egész borzalmas tragédiából, hogy valami játékban már női karaktert is lehet választani, ami borzalom és arról is a genderbuzik tehetnek. Vagy ilyesmi.

Most nem térek ki arra, hogy szívem szerint kondoleálnék a közíróknak és közírónéknak(nek), amiért egyrészt eléggé nyilvánvalóan kész partitúrából kénytelenek ihletet meríteni, másrészt szar lehet úgy élni, hogy folyamatosan azt lesik, mibe lehet beletömködni az idióta elméleteket, hogy megfeleljenek az elvárásoknak. Ez azért is veszélyes, mert mint tudjuk, aki sokat jár a malomba, az előbb-utóbb lisztes lesz. Vagy eltörik, most nem tudom pontosan. De jó vége nem lesz, az biztos. Jogos aggodalmamban és mert egy liberális geci vagyok, úgy döntöttem, besegítek propagandáéknak, ne kelljen annyi könyvet átbogarászni a feladat túlteljesítésének szándékával. Nézzük tehát a Keresztény Értékalapú Konzervatív Ősi Erkölcsökkel szembemenő műveket. Már ami hirtelen eszembe jut ebben a hőségben.

Hófehérke és a hét törpe. Eleve úgy kezdődik, hogy hét pasas él együtt az erdő közepén. Hét! Na vajon ők mit csinálnak, amikor rájuk tör a jogos és elvárt szaporodási kedv, de sehol egy értékalapú nő? Na? Mit csinálnak? És kivel csinálják? Undorító! És a slusszpoén csak most jön, mert hirtelen beköltözik hozzájuk egy liberális perszóna, aki megtagadja a család szentségét és lelép otthonról. Belegondolni is gyomorforgató abba, hogy ezt a mesét gyerekek is olvashatják, hallgathatják, megnézhetik moziban, tévében, színházban. Fertő!

Csipkerózsika. Ez a történet mindjárt úgy kezdődik, hogy egy házaspár sehogy nem akar normális úton szaporodni, inkább a mesterséges megtermékenyítést részesítik előnyben. Megszületik a lányuk, aki ugye már a fogantatás módja miatt eleve nem lehet rendes konzervatív nőszemély. Persze ez a viselkedésén is meglátszik. Ahelyett, hogy főzne, mosna, gyereket szülne, egész nap csak alszik. Tipikus feminista szingli tempó. Férjhez menni is csak akkor hajlandó, amikor egy pénzes pasas bukkan fel a színen. Undorító!

Üssed, üssed, botocskám! Ez minden mesék legszörnyűbbike! Mert miről is szól? Van benne egy ember, aki valószínűleg illegálisan vágja a fát az erdőben. Éhezik ő is, a felesége is, de inkább lopni jár, mintsem a közmunkát választaná. Annyira éhezik, hogy miközben lopás közben leül ebédelni, egy arra mászkáló pasas ételt kér tőle. A nagy éhező, aki leült enni. Figyelünk, ugye? És vajon miért mászkál az erdőben egyedül a másik pasas? És miért szólít le egy idegen férfit? Kenyeret kért, na persze. Szóval történt köztük valami, amiért cserébe a fatolvaj kapott egy abroszt, amin csak úgy, magától megtermett az étel. Reális. Biztosan finom lehetett az a száraz kenyér, amit a közmunkához lusta éhező osztogatott a susnyásban, mert másodszor is bejelentkezett rá az idegen férfi. Most sem volt hálátlan, egy olyan birkát adott köszönetképpen, amelyiknek a gyapjából pénz potyogott. Remélem, mindenki érti a súlyos áthallásokat. A magától – mondhatni közpénzből – terülő abrosz és a pénzt termő birka! Emlékezzünk csak vissza, mivel szokták vádolni a haladó újságírók Orbán Viktort és körét! Na ugye! De az állítólagos mese vége nem más, mind liberálfasiszta hazaárulás, uszítás, gyűlöletkeltés! Mert harmadszor is jön a kenyerespajtás, most egy botot ad a szolgáltatásért cserébe. Egy olyan botot, amelyik magától elver mindenkit, visszaszerzi az állítólag ellopott abroszt és juhot, de még (!!!) a királytól is megvédi a fatolvajt és pereputtyát. Sőt, a királyt agyon is üti! Gyilkosságra való felbujtás! Fertő!

No. Szerintem ennyivel most ellesznek tányérnyalóék. Ha kifogynak a hülye ötletekből, bátran szóljanak, állok rendelkezésre.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.