Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ehhez Rezsiszilárd ostobaságtól eltorzult fejét sem kell élőben látni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy látszik, Szijjártó Péter diplomáciai vakondtúrás és külügyileg miniszter megfogadta a kolléga tanácsát és elloholt nyaralni valahova. Nem baj, mert van helyette másik hasbeszélő, aki elmagyarázza, hogy mit miért, mit miért ne, és főleg kinek legyen kuss.

Hidvéghi Balázs például tegnap felöltötte az ő narisárga kommunikációs igazgatói játszóruháját és beolvasott vala a Magyarországot támadó, Soros-tervet végrehajtani igyekvő hanyatló európai balliberálisoknak. Igaz, előrebocsátotta, hogy már a miniszterúr is ezzel zsibbasztotta az agyunkat két napig, de a Fidesznek, mint pártnak és mint kormánypártnak sem lehet szó nélkül hagyni ezeknek az alávalóknak a garázdálkodását.

Konkrétan Martin Schulz, német szociáldemokrata kancellár-jelöltnek és Christian Kern, osztrák szociáldemokrata kancellárnak, akik – kijelentő mondat – a Soros-terv támogatói. Most éppen ők. És ide akarnak csinálni valami hagymázas világot, amelyben mi nemzetileg mindmeghalunk. Ám szerencsére mi, fideszesek, mi kormánypárt, mi kormány átlátunk a szitán és visszautasítjuk, elítéljük, kikérjük magunknak és megvédjük.

 

Mióta Rezsiszilárd kolléga megtanulta használni a Facebookot, és mikor éppen nem őt tolják be valamelyik ellenőrizetlenül hagyott mikrofon elé, amikor éppen nem a Soros által összehívott parlamenti bizottsági ülésre nem megy el, akkor sincs se vége se hossza a sorosozásnak és a Soros-tervnek.

 

Tegnap óta viszont van egy kis probléma a kormány Sorosra kiélezett, elmebajnak tűnő, ám stratégiai célkokat szolgáló büdöslábú összeesküvés-elméletével. Ugyanis tegnap óta már nem csak a magyar bíróság, de a Kúria is kimondta, hogy a Fidesz hazudik és tényeket hamisít ebben tárgykörben. Igaz, nem tegnap óta, és igaz, nem csupán ebben a kérdéskörben. A Fidesz ugyanis már 2015-ben azzal vádolta meg a Helsinki Bizottságot, hogy

a nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil szervezetként adatokat hamisít.

Tavaly júniusban azonban bírósági ítélet született, miszerint a Fidesz ezzel a röfögésével megsértette a Helsinki Bizottság jó hírnevét, ezért pedig pénzbüntetést kell fizetniük és bocsánatot kell kérniük. Miután a Fidesz nyilván sem bocsánatot kérni, sem fizetni nem volt hajlandó, annak elismeréséről nem is beszélve, hogy hazug megélhetésiek gyülekezete, felülvizsgálati kérelemmel fordultak a Kúriához. A Kúria pedig felülvizsgálta a jogerős bírósági ítéletet és megerősítette azt. A döntés szerint

a véleménynyilvánítás szabadsága csak a bírálat, jellemzés, nézet és kritika szabadságát foglalja magában, de az alkotmányos védelem nem vonatkozhat a tények meghamisításra.

Vártam egy napot, jól körülnéztem, de sehol nem találtam a nyomát sem annak, hogy a Fidesz, mint párt, mint kormánypárt, mint a Rezsiszilárdtól Hidvéghi Balázsig terjedő papagájkommandó bármilyen hivatalos-nyilvános felületére kipakolta volna a bocsánatkérést. Arról még annyira sem tudok, hogy az 1 millió forintot kifizették volna a Helsinki Bizottságnak, amiért a civil szervezet hírnevét besározták. Az, hogy azóta is naponta ezt teszik, sokadrangú nüansz. Pedig tegnap óta frankón elmondhatjuk (soha nem lehet elégszer), hogy a Fidesznek a Kúria által is megerősített jogerős ítélete van arról, hogy a vad sorosozás közepette tényeket hamisítva, üvöltve-hörögve hazudnak.

Nem tudom, mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valamelyik erkölcsi torzszülött elkezdje Soros aknamunkájának tulajdonítani a Kúria döntését (egyelőre inkább úgy tűnik, úgy sunnyognak az ítéletről, mintha nem is létezne, a köztudottan független közpénzmédiájukkal vállvetve kussolnak), de gyanítom: Rezsiszilárd már sütteti az agyát a napon, hogy aztán felrobbanás közeli állapotra utaló eltorzult fejjel, nehezen lélegezve benyögje, hogy Soros megvette a magyar bíróságokat és a Kúria helyett is ő hoz ítéleteket.

A fejétől rothadó magyar közélet jelen állása szerint márpedig ez az egyetlen logikus lépés a Fidesz részéről: tovább szőni a hazug összeesküvés-elméletek pókhálóját. Különben arról kellene nyilvánosan megemlékezni, hogy hazudtak. Erre sem ma, sem holnap, sem soha nem fog sor kerülni, viszont majd jön az, hogy nem fizetnek, nem kérnek bocsánatot, mert Soros.

Én viszont az ellenzéki pártok helyében – tudom, hogy a lélegzetvételhez is túl meleg van – de nem nagyon engedném el ezt a kérdést, tekintve, hogy az országlakók már két éve kemény közpénzekkel finanszírozzák azt, hogy a Fidesz kormányzatilag hazudik nekik. Ami önmagában is baj, de amiatt hatványozottan, hogy erre való tekintettel megszűnt mindenfajta kormányzás.

Mielőtt valamelyik büdös szájból elhangzana, hogy a Helsinki Bizottság most az adófizetők pénzén is nyerészkedik, midőn a Fidesztől követeli az 1 millió forintját, legyen már egy-két ellenzéki párt, amelyik beleáll ebbe a történetbe és számon kéri azt, hogy ebben az országban csak a balfasz kisembernek kell betartani a törvényeket, miközben a kormánypártra ugyanez nem vonatkozik?

Mert ha nem vonatkozik, akkor jó, de akkor kéretik kitapétázni az ég alját is azzal, hogy Magyarországot egy olyan párt irányítja, amely előre megfontoltan, tudatosan szegi meg a törvényeket, amelyiknek bármennyi büntetést megér az, hogy két éve a mocskos, hazug gyűlöletpropagandájával mérgezze az agyakat és lejárassa a gazemberségeire fényt derítő civileket.

Akinek nem világos, hogy a Kaczinsky kolléga által éppen megreformált lengyel igazságszolgáltatás mintájára a magyar demokrácia utolsó bástyáit (a még többé és kevésbé működő függyetlen bíróságokat) miként fogják politikailag kinyírni a 2018-as választási győzelem után, annak már sosem lesz. Pedig ez várható, ennek ágyaznak meg majd most azzal, hogy a Rezsiszilárdok szájába adják a legújabb mantrát: a senki által meg nem választott magyar bírák is Soros-tervet hajtják végre. Ebben az országban nem lesz élő ember, aki pert nyerhet az állam ellen. Szar idők jönnek, pedig már most is szar idők járnak. És ehhez a bizonyossághoz még Rezsiszilárd erkölcstelenségtől eltorzult fejét sem kell élőben látni.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.