Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha még mindig nem világos, hogy ezek hadat üzentek a saját polgáraiknak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor most mindenki figyeljen jól. Ha úgy könnyebb, tartsa el a kisujját, állítólag – Szonja szerint legalábbis – az néha segít (igen, Szonja egy kedves olvasónk, kitaláltátok). Idézek:

Többpontos akciótervet készített a kormány a Soros-hálózat tevékenységének megfékezésére – értesült a Magyar Idők. Lapunk úgy tudja, a tervezet szerint megvizsgálnák az amerikai–magyar kettős állampolgárságú Soros György Magyarország területéről kitiltásának törvényi lehetőségét, illetve az ehhez szükséges jogszabály-módosítást.

Ezenkívül nyilvántartásba vennék a bevándorlást támogató szervezeteket, illetve megszüntetnék ezek nonprofit státusát.

Az akcióterv harmadik pontja szerint a migrációt elősegítő szervezetek bevételeire bevándorlásszervezési illetéket vetnének ki.

A lopott pénzből működő pártlap vadhajnali írásából idéztem. Szándékosan eltekintek attól, hogy Lázár János a kormányinfón mit fog előadni és szájbarágni ezekkel az értesülésekkel kapcsolatban, hogy a dühöngő gátlástalanság kormánya miért bólintott rá erre az úgynevezett akciótervre, mert különben mindmeghalunk. Kívülről ismerjük az érvelés minden betűjét. Remélem, mindenki pontosan érti, amit olvas, én sem fogom túlcifrázni. Mit állít a mocsárjogász erkölcsi hulladékok szócsöve?

Hogy Soros Györgyöt sajnos nem lehet kitiltani Magyarország területéről; konkrétan a saját maguk által összetákolt alaptörvény szab gátat a hazafiasságuknak. Nem baj. Akkor módosítanak a módosítanivalón. Ha esetleg kétharmad kell hozzá, és nincs kétharmaduk, majd megoldják valahogy. Látszólag ez a kisebbik baj. Látszólag. A lassan 90 éves Soros György földrajzi helyzetének a világon semmi köze nincs ahhoz a rögeszmés, elmehábor határát súroló, falon túltolt összeesküvés-elmélethez, amit valóságnak, ténynek kiáltottak ki, és amit lelkiismeretfurdalás nélkül (miket beszélek?!) zabáltatnak a néppel. Két éve naponta gyalázzák, rágalmazzák, démonizálják és veszik a szájukra úgy, hogy Soros nem tartózkodik Magyarországon. Ha kitiltják Sorost az országból, kigyógyulnak az ép ésszel felfoghatatlan, korrupt, harácsoló hatalommániájukból? Na, ugye. Zárójelben jegyzem meg, nem mintha engem személyesen felzaklatna vagy összetörne, de a világosság kedvéért: ha és amennyiben a kettős állampolgárságú Soros Györgyöt ki lehet majd tiltani Magyarország területéről, úgy velem is, és bárki mással is meg lehet ezt cselekedni, aki több állampolgársággal rendelkezik, és esetleg egyszer útjában lesz az elvtársaknak és az örök időkre tervezett fideszes hatalomnak.

Ami ennél jóval súlyosabb, bár nem szeretném, ha bárki félreértené: a bevándorlást támogató/migrációt elősegítő szervezetek alatt nem a Rogán Bűnöző Antalhoz és Habony Munkanélküli Árpádhoz köthető letelepedési kötvényekben utazó bűnszervezeteket, de nem is a menekülteket befogadó kormányt támogató CÖF-öket és egyéb árvízkárosultak kéretik érteni. Az előbbiek eddig sem nonprofit alapon működtek, ez utóbbiakat pedig a kormány közpénzből tartja el, hogy a kormány propagandáját nonprofit alapon tolják. Ezek hasznosak és kellenek, mint egy falat kenyér.

