Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mielőtt a Fidesz uszításának eredményeképpen hülyét csinál magából valaki

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A DNNP feljelentést tesz a Btk.144.§ (1) bek.-be ütköző HAZAÁRULÁS bűntett alapos gyanúja miatt!

A Demokratikus Nemzeti Néppárt feljelentést tesz Szanyi Tibor, (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK) valamint Jávor Benedek (Párbeszéd) Európai Parlamenti képviselők ellen, a BTK. 144.§. (1) bekezdésbe ütköző és a (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő hazaárulás bűntettének alapos gyanúja miatt! 

Tekintettel arra, hogy nevezett képviselők a kötelező menekültelosztási kvóta kapcsán megszavaztak az Európai Parlamentben egy olyan javaslatot, amely alkalmas arra, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, alkotmányos rendjét sértse, véleményünk szerint hazaárulást követtek el! Minősítő körülmény, hogy cselekményüket állami szolgálat vagy hivatalos megbízás felhasználásával követték el! 
Az ilyen cselekményt a Btk fenti szakasza tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel rendeli büntetni!
A Demokratikus Nemzeti Néppárt úgy érzi, hogy erkölcsi kötelessége az ügyben feljelentést tenni, hiszen lehet valakinek más a politikai nézete, véleménye, de olyan ügy mellé nem állhat, amely Magyarországot, a magyar emberek életét, biztonságát veszélyezteti! 

     Kiadó: Demokratikus Nemzeti Néppárt (MTI-OS)

Szerencsére van szép színes kép is, bár az nem az MTI közleményben, hanem külön, a neves párt közösségi oldalán:

Forrás: DNNP/Facebook

Forrás: DNNP/Facebook

A méltán népszerű pártról annyit lehet megtudni, hogy négyen biztosan vannak benne. Ők a vezérkar. Van programjuk is, nagyjából arról szól, hogy ők sokkal jobban fognak mindent csinálni, mint mások és amúgy is, a jelenlegi pártok már nem politizálnak, hanem karaktergyilkolják egymást. A pártprogram záró mondatát idézem szó szerint:

Ezen felül mint valódi demokratikus néppárt, szeretnénk az állampolgárokat ismét bevonni a politikai életbe, de sok milliárd forint népszavazásra, konzultációra elpazarolt közpénz helyett minden a fentiekben nem szabályozott fontos kérdésben a honlapunkon szavazhatnák meg a választópolgárok, hogy egy adott kérdésben pártunk milyen álláspontot képviseljen, hiszen mi a többség véleményét akarjuk képviselni, nem a sajátunkét!

Ezt a feljelentést is nyilván megszavazták az okos párttagokkal és így érezték bölcs döntésnek. A pici probléma összesen csak annyi, hogy nem született döntés a migráció kezeléséről. Egyelőre arról szavaztak – a fenti négy bűnözőgyanús hazaáruló feltétlenül – hogy létre kell hozni egy közös uniós rendszert és első lépésben megszavazták, hogy tárgyalnak erről a tagországokkal.

Innen kezdve nehezen értelmezhető számomra egy olyan kis (de ha nagy lenne, akkor is) párt, mely programjában elutasítja a jelenlegi pártok (közte gondolom a kormánypárt) személyeskedésre és karaktergyilkosságra épített működését, ugyanazzal a lendülettel maga is beszáll ebbe a politikát-helyettesítő ténykedésbe, sőt, megfejeli egy jókora ostobasággal. Ebből számomra az következik, hogy a tényleges tájékozódás helyett a kormánypárt hazug propagandájából merítik a bölcsességet.

Erről már írtunk három nappal ezelőtt.

Kedves honatyák! Ne hazudozzanak és ne riogassák a szavazóikat, mert nem ez a dolguk

Ha a Szalonna nem eléggé kifinomult az úri orrocskáknak, itt egy Index cikk ugyanerről. Ők tegnap jutottak arra a megállapításra, amire mi két nappal előbb.

De leginkább érdemes lenne az Unió és az EP honlapjáról tájékozódni, mielőtt a Fidesz uszításának eredményeképpen hülyét csinál magából valaki. Persze ez csak akkor fontos, ha a Demokratikus Nemzeti Néppárt nem a KDNP helyére hajt, mert ha igen, akkor nem szóltam semmit.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.