Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kötésig állunk a küzdelemben, és ennek soha nem lesz vége

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jóestét a hosszú hétvége előszobájában! Ránk tört a nagy ünnepi izé. Vagyis nem tudom, de már most is futkározik a hideg borsóleves a hátamon a rengeteg, egymást túllicitálni akaró nagyotmondástól, ami a következő napokban várható.

Valójában egyszerű a képlet: most ugyanaz van, mint akkor volt, csak Moszkva helyett Brüsszel tapos a nyakunkon, a nyolcadik éve elnyomott magyar kormány meg az övéivel fellázad a szabadságért. Aki 20 éve még nemzeti hős volt, az ma már csak feltételes módban nevezhető hősnek, a kommunisták most is köztünk járnak, de szerencsére egy sem a Fidesz soraiban ül. Valami ilyesmire számítok, csak Soros is benne lesz minden második mondatban.

Néhány szónoklat már elhangzott, idézem szépen sorban:

  • Rétvári: A nyugati hatalmak nemtörődömsége miatt jöhettek vissza ’56-ban a szovjet tankok
  • Lázár: Nekünk, magyaroknak újra és újra meg kell küzdenünk a szabadságunkért és függetlenségünkért
  • Trócsányi: Az 1956-os forradalom alapfogalmai még mindig érvényes értékek, ahogyan a magyar-lengyel barátság is az
  • Kovács Desikerült? Zoltán:  a szabadságért és függetlenségért újra és újra meg kell küzdeni (ja, ezt már hallottuk, nem baj, én szóltam, hogy meglepetésre nem feltétlenül érdemes számítani)

Miközben a katonái már rázendítettek az ünnepi óbégatásra, a miniszterelnök úr, aki még szalagról sem hirdetett igét ma a Kossuth-rádióban, mivelhogy az uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozóján olvadt bele éppen a tájba, üzent is haza sebesen:

Nem túlzás azt mondani, hogy az Európai Parlament megkezdte a „Soros-terv” végrehajtását azzal a jelentéssel, amelyet a képviselő-testület belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága fogadott el az uniós menekültügyi eljárásokat szabályozó dublini rendszer reformjáról. Az MTI nem tette hozzá, hogy egy szakbizottsági jelentés súlya és következményei elhanyagolhatóak, de sebaj. A riogatás, és rögtön folytatódik is a dakota harcászati szimbólumrendszer megvillantásával:

Nem kevesebb van a puskacsőben, mint az a golyóbis, amely szerint ezentúl létrejönne Európában egy állandó, kötelező és felső határ nélküli szétosztási mechanizmus, vagyis egy kötelező betelepítési kvóta.

Továbbá migráció=terrorizmus, tapossák megfele a szuverenitásunkat, kötésig állunk a küzdelemben, támadnak, mint állat, de megvédjük, felkötjük a gatyát. Ilyen és ehhez hasonló, egybites üzenetek az arra fogékonyaknak:

Amíg ez a kormány van, és ennek a kormánynak az élén én állok, addig semmilyen betelepítés meg kvóta nem lesz Magyarországon.

Jól van, ismerjük, tudjuk, hallottuk, faszkivan már az unásig ismételt baromságaival. Azt nem tudom, mennyire mérték fel, hogy a magyarok 43%-a semmiféle Soros-tervben nem hisz. Normális országokban a fennmaradó 57% minden valószínűséggel egyjegyű szám lenne, szóval nincs itt semmi felmérni való. Jól van ez így, működik a zsibbasztó propaganda. Hogy mi a helyzet a társadalom peremén, és legalján, az oktatással és egyéb úri huncutságokkal, az mindegy is.

Szél Bernadett közben hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a nemzeti konzultáció ügyében, ugyanis pártja szerint a kormány egy olyan tervről indított konzultációt és herdál el erre csaknem 10 milliárd forintot, amely valószínűleg nem is létezik.
Szél közérdekű adatigénylés keretében kívánta megkapni a „Soros-tervet” a kormánytól, ám semmilyen választ nem kapott az arra rendelkezésre álló határidőn belül. Az LMP ezért adatpert is indít. Na, ennyi kellett a narancsültetvénynek:

az LMP tagadja a „Soros-tervet”, miközben kész azt végrehajtani :)))))))))))

Najó, vita, érvelés, értelmes kommunikáció 0. Fröcsögő vagdalkozás 100%. Az LMP is ugyanazt a migránspárti politikát folytatja, mint Gyurcsány Ferenc és a szocialisták. Velük együtt támadja a nemzeti konzultációt és tagadják a „Soros-tervet”, miközben ők maguk is támogatják és készek végrehajtani. Az LMP európai parlamenti képviselője, Meszerics Tamás minden alkalommal megszavazza a brüsszeli „migránspárti” javaslatokat, a migránsok betelepítésének kikényszerítéséről szóló EP-jelentést, és azt is, hogy pénzbüntetéssel sújtsák azokat az országokat, amelyek nemet mondanak a kényszerbetelepítésre. 

És még mennyi van a választásig, úristen! Az viszont legalább vicces, hogy Hosszú Katinka férje, Shane Tusup bejelentkezett Bernd Storck alig kihűlt helyére. Facebook oldalán azt írta:

Még mindig várom a magyar labdarúgó-szövetség hívását. Fiúk, gondoljátok meg a dolgot. Erre a munkára születtem, készen állok, ha ti is.

Szétröhögném az agyam, ha tényleg bejönne, egyelőre viszont Szélesi Zoltánt nevezték ki szakvezetőnek.

A nap valóban fontos híre, hogy a zaklatással vádolt Marton László a mai napon felfüggesztette oktatói tevékenységét a Színművészeti Egyetemen. Majd erről részletesebben holnap. Az viszont elég kétségbeejtő, hogy Palkovics László szerint felül kell vizsgálni az intézmény etikai kódexét. Az soha nem hangzik jól, amikor a Fidesz etikai ügyekbe ártja magát. No, túltárgyaltam szerintem a napot nagyon durván, úgyhogy a nap kommentje, lágy muzsika és szép álmokat!

Veronika írta Edgar Pannis cikke alá, nekem ez a nap kommentje:

Közben pedig szüjjé, szüjjé és szüjjé!
Szüljed meg a következő anyát is, aki kitermeli ezeknek a mocskoknak a nyugdíját, meg szüjjé apát is, szüjjé katonát, akit elküldenek majd gyilkolni, szüjjé csak, hogy eltemethesd a saját gyermeked.
Szüjjé, szüjjé, szüjjé…

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.