Mondanám, ha lenne hozzá gusztusom: öröm és boldogság tapasztalni, hogy mióta kiderült, a nagy pofájuk ellenére mégiscsak végrehajtották a kvótát (lehet rúgkapálni, ezt történt, egyébiránt nagyon helyesen) milyen kétségbeesetten vergődnek, toporzékolnak és nyomják fullba a kretént. Bizony, már migrációs sorvezetőt is szétküldtek a képviselőiknek, ne kelljen hebegniük-habogniuk, hanem lehetőleg mindenki az előre szájbarágott egyenszöveget szajkózza, hátha beveszik a pórok. Ha vicceskedni akarnék, akkor mondanám, hogy dőljünk hátra, hát hiszen semmi más nem történik, mint hogy az illetékfizetéssel legalizálják azt az úgynevezett bevándorlásszervezési tevékenységet. Ami persze egyfelől egy soha bizonyítást nem nyert rágalom, azaz odenáré nagy hazugság, ami ellen másfelől pedig foggal és körömmel harcolnak.

Csakhogy itt nem erről van szó. És az, hogy ez az akcióterv és ezek a beteg ötletek egyáltalán felmerülhettek, pontosan mutatja, hogy miközben kikérik maguknak a sorosistának bélyegzett Freedom House jelentését, minden egészséges, demokráciára emlékeztető önkontrollt elveszítettek (jó, nem most). Elképzelhetőnek tartom, hogy bár Orbánt megpróbálják elszigetelni a valóságtól, azért a  nem teljesen idióták pontosan érzékelik a közhangulatot, ami legnagyobb pechükre nincsen a közvéleménykutatási adatokba kódolva. Ezért mindent egy lapra tettek fel és fullba nyomják a debilitást. Ami nem lenne baj, ha simán ki lehetne röhögni ezt az egészet.

De valójában nem lehet röhögni. Azon nem lehet röhögni, hogy ott tartunk, hogy miután rákenték valakire, hogy Soros szervezete, immár fizetnie is kell azért, mert a kormány nem bírja elviselni az ellenkező véleményeket. És ha úri kedvük úgy tartja, akkor majd olyan illetéket nyomnak rá tetszőlegesen bárkire, hogy esélye nem lesz levegőt sem venni. És ha majd a társadalom peremén élőket, időseket, betegeket, éhező gyerekeket évtizedek óta segítő civilekre mutatnak rá, mert Soros, akkor majd ők is mennek a levesbe. Mivel máshogyan még nem sikerült kiirtani a hatalmat ellenőrizni hivatott, a hatalom túlkapásaival szemben jogvédelmet nyújtó civileket, hát így döngölik földbe őket.

Ehhez semmire nincs szükség. Ahogy Németh Szilárd nemzetbiztonsági kockázatnak kiáltja ki Szél Bernadettet, ahogy Soros-szervezetnek titulálnak mindenkit, aki az önkénnyel szemben fellép, holnap majd kényszerzubbony jár azért, mert valaki nem fideszes. Hát nincs kedvem röhögni azon, hogy bárki, úgy értem bárki ellenséggé válhat, és azon kapja magát, hogy diktatórikus, önkényes hatalmi eszközökkel üldözi az ország lakói érdekeinek jóhiszemű képviseletére felesküdött bűnbanda. Hát akkor tessék eltartani a kisujjakat, ha még mindig nem világos, hogy ezek hadat üzentek a saját polgáraiknak.

Frissítés: És igen, megcsinálták.

Újabb, az illegális bevándorlás elleni törvénytervezetet készített a kormány: a társadalmi vitára kerülő előterjesztés adatszolgáltatásra kötelezné az illegális migráció támogatóit, 25 százalékos illetékkel terhelné a külföldről származó támogatásaikat, továbbá lehetővé tenné, hogy az idegenrendészeti távoltartás intézményével sújtsák a bevándorlást szervező állampolgárokat – közölte Pintér Sándor belügyminiszter a szerdai kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón. Kovács Zoltán kormányszóvivő a Stop Soros névvel illette a törvénycsomag-tervezetet. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.