Május 6,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A mélykeresztény életérzés kiszólt a politikai tahóság és embertelenség fekete lyukából

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 228,540 forint, még hiányzik 2,771,460 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Közeledik nagy erőkkel a karácsony, a szeretet keresztény ünnepe ebben a melldöngető keresztények által letaposott országban. Ilyenkor a melldöngető mélykeresztények szíve megnyílik, a nyomorultakkal szemben – választástól választásig – tanúsított tömény hányingert félreteszik, és empátiával fordulnak szerencsétlenebb embertársaik felé.

Legalábbis ezt gondolhatta Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP parlamenti képviselője, midőn november végén elhatározta – a fideszes debreceni önkormányzat karitatív ételosztást megadóztató rendelkezésére válaszul -, hogy töltött káposztát főz a Fidesz-KDNP képviselőinek (otthon, a saját konyhájában, a saját pénzéből), amit karácsony előtt, az országgyűlés utolsó munkanapján (ami tegnap volt) kioszt. A politikus azt remélte, az ételért cserébe önkéntes alapon a képviselők pénzt adnak majd, a befolyt összeget pedig jótékony célra fordítja Debrecenben. (via 168 óra)

Lássuk be, az akció sehol nincs egy fideszes krumpli-, tojás-, vagy tűzifaosztási akcióhoz képest, ahol az állampárti prominensek személyesen osztogatták az ismeretlen eredetű, számla nélküli több tonnányi burgonyát, sőt, némelyek a pofazacskójukkal díszített csomagolásban nyújtották át a választási tojást, csokit, franckarikát az egyébként nem létező rászorulóknak. Bangóné mellé is nyúlt rendesen a reményeivel: az országgyűlés utolsó idei ülésnapján kemény 44 ezer forintot sikerült összegyűjtenie, ebben mindösszesen egy darab kormánypárti képviselő adománya van benne (Remélem, már elhatárolódtak tőle és fideszes karrierjétől is elbúcsúzhat). A többieknek nem futotta a széle a hosszát.

Az egy dolog, hogy Orbán Boldogkarácsonyt Viktor, egyben miniszterelnök korábban megígérte, adakozni fog, ámazonban amikor a tettekre kerülhetett volna sor, inába szállt a keresztényi szeretet. Erre is visszatérek mindjárt, de az igazán mélyen mellbevágó rész alant következik:

 

A mélykereszténydemokrata életérzés kiszólt a politikai tahóság és embertelenség fekete lyukából. Az igazi, nemzeti magyar gógyi azonnal átlátott a szitán, mert az igazi, nemzeti magyar gógyi remélhetőleg magából is indul ki: mi van, ha Bangóné megmérgezte az ételt? (Szerintem is szar ügy az üldözési mánia, csak nem tudtam, hogy a golyóálló mellényben cirkuláló Döbrögi ilyen súlyosan fertőzi a szekértábort.) Mert, hogy szart főzött, ahhoz kétség nem férhet. De hogy még a ház méltóságát is telibeokádja, az tényleg hallatlan és felháborító.

A havonta sok százezer, nem ritkán millió fölötti nagyságrendű forintokból tengődő feszületkeresztény fideszkádéenpés honanyáknak és  honatyáknak a jótékonyságról és Bangóné – a tiltakozást megtestesítő, azaz szimbolikus – töltött káposztájáról a szar, a méreg és a legutóbb két nappal ezelőtt miniszterelnökileg meggyalázott ház méltósága jutott eszükbe. Mennyire kell ehhez erkölcsileg kificamodott, torz ganénak lenni?

