Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha már a fáradságot nem veszi, hogy egészséges fenntartásokkal és némi körültekintéssel zabálja az arcába tolt moslékot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Reméljük, hogy titeket is felrobbant valaki a gecibe mocskos román tetves gecik. Hogy rohadtatok volna bele a putris cigány anyátok méhébe. Ja, és mielőtt elfelejteném: a kurva anyátok!

Bevallom, sokáig gondolkodtam, mielőtt meghoztam a döntést: ezzel a kendőzetlenül ordenáré, Bayer Zsolt köztünk élő és alkotó erkölcsi-emberi-tollforgatói nagyságára hajazó, különlegesen cizellált hozzászólásból vezetem le mai mondanivalómat. Akkor is, ha az öncélú alpáriság, a görcsös, műveletlenségből fakadó gyűlölködés eme gyöngyszemétől bennem is a legsötétebb indulatok kavarognak. Mentségemre szolgáljon, hogy egyfelől senkinek nem tűröm el, hogy édesanyámat a szájára vegye, másfelől én legalább megpróbálom ezeket a jogosnak tűnő indulatokat lehetőleg nem felelőtlenül a nyilvánosság nyakába zudítani. Hergelésileg.

Az majdhogynem mellékes, de semmiképpen nem esetleges, hogy a fenti hozzászólásnak alig nevezhető mentális salakanyag a Barcelonában történt terrortámadás nyomán megfogalmazott, gyűlölet elleni állásfoglalásnak is tekinthető minapi cikkünk alatt kívánkozott ki a nyájas, állítólag olvasni tudó, és az olvasottakat értelmezni is képes, magyarul író ember kútfejéből.

Az érintettség okán újra meg kell állapítanom: nincs is annál szebb, hitelesebb definíció arra a penetráns tudathasadásra, ami e jobb sorsra érdemes, magára nemzetként tekintő népet sújtja, mint amikor a jelenlegi, papíron keresztény-konzervatív-nemzeti kormány és külön Orbán Viktor lelkes rajongója mindent felülíró érvként büdösrománozásba kezd. Pusztán azért, mert a fekélyes, fröcsögő kecskebaszómigránsozás és bezzegorbánozás helyett gondolkodásra, gondolkodásra és megint gondolkodásra próbálta késztetni a cikk szerzője.

Innen lesz szép felállni és visszatalálni ahhoz a lelki egyensúlyhoz, ahhoz az értelmes létezéshez, ami – félek tőle – nem mostanában fenyegeti a sors keze által inkább vert, mint áldott büszke magyarságot. A mocskos románok, putris cigányok, rohadt arabok, köcsög pirézek (mikor éppen ki) azonos fordulatszámon pörgő tömény, kollektív utálata olyan szinten átmosta emberek tömegeinek agyát-lelkét ebben a huzatos Kárpát-medencében, hogy egyszerűen lehetetlen szót érteni a mesterséges, de legalább jó mélyre ásott ideológiai árkok különböző oldalán állóknak.

Bármennyire is értelmetlennek tűnik (egy olyan kényes, kormányzati oldalról állandó jelleggel feltüzelt témáról van szó, amit kizárólag indulatok szintjén képes kezelni az alultájékozott, félreinformált egyszerűagyú), megpróbálom elmagyarázni egy elismert, politikai hergelésben semmilyen formában nem érdekelt biztonságpolitikai szakember (nem Nógrádi, nem Bakondi, nem Spöttle) gondolatai alapján, hogy a felrobbantásunkért fohászkodó fogalmatlan suttyó is megértse, mi miért történik körülötte. Ha már a fáradságot nem veszi, hogy legalább fenntartásokkal és némi körültekintéssel zabálja az arcába tolt moslékot, és utánanézzen, mit hazudik neki a politikai pecsenyéjét sütögető, megélhetésileg uszító kalandorok kormánya.

Ami Spanyolországban és Finnországban (sőt, azóta már Oroszországban is) történt, egy olyan folyamatnak az eredménye, amely nem tegnap kezdődött. Aki nem politikai haszonlesésből mossa össze a migrációt a terrorizmussal, aki nem csillapítani, megnyugtatni próbálja a kedélyeket, hanem a legalávalóbb sötét indulatokat akarja felkorbácsolni a gyűlölködésre amúgy is hajlamos széles néprétegekben, az eddig is pontosan tisztában volt vele.

