Mielőtt a Fidesz uszításának eredményeképpen hülyét csinál magából valaki

Demokratikus Nemzeti Néppárt/Facebook Demokratikus Nemzeti Néppárt/Facebook

A DNNP feljelentést tesz a Btk.144.§ (1) bek.-be ütköző HAZAÁRULÁS bűntett alapos gyanúja miatt!

A Demokratikus Nemzeti Néppárt feljelentést tesz Szanyi Tibor, (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK) valamint Jávor Benedek (Párbeszéd) Európai Parlamenti képviselők ellen, a BTK. 144.§. (1) bekezdésbe ütköző és a (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő hazaárulás bűntettének alapos gyanúja miatt! 

Tekintettel arra, hogy nevezett képviselők a kötelező menekültelosztási kvóta kapcsán megszavaztak az Európai Parlamentben egy olyan javaslatot, amely alkalmas arra, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, alkotmányos rendjét sértse, véleményünk szerint hazaárulást követtek el! Minősítő körülmény, hogy cselekményüket állami szolgálat vagy hivatalos megbízás felhasználásával követték el! 
Az ilyen cselekményt a Btk fenti szakasza tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel rendeli büntetni!
A Demokratikus Nemzeti Néppárt úgy érzi, hogy erkölcsi kötelessége az ügyben feljelentést tenni, hiszen lehet valakinek más a politikai nézete, véleménye, de olyan ügy mellé nem állhat, amely Magyarországot, a magyar emberek életét, biztonságát veszélyezteti! 

     Kiadó: Demokratikus Nemzeti Néppárt (MTI-OS)

Szerencsére van szép színes kép is, bár az nem az MTI közleményben, hanem külön, a neves párt közösségi oldalán:

Forrás: DNNP/Facebook
Forrás: DNNP/Facebook

A méltán népszerű pártról annyit lehet megtudni, hogy négyen biztosan vannak benne. Ők a vezérkar. Van programjuk is, nagyjából arról szól, hogy ők sokkal jobban fognak mindent csinálni, mint mások és amúgy is, a jelenlegi pártok már nem politizálnak, hanem karaktergyilkolják egymást. A pártprogram záró mondatát idézem szó szerint:

Ezen felül mint valódi demokratikus néppárt, szeretnénk az állampolgárokat ismét bevonni a politikai életbe, de sok milliárd forint népszavazásra, konzultációra elpazarolt közpénz helyett minden a fentiekben nem szabályozott fontos kérdésben a honlapunkon szavazhatnák meg a választópolgárok, hogy egy adott kérdésben pártunk milyen álláspontot képviseljen, hiszen mi a többség véleményét akarjuk képviselni, nem a sajátunkét!

Ezt a feljelentést is nyilván megszavazták az okos párttagokkal és így érezték bölcs döntésnek. A pici probléma összesen csak annyi, hogy nem született döntés a migráció kezeléséről. Egyelőre arról szavaztak – a fenti négy bűnözőgyanús hazaáruló feltétlenül – hogy létre kell hozni egy közös uniós rendszert és első lépésben megszavazták, hogy tárgyalnak erről a tagországokkal.

Innen kezdve nehezen értelmezhető számomra egy olyan kis (de ha nagy lenne, akkor is) párt, mely programjában elutasítja a jelenlegi pártok (közte gondolom a kormánypárt) személyeskedésre és karaktergyilkosságra épített működését, ugyanazzal a lendülettel maga is beszáll ebbe a politikát-helyettesítő ténykedésbe, sőt, megfejeli egy jókora ostobasággal. Ebből számomra az következik, hogy a tényleges tájékozódás helyett a kormánypárt hazug propagandájából merítik a bölcsességet.

Erről már írtunk három nappal ezelőtt.

Kedves honatyák! Ne hazudozzanak és ne riogassák a szavazóikat, mert nem ez a dolguk

Ha a Szalonna nem eléggé kifinomult az úri orrocskáknak, itt egy Index cikk ugyanerről. Ők tegnap jutottak arra a megállapításra, amire mi két nappal előbb.

De leginkább érdemes lenne az Unió és az EP honlapjáról tájékozódni, mielőtt a Fidesz uszításának eredményeképpen hülyét csinál magából valaki. Persze ez csak akkor fontos, ha a Demokratikus Nemzeti Néppárt nem a KDNP helyére hajt, mert ha igen, akkor nem szóltam semmit.adomany-1