Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Olvasói levélke: A kutya gazdája felel az állat viselkedéséért

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz frakcióvezetője szerint (két napja vonult be a köztudatba az alábbi kijelentésével)

„a Velencei Bizottságban is vannak Soros György üzletember által pénzelt emberek, amit a gazda mond, azt kell csinálni és meg kell találni a jogi magyarázatát.”

Nárcisz kutya gazdája egyszer csak elkezdte használni a gazda szót. A falka rögtön átvette és azóta is csaholja, ahogy a gazda mondja. Belejöttek, mint kiskutya az ugatásba.

Fotó: Orbán Viktor - Facebook

Nárcisz kutya és gazdája (Fotó: Orbán Viktor /Facebook)

Gyakran látható és hallható, ahogy Lali bohóc makog. Keresi a szavakat, amíg gazdája a szájába nem adja. Utána már szépen eljátszik vele. Hol egy piros-fehér-zöld zászló és pulpitus közé bújva, hol a Duna-parti bolondok háza nagytermében, hol egy bizottsági ülés előtt vagy után.

Még a mikrofonállványnak tartott TV2 sem restellte élő adásban bemutatni a nagy attrakciót, amikor Storck kapitánynak további bizalmat szavaztak a dicstelen Andorra elleni meccs után.

Szava akkor is elakadt, amikor Habonyról kérdezték, majd hablatyolt egy sort.

 

Végül csak kiverte nála a biztosítékot a riporter kérdése, amire így reagált:

„Megkérdezhetem (!) azt, hogy tegye fel azt a kérdést, amire értelmesen tudok válaszolni? Ez meghaladja az én lehetőségeimet.”

Nem beszélve a képességeiről, ugye…

Elnézve az alábbi képet, azért lehetetlent ne kívánjunk.

kosa-mr20

A kutya gazdája felel az állat viselkedéséért. Még akkor is, ha sok állatról kell gondoskodnia.

Jön még kutyára dér.

Czakó Péter

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.