A radikalizálódás nem egy-két óra alatt megy végbe, nem minden radikálisból lesz gyilkos, és az, hogy valaki öngyilkos merénylővé váljon, hogy hajlandó legyen azt is vállalni, hogy egy faék egyszerűségű akció közben/után akár meg is halhat, az egy hosszú folyamat eredménye. Igen, lehet ezért rohadt Merkelezni, hanyatló Nyugat-Európázni, ám felelős politikai elit ilyenkor beáll a közös európai titkosszolgálati erőfeszítések mögé, mellé. Pofázás, óbégatás, riogatás helyett csendben teszi a dolgát. Ha a közvetlenül érintettek képesek (voltak) arra, hogy a nemzeti büszkeséget és a mocskos aktuálpolitikát félretegyék, akkor a morális pöcegödör legalja az, hogy Magyarországon mások tragédiáját politikai sárdobálásra használják.

Gyenge felfogásúak és öncélúan mocskolódók kedvéért a lényeg: az Iszlám Állam szárazföldi hadereje a megsemmisülés szélén van, ennélfogva kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy azoknak a klasszikus terrorcselekményeknek a száma, gyakorisága, amelyek bizonyos sejtek, szervezett csoportok, vagy akár magányos merénylők több helyszínen, különböző országokban elkövetett, akár szimultán támadásaival írhatók le, növekedni fog. Ahogy fogy az erejük, azzal arányosan fognak erőt demonstrálni. Ilyenkor lehet büdösrománozni, putris cigányozni is jobb híján, meg más emberek kurva anyját emlegetni, de az még nem fogja kiváltani a tájékozódás, informálódás jótékony hatásait.

Annak megértését főleg nem, hogy Európa, a világ és az egész életünk megváltozott ahhoz képest, ahogyan kettő, három, vagy öt évvel ezelőtt ismertük, viszont az Iszlám Állam teljes megsemmisítéséig ez így is marad. A legöblösebb, gyomorból jövő átkozódások nyilván nem fognak segíteni a népnemzetinek hazudott beteges lelki frusztráción, a problémát nem oldják meg, bár kétségtelen: a primitív, öncélú hőbörgés alantas céljaira tökéletesen megfelelnek.

A disztingvált, kulturált, büdösbunkó hozzászólás szerzőjével szemben én remélem, hogy az Iszlám Állam terrorral összefüggő célpontjainak kiválasztási listáján Magyarország olyannyira a végén van, hogy soha nem fog sorra kerülni. Remélem, hogy a tisztelt hozzászólót senki nem fogja felrobbantani, és soha nem kerül sor olyan magyarországi tömegrendezvényre, amely potenciális terrortámadás célpontja lehet. Remélem, a gyűlölködő büdöstahó tisztában van azzal is, hogy a mindennapi életben, egy nyugat-európaihoz hasonló tömegbe hajtós/késelős támadás esetén lehetetlen küldetés lesz mindenkit biztosítani, és ha most az európai hatóságokat köpködi, mert nem minden tragédiát tudnak megelőzni, akkor a TEK-et és a hasonszőrű magyar amatőr színjátszó csoportokat nyugodtan keresztre is feszítheti. Már most.

Ahelyett, hogy rettegve, és ökölbe szorulva fröcsögne, azt kellene számon kérnie az aktuális kormányon, hogy azt az energiát és pénzt, amit a vak gyűlölet elszabadítására fordít, miért nem fordítja megelőzésre (nem, nem a kerítésre és a napi 24 órás agymosásra gondolok), és az Európai Unió más országainak titkosszolgálataival való együttműködésre. Igen, Európa nehéz, korábban ismeretlen helyzetben van, igen, számos elhibázott lépés vezetett idáig (igen, ezek között van az is, hogy Magyarország kormánya 2015-ben bevándorlók tömegeit szabadította ellenőrizetlenül Európára), de a szuverén magyar nemzetállam egyedül a seggét sem fogja tudni kitörölni, ha az Iszlám Állam egyszer csak úgy akarja.

Tahó felebarátom! Az, hogy engem románozol, attól te nem leszel magyarabb, sem értelmesebb. Aki kollektíven megbélyegez, az nem hazafi, hanem egy műveletlen bunkó. A történelmi tényszerűség kedvéért pedig rögzítsük: a menekültek nagy része pont a terrorizmus elől menekül, miközben a terrorizmus legtöbb halálos áldozata muszlim. A hülyeségnek, ostobaságnak, vak gyűlölködésnek ezzel szemben nincs vallása, nincs nemzetisége. De legalább csak és kizárólag áldozatai vannak.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.