Ahol a fideszes tokaszalonnával felcímkézett csokoládés tojás és magyar burgonya (amiről nincs számla, de nyilván nem esik a tiltott pártfinanszírozás kategóriájába) mélyen keresztényi gesztus, ott a feneketlen embertelenséget megtestesítő, megadóztatott karitatív, civil ételosztás elleni tiltakozás töltött káposztája egy rohadt ezrest nem ér meg a méltóságos hölgyeknek és uraknak? A 199 tagú, a fideszes mosdatlan szájak szerint méltósággal rendelkező országgyűlés 44 ezer forintot volt képes összedobni? Úgy, hogy mindössze egyetlen kádéenpés volt közöttük. Hát nem, baszki, mert nehogy már egy mszp-s képviselő által s.k. elkészített 200 töltött káposztával beljebb legyen a darabjaiban fetrengő ellenzék.

A nyakamat teszem rá, hogy ha az utcán végig ment volna a képviselőasszony – akár a Józsefváros peremén is példának okáért – pillanatok alatt a sokszorosát összegyűjti annak a rongyos 44 ezer forintnak. Nem azért, mert az utcán csak többszázezres, milliós fizetésű emberek közlekednek (azok nem vegyülnek a pórnéppel, és főleg nem gyalogolnak, nyugi), hanem mert az emberséget még nem sikerült teljesen kiirtani a lelkekből. Az irány jó, de még bőven van tennivaló.

Ez megint egy olyan pillanat, amikor a szavakat már kevésnek érzem annak megragadásához, ami ezeket a magukat kereszténynek valló, álszent, gonosz humanoidokat jellemzi. Akik a megszámlálhatatlanul sokszorosát rakják zsebre havonta ennek a trágya 44 ezernek, közpénzből laknak, utaznak, telefonálnak, és ezért cserébe vagy bejárnak dolgozni, vagy nem, de akik képtelenek akár egyetlen múló pillanatra kilépni abból a kicsinyes, szánalmas, undorító mocsárból, amiben egész évben dagonyáznak.

Nem, az nem lehet, hogy a közpénzeket két kézzel, önkényesen szóró, azzal elszámolni nem hajlandó, boldogkarácsonyozóbejgliző horda egyszer megpróbálja félretenni a pitiáner, mocskos párthovatartozását és egy pártok felett álló célért tegyen valamit. És az sem lehet, hogy ha már nem fussa egy ezresre, akkor legalább befogja a pofáját, és ne hagyja, hogy a szarember-jelleg kikönyöljön a száján. Nem kellett volna egy fél havi fizetést bedobni a közösbe, de kussolni legalább illett volna ahelyett, hogy a vastagon lejáratott ház méltóságával és a mérgező, szar étellel tahóskodjanak.

Ezek az ájtatos Balog- és Soltész-féle nímandok, akik a legtöbb templomot, feszületet avatták fel életükben, akik a legtöbbet papoltak a felsőbbrendű kereszténység megkerülhetetlenségéről… nos, ezek azok, akikből a legocsmányabb módon bugyog fel a humánum teljes hiánya, a nihil, a sötétség. Minden, amitől egészséges embernek felfordul a gyomra.

Mert mi lett volna, ha nem szólnak be, és extrába még kireszketnek fejenként párezer forintot? Akkor a Fidesz-KDNP népszerűsége 20%-ot esik, vagy mi a franc történt volna? És ha a keresztény erkölcsök vezérelte verbális mocsoktól megkíméltek volna, akkor? Leesett volna a polgári családbarátság gyűrűje az ujjakról? Nyilván nem, de nem is ez itt a lényeg.

Mert ha semmi értelme nem volt Bangóné akciójának (egyébként nagyon régóta ez az MSZP első valóban szóra érdmes megmozdulása), azt megmutatta legalább – és én is ezért tartottam fontosnak szólni róla -, hogy a milliárdos tételekben utazó szociopatáktól nem érdemes együttérzésre, minimális emberi gesztusokra sem számítani. Az érdekvezérelt maffia/szekta alapelveitől távol esik minden, ami humánus, emberi és őszinte. Ezeknek csak a gyűlöletük, a megvetésük őszinte mindenki más iránt, aki nem ők.

Hát boldog karácsonyt nektek is! Szégyelljétek magatokat!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.